Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Azt hallottam h van egy kb. 3 órás kiegészítő rész ami a kivágott jeleneteket tartatalmazza
AHA!!!Pl.: L temetését
Akkor ott van az a rész amikor Light L sírja fölött röhög és magyaráz...hiányoltam is a sorozatból
Állítólag azért hsagyták ki a sorozatból azt a jelenetet mert naon megutálták volna Light-ot...bár ha röhög akk nem csodálom...
Jéééééééééééé ez narancsos!
Azt hallottam h van egy kb. 3 órás kiegészítő rész ami a kivágott jeleneteket tartatalmazza
AHA!!!Pl.: L temetését
Akkor ott van az a rész amikor Light L sírja fölött röhög és magyaráz...hiányoltam is a sorozatból
beküldve: 2008-06-12 22:59:07
(#635) Azt hallottam h van egy kb. 3 órás kiegészítő rész ami a kivágott jeleneteket tartatalmazza
Pl.: L temetését
beküldve: 2008-06-12 22:56:25
(#634) Most hogy mondod tényleg mintha csak elvágták volna a végét.
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-06-12 22:50:07
(#633) Ez a vég nemtom...nekem olyan "lecsapós volt"(olyan "túlegyszerű"-nek érzem a sorozat komplikáltságához képest). Hehe és megint ott volt a Near vigyor Egyébként ahhoz a részhez amikor kiderül hogy nem jött be Light terve,úgy elképzeltem egy ilyen lemezmegakadást(tudjátok, amikor megy a zene és hirtelen megakad az egész és elhal )
A legvégéről hiányoltam egy "Ilyen lett a világ Light halála után" vagy "Ryuk visszatérése a halálisten világba" jelenetet.
Szerk: Tspawn 2008-06-12 22:51:38
Nem akartam hinni benne hogy ez lesz a vége, én végig azért drukkoltam hogy L feléled valahogy... de sajnos ez nem következett be.
furcsa hogy most örülnöm kéne, mert végülis a főgonosz meghalt, happyend, szegény Light már úgyis megőrült a végére, mégis sajnálom szegényt. Viszont örülök neki hogy nem az lett pontosan a vége, mint a 2. filmnek. Azaz Ryuk nem azért írta be a Kira nevét, mert egy tetü aki már ezt is unja, hanem egyszerűen mert elérkezett a vég és valamilyen szinten ez kegyelem volt Ryuk részéről szerintem.
Amúgy meg én az alábbiakon nőttem fel:
Doom és hasonló vérengző játékok. horrorok, thrillerek, még a "hírhedten veszélyes" Dragonball-t is néztem , sőt a South Park első 10 évadát már vagy 4szer láttam, de mégse öldöklök embereket, nem káronkodok, és ha egy vizsgát elszúrok akkor arra én nem tanultam eleget, nem pedig a tanár szívózott. Szal összefoglalva totál egyetértek hogy manapság ha barmok a gyerekek, akkor az jórészt a szülők hibája, mert ahelyett hogy játszana, vagy beszélgetne vele, csak lerakja egy balázs show, vagy egy kölykök elé, amikből bár igaz hogy egy részt se láttam, de a bemutatók is épp eleget mondanak róla... :)
furcsa hogy most örülnöm kéne, mert végülis a főgonosz meghalt, happyend, szegény Light már úgyis megőrült a végére, mégis sajnálom szegényt. Viszont örülök neki hogy nem az lett pontosan a vége, mint a 2. filmnek. Azaz Ryuk nem azért írta be a Kira nevét, mert egy tetü aki már ezt is unja, hanem egyszerűen mert elérkezett a vég és valamilyen szinten ez kegyelem volt Ryuk részéről szerintem.
Doom és hasonló vérengző játékok. horrorok, thrillerek, még a "hírhedten veszélyes" Dragonball-t is néztem , sőt a South Park első 10 évadát már vagy 4szer láttam, de mégse öldöklök embereket, nem káronkodok, és ha egy vizsgát elszúrok akkor arra én nem tanultam eleget, nem pedig a tanár szívózott. Szal összefoglalva totál egyetértek hogy manapság ha barmok a gyerekek, akkor az jórészt a szülők hibája, mert ahelyett hogy játszana, vagy beszélgetne vele, csak lerakja egy balázs show, vagy egy kölykök elé, amikből bár igaz hogy egy részt se láttam, de a bemutatók is épp eleget mondanak róla... :)
Én is L-fan vok de valahogy én se tok haragudni Light-ra
beküldve: 2008-06-12 22:39:42
(#631) Nem akartam hinni benne hogy ez lesz a vége, én végig azért drukkoltam hogy L feléled valahogy... de sajnos ez nem következett be.
beküldve: 2008-06-12 22:34:54
(#630) Én találtam ezzel kapcsolatban találtam egy fic-et...azon vígasztalódom most...
beküldve: 2008-06-12 22:30:35
(#629) Igen vége és Lightnak is *sír* úgy sajnáltam hogy megölték, még jó hogy az utolsó golyó nem találta el, bár Matsudát is megértem, hisz elég nagyot csalódhatott lightban.
Light ott vágta el magát hogy amikor Mikami visszaszámolt azt mondta hogy Ő győzőtt. Mikaminak meg a harakiri jelenet... .
Olyan kár hogy vége .
Light ott vágta el magát hogy amikor Mikami visszaszámolt azt mondta hogy Ő győzőtt. Mikaminak meg a harakiri jelenet... .
Olyan kár hogy vége .
Japánban bolyongó otaku árnyék.Fanatizmusoddal kíváncsiságot és rajongást okozol.Animékben elmerült MANGAFAN lélek, kiváncsi vagy milyen a Mondo magazin??
beküldve: 2008-06-12 22:12:57
(#628) beküldve: 2008-06-12 21:13:45
(#627) Szerintem ez még csak rajongói álom, a magyar DVD kiadása. De ha tévednék, akkor majd az okosabbak, benfentesek kijavítanak. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Rossz, hogy ma vége lesz, harmadszorra nézem, de hiányozni fog. Várom a mangát és az anime ísmétlését, na meg a DVD kiadást.
A mangát már én is nagyon várom, remélem a dvd-re sem kell már sokat várni!!
Lesz dvd??
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Van pár kedvenc gonosz szereplőm akikhez képest Light még angyal
Pölö?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rossz, hogy ma vége lesz, harmadszorra nézem, de hiányozni fog. Várom a mangát és az anime ísmétlését, na meg a DVD kiadást.
A mangát már én is nagyon várom, remélem a dvd-re sem kell már sokat várni!!
Szerk: Ayumi-chan 2008-06-12 17:40:24
beküldve: 2008-06-12 15:23:47
(#623) Van pár kedvenc gonosz szereplőm akikhez képest Light még angyal, és
hát senki sem örül annak ha egy kedvenc szereplője nincs többé.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym