Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-11-03 12:13:58
(#732) Nekem mindig az okozott fejtörést, hogy Light miért gondolta azt, a szívrohamos halál feltűnésmentes. Egy esetnél még biztos, de több száz bűnözőnél és mindig csak infarktus... Nem értem, hogy ennyire nem gondolta át, lusta volt, vagy esetleg a vérgőz elborította az agyát. Kitalálhatott volna észszerű, valóban kivitelezhető halál módokat is, elég lett volna beírni a füzetbe pl. XY - a cellatársa megfojtja egy nadrágszíjjal; úgy ahogyan legelőször csinálta a motorossal meg a buszeltérítővel. Ha ilyen szinten manipulálhatóak a körülmények, miért nem használta ki?!
A másik hibát szerintem ott követte el, hogy túlságosan sokat reklámozta magát a médián keresztül, engedte, hogy imidzset kreáljanak neki, rajtuk keresztül üzengetett: túlzottan kiadta magát a nyilvánosságnak. Mert ugye a sorozatgyilkos nem azért öl, hogy másokból reakciót váltson ki. A saját belső kényszerét követi, tökéletesedik stb. Light a világot akarta megjobbítani (ez még tán' ment is neki), de amikor leállt párbajozni pfff... eltért a céljától és bebukta a mutatványt. Más gyilkosok is általában ezen vesztenek rajta. Kijönnek a csigaházból, leállnak a rendőrökkel játszani, aztán az első apróságon elcsúsznak.
bocsánat, igazából nem akartam bőlére ereszteni, meg ilyen zagyvára... summa summarum: Light még idősödhettél volna egy tizest, és akkor talán nem így végzed!
A másik hibát szerintem ott követte el, hogy túlságosan sokat reklámozta magát a médián keresztül, engedte, hogy imidzset kreáljanak neki, rajtuk keresztül üzengetett: túlzottan kiadta magát a nyilvánosságnak. Mert ugye a sorozatgyilkos nem azért öl, hogy másokból reakciót váltson ki. A saját belső kényszerét követi, tökéletesedik stb. Light a világot akarta megjobbítani (ez még tán' ment is neki), de amikor leállt párbajozni pfff... eltért a céljától és bebukta a mutatványt. Más gyilkosok is általában ezen vesztenek rajta. Kijönnek a csigaházból, leállnak a rendőrökkel játszani, aztán az első apróságon elcsúsznak.
bocsánat, igazából nem akartam bőlére ereszteni, meg ilyen zagyvára... summa summarum: Light még idősödhettél volna egy tizest, és akkor talán nem így végzed!
Mostanában foglalkoztat annak a gondolata,
És egy technikai megjegyzés:
hogy Light mikor őrül meg teljesen. Egy "kis" cezarománia már az elején van benne, különben nem akarna az új világ istene lenni. Aztán nyilván nem használ neki, hogy "kénytelen" ölni a biztonsága érdekében (eltávolodva az eredeti céltól). L halálával eltűnik egy fontos kontrolltényező az életéből, úgyhogy szerintem azért is marad a nyomozócsoporttal, mert tudat alatt érzi, hogy szüksége van bizonyos külső ellenőrzésre. Így is egyre gátlástalanabb lesz, és lassan mindent feláldoz... Végül amikor Near (pontosabban az idióta Miami) keresztülhúzza (amúgy zseniális) tervét, és ráébred, hogy veszített - na az már túl sok neki, és az addig vasakarattal összetartott személyisége szétesik. Ez a totális megsemmisülése, nem az, hogy a végén meghal. Szerintetek?
az nagyon nem tetszett, hogy a végső összecsapásban mindent egy lapra tett fel. Egy ilyen formátumú romlott zsenitől illett volna B és C tervvel is készülni...
Igen, dehát annyira tökéletes, , gondolták hogy valahogy csak le kell nyomni
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-03 00:57:16
(#730) Mostanában foglalkoztat annak a gondolata,
hogy Light mikor őrül meg teljesen. Egy "kis" cezarománia már az elején van benne, különben nem akarna az új világ istene lenni. Aztán nyilván nem használ neki, hogy "kénytelen" ölni a biztonsága érdekében (eltávolodva az eredeti céltól). L halálával eltűnik egy fontos kontrolltényező az életéből, úgyhogy szerintem azért is marad a nyomozócsoporttal, mert tudat alatt érzi, hogy szüksége van bizonyos külső ellenőrzésre. Így is egyre gátlástalanabb lesz, és lassan mindent feláldoz... Végül amikor Near (pontosabban az idióta Miami) keresztülhúzza (amúgy zseniális) tervét, és ráébred, hogy veszített - na az már túl sok neki, és az addig vasakarattal összetartott személyisége szétesik. Ez a totális megsemmisülése, nem az, hogy a végén meghal. Szerintetek?
az nagyon nem tetszett, hogy a végső összecsapásban mindent egy lapra tett fel. Egy ilyen formátumú romlott zsenitől illett volna B és C tervvel is készülni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-30 21:18:14
(#729) Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg DVD-n a film?
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-10-30 21:14:26
(#728) A filmet még sajna én sem tudtam megnézzni, és nem is tudom, hogy a közeljövöbe össze jön e...bár már nagyon kiváncsi vagyok rá...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Amikor kivégeztem a Death Note animét, akkor olyan befezetlennek éreztem és mi történik majd Misával?
Pl.:
Sztem a Death Note az eddigi egyik legjobb anime a földön. Nem csak a története szuper meg az események, hanem ahogyan megcsinálták-készítették az animét.
(Példa rá az 1.rész-ben amikor írogatja a neveket a D.N.-ba.)
Pl.:
Amikor Light meghal a halálistenek földjére kerül és ott kezdi el újra a tisztogatást (vagy ilyesmi)
Sztem a Death Note az eddigi egyik legjobb anime a földön. Nem csak a története szuper meg az események, hanem ahogyan megcsinálták-készítették az animét.
Tényleg az egyik legjobb anime A filmet is meg akartam nézni de még nem sikerült
Nincs fény sötétség nélkül
beküldve: 2008-10-29 17:46:51
(#726) Amikor kivégeztem a Death Note animét, akkor olyan befezetlennek éreztem és mi történik majd Misával?
Pl.:
Pl.:
Amikor Light meghal a halálistenek földjére kerül és ott kezdi el újra a tisztogatást (vagy ilyesmi)
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-26 02:35:33
(#725) Nem rég fejeztem be az animét Nos, megmondom őszintén, az én rendezői változatom egy résszel rövidebb... Plusz így pár szálat nem varrtak el.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-21 21:50:28
(#724) Most nekem is felkeltettétek a figyelmemet a manga iránt...remélem gyorsan kijönnek a kötetek...
az anime végéhez csak annyit, hogy nekem ez így pontosan megfelelt....igaz én is eltudnék képzelni mást is, de ezzel meg vagyok elégedve...
az anime végéhez csak annyit, hogy nekem ez így pontosan megfelelt....igaz én is eltudnék képzelni mást is, de ezzel meg vagyok elégedve...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-21 17:27:41
(#723) Pont jó az úgy, ahogy van...a mangának amúgy is tök más a vége, olvassátok el azt, hátha jobban fog tetszeni.
Hát ha a mangában teljesen más a vége, akkor engem is nagyon érdekel már, remélem gyorsan jönnek ki majd a következő kötetek...
Pont jó az úgy, ahogy van...a mangának amúgy is tök más a vége, olvassátok el azt, hátha jobban fog tetszeni.
kíváncsivá tettél :)
I my dreams I can fly (:
Pont jó az úgy, ahogy van...a mangának amúgy is tök más a vége, olvassátok el azt, hátha jobban fog tetszeni.
okk megfogadom!!
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)
beküldve: 2008-10-21 15:26:00
(#719) Pont jó az úgy, ahogy van...a mangának amúgy is tök más a vége, olvassátok el azt, hátha jobban fog tetszeni.
no pussy, just the dicks
Na végre láttam ezt is. Kifejezetten tetszett. Tényleg a végéig nem lehetett tudni hogy ki nyer.
Mondjuk L halála után már annyira nem volt jó, mint az elején. Meg mondjuk úgy oldottam volna meg Light halálát, hogy az utsó fecniére a saját nevét írja fel, mert ugye a bushido szerint az öngyilkosság nem vereség :).
Amit még el tudtam volna képzelni, az még egy csavar a végére: Senki sem tudja hogy keletkeznek a shinigamik... záró kép: Near felveszi a valódi könyvet a földről, ami pár pillanat múlva elltűnik a kezéből... ... és megjelenik Lightéban, a shinigamik világán :P
Amijen jól indult anyira gagyi lett a vége
Hát már nemazért L-t simán kicsinájja(na nem volt azéé ojan sima)
aztán meg Near meg simán legyőzi egy kis segitséggel valami gyenge csellel . Hááááát és talén lehetet volna egy kicsit hosszab. Kira neart is legyőzhete volna tejesül a vágya Isten lessz aztán letaszitják és igy lenne vége, valamivel talán jobb Nemtom
aztán meg Near meg simán legyőzi egy kis segitséggel valami gyenge csellel . Hááááát és talén lehetet volna egy kicsit hosszab. Kira neart is legyőzhete volna tejesül a vágya Isten lessz aztán letaszitják és igy lenne vége, valamivel talán jobb Nemtom
Az Anime egy Tág!!- fogalom..de egy szóval kifejezhető... Az Élet. Na jó ez két szó=)