Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
énmég mindig nemláttam az egészet!!
valaki nemtudja h honnan tudom letölteni ?(magyar szinkronnal) vagy hol tudom megnézni???
33.résznél járok...
valaki nemtudja h honnan tudom letölteni ?(magyar szinkronnal) vagy hol tudom megnézni???
33.résznél járok...
de... [Link] regisztrált felhasználók tudnak letölteni...
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
beküldve: 2008-06-25 22:19:06
(#668) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
33.résznél járok...
33.résznél járok...
Misa-nak milyen szinu a szeme ?
Mert en mar lattam barnanak pirosnak es keknek is.
Én úgy láttam hogy barna.. Bár amikor
megkapja Rem szemét, akkor vörös...
(Lézer kontaklencse) x)(azért írtam Spoilerbe, mert hátha valaki csak most kezdi el nézni... Bocs hogy csak most szolok de nem reg lattam egy reszletet a DN 19. reszebol es itt Misa-nak kek a szeme.
Mar annyira osszezavarodtam
nem csak a 19esben...
találkozik először Lighttal, és beszélgetnek arról, h Misának és Lightnak van listája akkor is kék a szeme
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN
Misa-nak milyen szinu a szeme ?
Én úgy láttam hogy barna.. Bár amikor
megkapja Rem szemét, akkor vörös...
(Lézer kontaklencse) x)(azért írtam Spoilerbe, mert hátha valaki csak most kezdi el nézni... Bocs hogy csak most szolok de nem reg lattam egy reszletet a DN 19. reszebol es itt Misa-nak kek a szeme.
Mar annyira osszezavarodtam
beküldve: 2008-06-22 13:42:56
(#665) Főleg, hogy sok sorozat alcíme is volt már halállista: Cobra, Rex, de még sorolhatnám, Inkább azokat utánozták a gyerekek mint a DNt.
Egyébként mi soha nem voltunk tiltva filmektől, tudtuk, hogy nem valóság , így már 10 évesen is nézhettünk bármit.
Híradóban egyébként is több szörnyűséget látni mint egy sorozatban.
Egyébként mi soha nem voltunk tiltva filmektől, tudtuk, hogy nem valóság , így már 10 évesen is nézhettünk bármit.
Híradóban egyébként is több szörnyűséget látni mint egy sorozatban.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
De hülyeség! Most ha alkimista kört csinálnak akkor le lennél tiltva az FMA-ról?
Mért, tök logikus
Someday the Dream will End
Mért tiltottak el???Már ha szabad illet kérdeznem.
Elvileg azért, mert a Kaposvári tinédzserek, akik megölték társukat, halállistát csináltak, hogy kit ölnek meg. Des**r.
Mért tiltottak el???Már ha szabad illet kérdeznem.
Elvileg azért, mert a Kaposvári tinédzserek, akik megölték társukat, halállistát csináltak, hogy kit ölnek meg. Des**r.
Ömmm.........most flegmázol welem????hmm??
Nem, csak mondtam mint érdekesség...
Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny?
Mért tiltottak el???Már ha szabad illet kérdeznem.Am szerintem a befejezése egy nagy sz****r lett
Jobb lett wolna ha még egy részt csináltak wolna arról h mit lett miután Light is meghallt,amugy szerintem izgisebb is lett wolna h a L nem hal meg....
Jobb lett wolna ha még egy részt csináltak wolna arról h mit lett miután Light is meghallt,amugy szerintem izgisebb is lett wolna h a L nem hal meg....
Ha jól emlékszem a mangában van egy ilyen "mi történt utánna" fejezet.
Ömmm.........most flegmázol welem????hmm??
Mért tiltottak el???Már ha szabad illet kérdeznem.Am szerintem a befejezése egy nagy sz****r lett
Ha jól emlékszem a mangában van egy ilyen "mi történt utánna" fejezet.
beküldve: 2008-06-20 17:42:14
(#658) Mért tiltottak el???Már ha szabad illet kérdeznem.Am szerintem a befejezése egy nagy sz****r lett
Minden elmúlt/ Ennek is vége/ Az Animax csatorna csütörtöki műsora Death Note mentesen áll....(Legyetek jók, ha tudtok című dal) . Eddig ez a kedvenc animém, amitől el is tiltottak.
Mikami és Light teljesen megőrült, de legalább lehetett nevetni Mikamin egy keveset. Nem így képzeltem el Light halálát, de meg vagyok elégedve az egész sorozattal.
Nekem a végén még az tetszett, hogy szigorúan kijelentették az ellenkezőjét, a végén mégiscsak összedolgozott Mello és Near.
Nekem a végén még az tetszett, hogy szigorúan kijelentették az ellenkezőjét, a végén mégiscsak összedolgozott Mello és Near.
Szerinted mi lett volna a méltó befejezés?
"Az élethez célokra van szükségünk. A cél nélküli élet egyenlő a halállal!" (Garaa)
beküldve: 2008-06-20 11:56:09
(#656) jinfanni: egyetértek, szerintem is ilyen befejezés lett volna jó.
Így a Light pártiak sem csalódtak volna, mert félig nyert volna.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-06-19 20:08:43
(#655)