Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Válasz itt Shimohira-nak a Bleach topicjából: Szerintem egész jó lett a Death Note szinkronja. Először Light hangja tűnt furcsának, de egész könnyen meg lehet szokni. L szerepében meg tök jól alakít Viczián Ottó. Tény, hogy én csak magyar szonkronnal láttam, de szerintem nem lehet a japán meg az angol se sokkal jobb.
Ha hiszed ha nem, a magyart meg a japánt fényévek választják el. Ha letölteni nem akarod, majd vedd meg mikor kiadják dvd-n, és nézd újra japánul.
Szerk: Rockypapa 2008-06-30 12:37:44
A végével én sem vagyok megelégedve...
olyan semmis lett...
Szerintem azért tűnik semmisnek mert nem volt egy "mi lett ezután" képsorral lezárva. olyan semmis lett...
Így tényleg nincs olyan súlya Light halálának.
beküldve: 2008-06-28 12:12:03
(#682) A végével én sem vagyok megelégedve...
olyan semmis lett...
olyan semmis lett...
A szél hátán járj mindig, és arcodon ragyogjon a nap, a végzet szele repítsen a magasba hogy fennt táncolj a csillagokkal.
beküldve: 2008-06-28 12:08:13
(#681) Én Japánul láttam előszőr, és mégis tetszett a magyar szinkron. Persze Lighthoz jobban illett volna Hevér Gábor hangja, de végülis megszoktam így is.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-28 07:18:12
(#680) Válasz itt Shimohira-nak a Bleach topicjából: Szerintem egész jó lett a Death Note szinkronja. Először Light hangja tűnt furcsának, de egész könnyen meg lehet szokni. L szerepében meg tök jól alakít Viczián Ottó. Tény, hogy én csak magyar szonkronnal láttam, de szerintem nem lehet a japán meg az angol se sokkal jobb.
Ez relatív. Death Note-tal kapcsolatban kinek mi a happy end?
Light meghal, de nem halnak ki a pandák
ez is egy meglátás
Egy keménytetőset, jókora motorral!
Light meghal, de nem halnak ki a pandák
beküldve: 2008-06-27 18:39:29
(#677) Csalódtam. Jobban is befejezhették volna. Bánom is én hogyan, de ez így olyan mintha a határidő utolsó napján dobták volna össze. De az igaz, h nagyon.... hm... emberi vége lett, talán ez volt a szándék? ....
Egy keménytetőset, jókora motorral!
nem happy...mert
egy jópárn meghalnak
de ezért is jó... "Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-26 20:27:29
(#675)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-26 20:27:49
beküldve: 2008-06-26 18:40:06
(#674) Nagyon jó bár a befejezés jobban tetszett volna akkor ha Light áll mondjuk egy ház tetején, mindenkit megölt(Neart és a többieket) és Ryuuk ott lebeg mellete...Ő az új világ Istene flessh...de sajnos nem így lett...bár mivel nem happy end amít utálok ezért így is jóóó
"RAAAAAMEEEEEN" - Naruto
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
énmég mindig nemláttam az egészet!!
valaki nemtudja h honnan tudom letölteni ?(magyar szinkronnal) vagy hol tudom megnézni???
33.résznél járok...
valaki nemtudja h honnan tudom letölteni ?(magyar szinkronnal) vagy hol tudom megnézni???
33.résznél járok...
de... [Link] regisztrált felhasználók tudnak letölteni...
Köszönöm szépen :)
a linket kicsit elirtad, .hu helyett .com, de odataláltam
oh, bocsi...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
megnéztem ....no comment
eddig light volt a példaképem, és ugy éreztem ahogy ő....
de az utolsó rész....light, gratulálok, sikerült elrontanod az egész anime-t
és...szerintem nem igy kellet volna véget érnie....bár, ha light győz..akkor a végtelenségig folytatódnia kéne a sorozatnak, mert mindig lessz vki zseni..és egyszer ugyis elkapják...mindenesetre..nekem nagyon nagy csalódás volt a befejezés...
a szivenszúrós, vérspriccelős jelenet teccet
és...szerintem nem igy kellet volna véget érnie....bár, ha light győz..akkor a végtelenségig folytatódnia kéne a sorozatnak, mert mindig lessz vki zseni..és egyszer ugyis elkapják...mindenesetre..nekem nagyon nagy csalódás volt a befejezés...
nem spolierezz....vagy rakd bele!!!!
amúy nekem sem tetszik a vége...miért kell meghalnia? de a megőrüléssel van bajod? mert az szerintem várható volt, mert egy ilyen súly, amely a lelked nyomhatja + a hatalom...
nem is tudom mi lenne jó befejezés...
én nem utáltam meg Light-ot, max egy ideig nem szerettem,mikor L meghalt. nekem ő a kedvencem
nem is tudom mi lenne jó befejezés...
én nem utáltam meg Light-ot, max egy ideig nem szerettem,mikor L meghalt. nekem ő a kedvencem
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-26 17:20:35
(#671) megnéztem ....no comment
Szerk: Mello 2008-06-26 17:21:00
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
33.résznél járok...
33.résznél járok...
de... [Link] regisztrált felhasználók tudnak letölteni...
Köszönöm szépen :)
a linket kicsit elirtad, .hu helyett .com, de odataláltam