Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-12-02 19:17:38
(#792) Nekem még csak 2 embert, de azokat rendesen, azóta minden részt nézznek az Animaxen...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
A filmet sajna még én sem láttam, de ezt minél elöbb befogom potolni...A sorozatot meg imádom, minden nap megnézem az Animaxen...a hang meg csak az elején rossz, amikor még L hangja el van torzitva, utána már egész jó...
jaja elég rossz az elején a hang. Am ált. (amikor nem felejtem el)én is nézem ^^ A sulimban eddig 4 embert sikerült DN mániával megfertőznöm XD
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szerk: Hiromi 2008-12-02 15:03:58
Én pl. semmit sem értettem amikor torz volt L hangja. Max a magánhangzókat. Olyan durva még mindig számomra hogy még egy kira lett. Pedig má 2 gyára nézem meg a death noteot.
Mi a durva benne?
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-01 20:55:55
(#789) Én pl. semmit sem értettem amikor torz volt L hangja. Max a magánhangzókat. Olyan durva még mindig számomra hogy még egy kira lett. Pedig má 2 gyára nézem meg a death noteot.
beküldve: 2008-11-29 19:58:01
(#788) A filmet sajna még én sem láttam, de ezt minél elöbb befogom potolni...A sorozatot meg imádom, minden nap megnézem az Animaxen...a hang meg csak az elején rossz, amikor még L hangja el van torzitva, utána már egész jó...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-11-28 21:16:51
(#787) Én valahogy fent tudok maradni. Talán mert naon érdekel a folytatás. Bárcsak láttam volna a filmet.
beküldve: 2008-11-21 17:11:25
(#786) sztem könnyebb nem az animax-on nézni mert szar a hang...fööööleg mikor L és Light egyszerre mondják a magukét...nah mind1...
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-11-21 14:45:42
(#785) Tegnap szerencsére nem tudtam elaludni, ezért sikerült elcsípnem az animét az Animaxen, pedig nem tudtam, hogy lesz. És pont az 1. rész volt.
Én figyeltem, de ilyenekkel nem beszélek, és amúgy is: biztos vagyok benne, h nagyon jól tudja a dolgokat, csak azért kérdezi meg, h beszéljenek vele.
MIANEVED?!
Miért válaszoltál neki.................
Én direkt nem tettem meg.
ÁÁÁ esküszöm nem is figyeltem, hogy kinek válaszolok, engem csak a jószándék vezérelt!
Bocsánatért esdeklem, ha azt nem kapok, akkor elgalább egy alapos megvetést
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-08 11:58:29
Miért válaszoltál neki.................
MIANEVED?!
Ha már rögtön 20rész kijön akkor hamarosan diszdoboz is lesz?
Az a húsz rész alapból díszdobozban jön majd ki, sima DvD-n csak az első 4 éesz kapható egyelőre.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-08 10:13:30
(#780) Ilyenkor örülök, hogy alapvetően spórolós vagyok...
Ehem, én is éreztem, h kapufa
Át fogom ezt szerkeszteni XD
Megtörtént.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-04 23:55:31
Spórolni nem szoktam, mert nem is költök olyanra ami nem nagyon szükséges.
Ami kell azt meg tudom venni, max nem azonnal :)
Ilyenkor örülök, hogy alapvetően spórolós vagyok... Ami kell azt meg tudom venni, max nem azonnal :)
Bárcsak nekem is lenne ilyen tündéri barátom aki tudná mit kell venni...
Na hallod... én is örülnék egy tündéri barátnőnek... De rendületlenül reménykedem!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."