Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-11-03 22:42:58
(#747) A jelenlegi tempóval kb 2-3 év múlva fog kijönni, az ára pedig 20X250 Ft lesz, vagy addigra EURO vagy galaktikus líra vagy Őskontinensi rúpia, 6 kristály, 2liter levegő, kitudja
no pussy, just the dicks
Oké, ki(ke)t kell megölni (vagy megsatöbbi), hogy az idei karácsonyfa vagy a jövő évi nyuszi alá odatehessem ezt?
Segíthetek? Felezünk
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-03 22:29:03
(#745) Oké, ki(ke)t kell megölni (vagy megsatöbbi), hogy az idei karácsonyfa vagy a jövő évi nyuszi alá odatehessem ezt?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rá van írva dobozkára, hogy 5 lemez, 1-20 rész. Szóval, szerintem előbb kijönnek a lemezek, aztán ez :) Már alig várom
Pedig ez úgy lenne jó, ha egyből így adnák ki...
Lenne rá esély, h nem 5év kell ahhoz, h beszerezzük az egészet...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-03 22:10:49
Kérlek válaszoljatok egy lány kérdez és ha nem válaszolok kitépi a........a hasamba lévő szervet !
Szerk: bálint 2008-11-03 22:10:29
Rá van írva dobozkára, hogy 5 lemez, 1-20 rész. Szóval, szerintem előbb kijönnek a lemezek, aztán ez :) Már alig várom
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-03 22:00:57
Sneak peek: [Link]
Azt a jó.... Ez nagyon jól néz ki! Azért én maradok a mangánál a kis zsebpénzemmel. Ez nem jelenti azt, hogy az élőszereplős DVD-re nem fogok lecsapni.
beküldve: 2008-11-03 19:28:10
(#735)
Szerk: Csaba 2008-11-03 19:28:18
beküldve: 2008-11-03 15:10:29
(#734) Szerintem az elején hagyta, hadd csinálják csak a felhajtást, bár ha jól emléxem, a Kira névre meg a netes portálokra eléggé húzta a száját. (büntesse-e őket avagy se?) És a végére oda jutott, hogy a riporter pasast is engedte az ő nevében intézkedni. (Más kérdés, hogy a végén neki is meg kellett halnia...)
Persze jól jött neki a felhajtás, mindenki megijedt tőle. Valójában nem a félelemmel vegyes tisztelet kellett neki (kezdetben legalábbis). Az ő elhatározása csak annyi volt, hogy a gonoszokat megsemmisíti, teremt egy szebb világot, és ezáltal mint isten, ő igazgatja a mindenséget.
Magyarán szép csendben és elegánsan (ahogyan azt egy ügyes istennek kell) is eltehette volna láb alól az összes rosszfiút.
Bár mit ér egy isten, ha nem imádják?! ez is igaz
Persze jól jött neki a felhajtás, mindenki megijedt tőle. Valójában nem a félelemmel vegyes tisztelet kellett neki (kezdetben legalábbis). Az ő elhatározása csak annyi volt, hogy a gonoszokat megsemmisíti, teremt egy szebb világot, és ezáltal mint isten, ő igazgatja a mindenséget.
Magyarán szép csendben és elegánsan (ahogyan azt egy ügyes istennek kell) is eltehette volna láb alól az összes rosszfiút.
Bár mit ér egy isten, ha nem imádják?! ez is igaz
beküldve: 2008-11-03 12:34:36
(#733) Light éppen arra játszott, hogy előbb-utóbb rájönnek, hogy a szívroham nem természetesen következett be a bűnözőknél. Épp a közvéleményre hajtott, anélkül nem is vihette volna végre a tervét, nem csökkent volna a bűnözés, nem rettentek volna meg Kirától, stb. Ha ki is akarta volna kerülni, valaki úgy is rájött volna az igazságra, a média meg úgy is rátelepedett volna a "szenzációra".
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.