Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Tegnap DVD-ről néztem a felvett Death Note-ot (másodszorra), épp akkor jött haza anyukám, és amikor meglátta, hogy mit nézek, azt mondta: ,,Ezt a mesét ( ) soha többet nem énzheted, ha megkapod a PS3-t ballagásodra." Elvileg azért nem, mert a kaposvári kölkök, akik megölték a társukat, halállistát csináltak, hogy kit fognak megölni. (De rossz.) (Biztos poénból.)
Szerencsére nem tudja, hogy magyarul kiadják mangába, és az olvasásról nem volt szó, elvileg majd nyugodtan olvasgathatom.
Az ember nem egy sorozat vagy film megnézésétől(vagy GTA_tól) lesz gyilkos, aki ennyitől öl abban alapból hibás valami Szerencsére nem tudja, hogy magyarul kiadják mangába, és az olvasásról nem volt szó, elvileg majd nyugodtan olvasgathatom.
Abba a suliba járok, és nem csináltak halállistát, az a riporterek agyszüleménye.Se családi háttér, se elmezavar nem magyarázza, amit tettek.Nincs rá magyarázat. Ennyi
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tegnap DVD-ről néztem a felvett Death Note-ot (másodszorra), épp akkor jött haza anyukám, és amikor meglátta, hogy mit nézek, azt mondta: ,,Ezt a mesét ( ) soha többet nem énzheted, ha megkapod a PS3-t ballagásodra." Elvileg azért nem, mert a kaposvári kölkök, akik megölték a társukat, halállistát csináltak, hogy kit fognak megölni. (De rossz.) (Biztos poénból.)
Szerencsére nem tudja, hogy magyarul kiadják mangába, és az olvasásról nem volt szó, elvileg majd nyugodtan olvasgathatom.
Az ember nem egy sorozat vagy film megnézésétől(vagy GTA_tól) lesz gyilkos, aki ennyitől öl abban alapból hibás valami Szerencsére nem tudja, hogy magyarul kiadják mangába, és az olvasásról nem volt szó, elvileg majd nyugodtan olvasgathatom.
Elvileg azért nem, mert a kaposvári kölkök, akik megölték a társukat, halállistát csináltak, hogy kit fognak megölni.
Hallállistát csináltak, de előtt még megnézték a Terminátor trilógia bővített változatát, meg pár rambót. S mielőtt elindultak még átugrottak a haverjukhoz egy kis GTA-ra meg Bullyra és Manhuntolni...
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-06-07 20:24:51
beküldve: 2008-06-07 15:54:53
(#603) Tegnap DVD-ről néztem a felvett Death Note-ot (másodszorra), épp akkor jött haza anyukám, és amikor meglátta, hogy mit nézek, azt mondta: ,,Ezt a mesét ( ) soha többet nem énzheted, ha megkapod a PS3-t ballagásodra." Elvileg azért nem, mert a kaposvári kölkök, akik megölték a társukat, halállistát csináltak, hogy kit fognak megölni. (De rossz.) (Biztos poénból.)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-07 15:55:30
Lehet, hogy az animeipar végül megmenti az amerikai "álomgyárat" a végkifulladástól. Már ha az amcsik sikeresen el tudják készíteni a lopásaikat, amit a legutóbbi "műremekeit" elnézve erősen kétlek
Öhm, erről a közelmúltban bemutatott Speed Racer ugrott be. Látta valaki?
Ne is mondd, tesóm egyik nap megszólal: "Láttam, hogy valami anime lesz a moziban, valami autós."
Reakcióm:
beküldve: 2008-06-07 10:39:47
(#601) Lehet, hogy az animeipar végül megmenti az amerikai "álomgyárat" a végkifulladástól. Már ha az amcsik sikeresen el tudják készíteni a lopásaikat, amit a legutóbbi "műremekeit" elnézve erősen kétlek
Öhm, erről a közelmúltban bemutatott Speed Racer ugrott be. Látta valaki?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Ha már alister blogjában a megjelenési formákról is volt szó, akkor érdemes ezt is megnézni: [Link]
Ajvé!
Engedtessék meg, hogy szkeptikus legyek...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha már alister blogjában a megjelenési formákról is volt szó, akkor érdemes ezt is megnézni: [Link]
Lehet, hogy az animeipar végül megmenti az amerikai "álomgyárat" a végkifulladástól. Már ha az amcsik sikeresen el tudják készíteni a lopásaikat, amit a legutóbbi "műremekeit" elnézve erősen kétlek (legalábbis nekem nagyon nem jönnek be a már sokadszorra hatványozott bőrlehúzások ).
Erről inkább nem is írok többet...
Lehet, hogy az animeipar végül megmenti az amerikai "álomgyárat" a végkifulladástól. Már ha az amcsik sikeresen el tudják készíteni a lopásaikat, amit a legutóbbi "műremekeit" elnézve erősen kétlek (legalábbis nekem nagyon nem jönnek be a már sokadszorra hatványozott bőrlehúzások ).
WTF! Hívja valaki az ördögűzőket!!
Úgyse fogja tudni überelni a japán eredeti live-actiont.
WTF! Hívja valaki az ördögűzőket!!
beküldve: 2008-06-06 13:04:51
(#596) Ha már alister blogjában a megjelenési formákról is volt szó, akkor érdemes ezt is megnézni: [Link]
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-06-06 13:10:00
Rövid szösszenetem a Death Note-ról:[Link]
Komment ment!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-06-06 13:00:29
beküldve: 2008-06-06 12:01:08
(#594) beküldve: 2008-06-06 11:35:55
(#593) Én már láttam az utolsó részt is és végig Light maradt a kedvencem, általában a negatív szereplőket szeretem, japán hangja kedvenc volt és a magyar is, na meg mégis bishi
De bővebben majd jövőhéten írok róla.
Tegnapi rész is szomorú volt.
--------------
Nekem végig tetszett a sorozat, első fele a nyomozós része miatt, másik felében meg sok volt a kedvenc szereplő.
utolsó rész nagyon megrázó is volt, rossz volt látni Light félelmét, fájdalmát.
De bővebben majd jövőhéten írok róla.
Tegnapi rész is szomorú volt.
Mello is szimpi volt és sajnos ő is meghalt. Takadát is kedveltem, megható volt ahogy meztelenül sírva Light segítségét kéri.:(
--------------
Nekem végig tetszett a sorozat, első fele a nyomozós része miatt, másik felében meg sok volt a kedvenc szereplő.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-06-06 11:40:48