Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Ezt h érted?
Ha minden igaz karácsony előtt kijön valamikor és egyből így 20résszel^^
Ez egy álom basszus....
igen, még több ok h várjam a karácsonyt xD
(+nekem pár héttel utána van a szülinapom is (jan. 14. ) xD dupla annyi mennyiségű ajándék )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Persze mivel türelmetlen vagyok, lehet nem bírok várni amíg kijön a boxset, de ezért megpróbálom.
Ezt h érted?
Ha minden igaz karácsony előtt kijön valamikor és egyből így 20résszel^^
Ez egy álom basszus....
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-04 19:38:29
(#760) Nagyszerű, hogy már karácsonyra kijön az első 20 rész dobozos változatban. *hurrá* Erre mindenképpen áldozni fogok. Így kell ezt csinálni, nem úgy, mint egyes kiadók. *hevesen célozgat a hazai FMP kiadásokra*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Sneak peek: [Link]
Gyönyörűséges!
Persze mivel türelmetlen vagyok, lehet nem bírok várni amíg kijön a boxset, de ezért megpróbálom.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
És már nem is kell sokat várnod
El sem hiszem,hogy még idén a kezembe foghatom
no pussy, just the dicks
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-04 14:22:06
(#756) Nagyon örülök,hogy nem kell éveket várni a box megjelenésére
no pussy, just the dicks
Most karira készül. Lesz egy 990-es fapados 4 résszel, és ez, 20 résszel. Ár kb. 4990 de még nem végleges
A lényeg kiemelve. És senkit sem kellett bántani Jó 5let, de sztem minden 5. hsz-be be kell ezt másolni
MIANEVED?!
Most karira készül. Lesz egy 990-es fapados 4 résszel, és ez, 20 résszel. Ár kb. 4990 de még nem végleges
A lényeg kiemelve. És senkit sem kellett bántani "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-04 10:43:03
TUDTAM! H ilyenkor jössz fel
Direkt vártam :):):)
Csaba, vedd úgy, h meghajlok előttetek XD
Az ÁR NEM érdekel^^
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-04 00:51:53
(#752) Most karira készül. Lesz egy 990-es fapados 4 résszel, és ez, 20 résszel. Ár kb. 4990 de még nem végleges
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Oké, ki(ke)t kell megölni (vagy megsatöbbi), hogy az idei karácsonyfa vagy a jövő évi nyuszi alá odatehessem ezt?
Segíthetek? Felezünk
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hmm... Én azért reménykedek még addig amíg ki nem derül az igazság
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-03 22:52:05
(#749) Biztos vagyok benne, hogy először egyenként jelennek majd meg a lemezek. De azért várjuk nagyon!
no pussy, just the dicks
Igazán írhatott volna Csaba alá vmit, h most mizu, ez így jön ki, vagy csak ez lesz ha kijön az 5. DVD.....
Most aztán izgulhatok
Most aztán izgulhatok
MIANEVED?!