Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Jó kössz azért megkérdezhettem nem ???
ÚJ KÉRDÉS:
AKI L VAGY LIGHT PÁRTI VAGY TALÁN MISA , RYUK,REM AZ MIT SZERET ANNYIRA A KARAKTERBE , ÍRJÁTOK MEG ÉS INDOKOLJÁTOK HOGY MIÉRT VAGY HOGYAN FOGOTT MEG A KARAKTER???
CSak kíváncsiság kérdése hogy az L fanok mért szeretik ennyire L.
Vagy A Light fanok mért szeretik ennyire Lightot. STB.
Egyébként mint Látjátok ÉN IS L FAN VAGYOK(L FOREVER)
XD
Kiegészítés a korábbiakhoz: és ne idézz több bekezdést, hogy aztán alávéss egyetlen sort meg egy marék szmájlit.
Kérlek ne dupla és triplapostolj, hanem használd helyette a szerkeszt gombot.
wakka kolléga csak viccelt amúgy
És persze, hogy van DN-os fancuccom! Egy wallscroll, két poszter és egy kulcstartó büszke/boldog tulajdonosa vagyok! Hol vettem őket? Itt is, ott is. Az egyik poszter a MONDOból származik, a másikat az Animeconon vettem.
Köszönöm Szépen a válaszodat!!!!
Én is... voltam
Nálam a "megszeretési folyamat oly módon haldt, hogy megutáltam az összes hazánkban kapható szar kiadványt, mivel elegem lett az idiótaságukból és valahogy egyszerüen nem hozzám szóltak... aztán jött a PoKéMoN ami mindent megváltoztatott és újra ceruzát vettem a kezembe. Ez kb 2001 környékén volt, azóta megismertem elég behatóan a japán kultúrát és a mögöttük megbúvó európai behatásokat. Ez után nyílegyenesen jött a magyar, legvégül az amerikai gyöngyszemek méregetése. Így jutottam arra a nézőpontra, hogy rohadtul mindegy hogy ki rajzolta, csak eredeti legyen és jó - na meg képregény (;"
És bocs a sok "Light párti vagyok", "L olyan cuki" és "hűde-csuda-jó Misa-Misa" rajongóhoz, de a 10001-edik már egy kicsit fárasztó volt....
Mer' bevallom 28.-at taposom már és jó érzés, hogy kislányom már két évesen ilyen kiadványokat olvasgathat, mikor nekem még annyi évesen max. Bobo meg Góliát ájulat, meg a mega kirunak számító Rahan jutott. Vagy még az se (de inkáb az se mert ha jól emlékszem 86ba jött az első kiadvány).
Konkluzió, so a kislányom már jól jár, ha majd igazán rákattan a dolgokra(főleg ha megtanul olvasni) lesz miből mazsolázgatni, meg tetszik is a "tudatos-sztori-építés&q uot;, ahogy a kiadványákat próbáljk megszerettetni a gyerekekkel, de a fő kérdés: mi lesz az APUKÁKKAL?
So sori, ha untatok, de ez már rég nyomta a bögyömet vagy mit?
Csak nem volt vicces...
Akit én abszolút nem bírok, az Mikami TeruHát ja, meg az a "Pusztulj"-ozás már kezdett eléggé az agyamra menni
Csak nem volt vicces...
Akit én abszolút nem bírok, az Mikami TeruKérlek ne dupla és triplapostolj, hanem használd helyette a szerkeszt gombot.
wakka kolléga csak viccelt amúgy
És persze, hogy van DN-os fancuccom! Egy wallscroll, két poszter és egy kulcstartó büszke/boldog tulajdonosa vagyok! Hol vettem őket? Itt is, ott is. Az egyik poszter a MONDOból származik, a másikat az Animeconon vettem.