Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Vagy angyot fogsz csalódni a sorozat végében mint én is régen, vagy teljesen meg leszel vele elégedve, ennyi biztos.
Szép is lenne ha mindenki átgondolná hogy vállal e gyereket és neveli, vagy sem. Sokszor azonban csak (Uppsz ) jön a gyerek, de fogalmuk nincs róla hogy mit kezdjenek vele, mikor már elkezd járni meg beszélni. Csak úgy felnő a szülei mellett.
A héten lesz az utolsó rész? Végre. A végkifejlet fényében majd eldöntöm hogy tetszett-e vagy sem. Most még hezitálok.
Tényleg, vajon manapság miért a tévé neveli az embereket? Hol vannak a szülők, akik elmagyarázzák nekik, milyen is a normális világ, illetve azt, hogyan kell szocializálódni? Vagy ennyire nem bagoznak ők sem ahhoz, hogyan kell normálisan viselkedni? És vajon mit gondolnak ezek az emberek, hogy egy szülőnek vajon mi a feladata.
Sok okos szakember rögtön megszólal a tévében, rádióban, interneten, igyekszik magyarázni az okokat, de ennyi okoskodás mellett mégis süt a hülyeség mindenhol. Na meg hiányzik egy jókora emberi önkritika.
Bocs, nagyon off, de kikívánkozott.
Ezek azok a szülő, akik be**szák a gyerekeiket hozzánk, a suliba, elvárják, hogy megneveljük őket, és amikor nem sikerül (mert az alapok nincsenek meg), akkor bejönnek, nekünk esnek és elmondanak minket, tanárokat minden szar szemétnek...
Tényleg, vajon manapság miért a tévé neveli az embereket? Hol vannak a szülők, akik elmagyarázzák nekik, milyen is a normális világ, illetve azt, hogyan kell szocializálódni? Vagy ennyire nem bagoznak ők sem ahhoz, hogyan kell normálisan viselkedni? És vajon mit gondolnak ezek az emberek, hogy egy szülőnek vajon mi a feladata.
Sok okos szakember rögtön megszólal a tévében, rádióban, interneten, igyekszik magyarázni az okokat, de ennyi okoskodás mellett mégis süt a hülyeség mindenhol. Na meg hiányzik egy jókora emberi önkritika.
Teljesen egyet értek veled
Csak ugye ha nem fognák rá valamire (játék, film, könyv, stb.), akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon a kedves szülők miért nem nevelték megfelelően a kölküket, és ez csöppet kínosabb, mint ráfogni az erőszakos filmekre és játékokra, a szerepjátékra vagy az animére/mangára.
Teljesen egyet értek, engem rettentően idegesít, ha a médiára fogják, ha ilyesmi történik.
És ha valaki a tv miatt is csinálna ilyesmit, akkor sem azt kéne hibáztatni, mert szerintem ott má eleve hibádzik valami a gyerek fejébe. A szülő dolga lenne felügyelni rá, hogy a gyerek semmit se értsen félre. Csak erre manapság már valahogy sokaknak nincs ideje, de ha valakinél ez a helyzet, akkor nem kötelező gyereket vállalni, és akkor nincs semmi probléma.
Én se ültem meg senkit, pedig nem barlangba nőttem fel az isten háta mögött, távol minden médiától. Én is néztem már kicsiként is tv-t.
Az iskolám kéretik nem piszkálni, oda is járhatnak csökkent szociális érzékkel megáldott emberek.
Amugy lassan tényleg át lehetne nevezni a topikot "Szocializációs felelősségvállalásra", de mit szólok be, hiszen én is offolok
Bocs az offfért
Én már olyat is hallottam (olvastam újságcikkben), hogy szerepjátékoztak, és orknak hitték azt a gyereket, akit megöltek, és hogy ez a szerepjáték hibája... Már nem azért, de ismerek pár rpg-s gyereket, és egyikük sem hiszi azt, hogy valaki, akit nem kedvel, ork lenne. Csak ugye ha nem fognák rá valamire (játék, film, könyv, stb.), akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon a kedves szülők miért nem nevelték megfelelően a kölküket, és ez csöppet kínosabb, mint ráfogni az erőszakos filmekre és játékokra, a szerepjátékra vagy az animére/mangára.
Ha megkapod a PS3-at, utána már úgysem lesz időd animét nézni. ^^
Ebben talán van némi igazság.