• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Death Note - A halállista (anime)
Oldalak: ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... <<>>
beküldve: 2008-06-11 21:20:42
(#622)
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Váááá!!!!Holnap lesz az uccsó két rész(úgytudom) elég a spoilerekből!!!

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-06-11 20:18:08
(#621)
martin
martin
[ Rászokóban ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
szerintem Raito pont annyira genny alak lett a végére (főleg az apja halálánál előadott hisztije óta utáltam) hogy örültem hogy végre kipurcant. Pláne, hogy így. Az már persze nem jó hogy Near győzte le, mivel még Meloval együtt sem ér fel L-ig, bármit is terelt.

Someday the Dream will End
beküldve: 2008-06-10 12:10:24
(#620)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
A vége
nagyon megrázó és megható volt, számomra nem volt happy end .
De ennek ellenére nagyon jó rész volt.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-09 22:09:45
(#619) Válasz Sakamoto Riku (#618) üzenetére
Rockypapa
Rockypapa
[ Addiktgyanús ]
Kicsit örülök, hogy már az utolsó 2 rész lesz, mert csütörtök után kapok PS3-t, ha kapok, és addig még nyugodtan végignézhetem a sorozatot.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Mikami csúnya halált fog halni, pedig én nem szeretném.

Vagy angyot fogsz csalódni a sorozat végében mint én is régen, vagy teljesen meg leszel vele elégedve, ennyi biztos.

beküldve: 2008-06-09 19:40:55
(#618)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Kicsit örülök, hogy már az utolsó 2 rész lesz, mert csütörtök után kapok PS3-t, ha kapok, és addig még nyugodtan végignézhetem a sorozatot.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy Mikami csúnya halált fog halni, pedig én nem szeretném.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-09 19:41:57
beküldve: 2008-06-09 15:03:49
(#617) Válasz Ayumi-chan (#614) üzenetére
Fumihiko
Fumihiko
[ Rászokóban ]
A szülő dolga lenne felügyelni rá, hogy a gyerek semmit se értsen félre. Csak erre manapság már valahogy sokaknak nincs ideje, de ha valakinél ez a helyzet, akkor nem kötelező gyereket vállalni, és akkor nincs semmi probléma.

Szép is lenne ha mindenki átgondolná hogy vállal e gyereket és neveli, vagy sem. Sokszor azonban csak (Uppsz ) jön a gyerek, de fogalmuk nincs róla hogy mit kezdjenek vele, mikor már elkezd járni meg beszélni. Csak úgy felnő a szülei mellett.

A héten lesz az utolsó rész? Végre. A végkifejlet fényében majd eldöntöm hogy tetszett-e vagy sem. Most még hezitálok.

Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-06-08 19:09:51
(#616) Válasz Ayumi-chan (#615) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
[QUOTE]... és kiderülne, hogy gyermekük siralmasan sekély intelligenciával rendelkezik, ráadásul az ostobaság meg van spékelve egy kis pszichopata beütéssel.
Tényleg, vajon manapság miért a tévé neveli az embereket? Hol vannak a szülők, akik elmagyarázzák nekik, milyen is a normális világ, illetve azt, hogyan kell szocializálódni? Vagy ennyire nem bagoznak ők sem ahhoz, hogyan kell normálisan viselkedni? És vajon mit gondolnak ezek az emberek, hogy egy szülőnek vajon mi a feladata.
Sok okos szakember rögtön megszólal a tévében, rádióban, interneten, igyekszik magyarázni az okokat, de ennyi okoskodás mellett mégis süt a hülyeség mindenhol. Na meg hiányzik egy jókora emberi önkritika.
Bocs, nagyon off, de kikívánkozott.

Ezek azok a szülő, akik be**szák a gyerekeiket hozzánk, a suliba, elvárják, hogy megneveljük őket, és amikor nem sikerül (mert az alapok nincsenek meg), akkor bejönnek, nekünk esnek és elmondanak minket, tanárokat minden szar szemétnek...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-08 17:51:35
(#615) Válasz Dark-san (#611) üzenetére
Ayumi-chan
Ayumi-chan
[ Rászokóban ]
... és kiderülne, hogy gyermekük siralmasan sekély intelligenciával rendelkezik, ráadásul az ostobaság meg van spékelve egy kis pszichopata beütéssel.
Tényleg, vajon manapság miért a tévé neveli az embereket? Hol vannak a szülők, akik elmagyarázzák nekik, milyen is a normális világ, illetve azt, hogyan kell szocializálódni? Vagy ennyire nem bagoznak ők sem ahhoz, hogyan kell normálisan viselkedni? És vajon mit gondolnak ezek az emberek, hogy egy szülőnek vajon mi a feladata.
Sok okos szakember rögtön megszólal a tévében, rádióban, interneten, igyekszik magyarázni az okokat, de ennyi okoskodás mellett mégis süt a hülyeség mindenhol. Na meg hiányzik egy jókora emberi önkritika.

Teljesen egyet értek veled

beküldve: 2008-06-08 17:41:14
(#614) Válasz alister (#610) üzenetére
Ayumi-chan
Ayumi-chan
[ Rászokóban ]

Csak ugye ha nem fognák rá valamire (játék, film, könyv, stb.), akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon a kedves szülők miért nem nevelték megfelelően a kölküket, és ez csöppet kínosabb, mint ráfogni az erőszakos filmekre és játékokra, a szerepjátékra vagy az animére/mangára.

Teljesen egyet értek, engem rettentően idegesít, ha a médiára fogják, ha ilyesmi történik.
És ha valaki a tv miatt is csinálna ilyesmit, akkor sem azt kéne hibáztatni, mert szerintem ott má eleve hibádzik valami a gyerek fejébe. A szülő dolga lenne felügyelni rá, hogy a gyerek semmit se értsen félre. Csak erre manapság már valahogy sokaknak nincs ideje, de ha valakinél ez a helyzet, akkor nem kötelező gyereket vállalni, és akkor nincs semmi probléma.
Én se ültem meg senkit, pedig nem barlangba nőttem fel az isten háta mögött, távol minden médiától. Én is néztem már kicsiként is tv-t.

Szerk: Ayumi-chan 2008-06-08 17:48:47
beküldve: 2008-06-08 16:08:47
(#613)
Dragda O'Riley
Dragda O'Riley
[ True mangafan ]

Az iskolám kéretik nem piszkálni, oda is járhatnak csökkent szociális érzékkel megáldott emberek.

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-06-08 16:04:11
(#612)
martin
martin
[ Rászokóban ]
Az okos szakemberek szerint az egész a suli hibája. A gyerekek pedig szegények fel sem fogják mit tettek. De nem baj kapnak majd egy év felfüggesztettet és attól tuti megjavulnak.

Amugy lassan tényleg át lehetne nevezni a topikot "Szocializációs felelősségvállalásra", de mit szólok be, hiszen én is offolok

Bocs az offfért

Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-06-08 16:04:31
beküldve: 2008-06-08 14:33:29
(#611)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
... és kiderülne, hogy gyermekük siralmasan sekély intelligenciával rendelkezik, ráadásul az ostobaság meg van spékelve egy kis pszichopata beütéssel.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-06-08 14:36:38
beküldve: 2008-06-08 12:40:46
(#610) Válasz Sakamoto Riku (#603) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Elvileg azért nem, mert a kaposvári kölkök, akik megölték a társukat, halállistát csináltak, hogy kit fognak megölni.

Én már olyat is hallottam (olvastam újságcikkben), hogy szerepjátékoztak, és orknak hitték azt a gyereket, akit megöltek, és hogy ez a szerepjáték hibája... Már nem azért, de ismerek pár rpg-s gyereket, és egyikük sem hiszi azt, hogy valaki, akit nem kedvel, ork lenne. Csak ugye ha nem fognák rá valamire (játék, film, könyv, stb.), akkor felmerülne a kérdés, hogy vajon a kedves szülők miért nem nevelték megfelelően a kölküket, és ez csöppet kínosabb, mint ráfogni az erőszakos filmekre és játékokra, a szerepjátékra vagy az animére/mangára.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-08 11:42:33
(#609)
Elhaym
Elhaym
[ Megszállott ]
Sakamoto Riku: én elmondtam volna, hogy attól mert rajz nem mese, persze van az animék között mese, de pl a DN nem az.

Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-08 09:17:18
(#608) Válasz Zsolti (#604) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]

Ha megkapod a PS3-at, utána már úgysem lesz időd animét nézni. ^^

Ebben talán van némi igazság.

Oldalak: ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... <<>>