Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-12-30 11:00:57
(#807) Igen, Near magyar szinkronjai kifejezetten ... khm... "Rosszak", hogy finoman fejezzem ki magam.
Annak ellenére, hogy két szinkronja volt én is csak annyit tudok mondani, hogy rossz volt mind a kettö...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
akkor nem csak az én fülem rossz
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Igen, Near magyar szinkronjai kifejezetten ... khm... "Rosszak", hogy finoman fejezzem ki magam.
beküldve: 2008-12-26 21:22:47
(#803) OMG!!! a 33. résztől a magyarban más Near szinkronhangja???? Az elején még egy női hang volt (de hát N fiú...=_=), most meg egy nyomi pasas =_= gáz...
Pedig Raito után ő a kedvencem...
Pedig Raito után ő a kedvencem...
Valaki tudja hogy mikor fog meglyeleni a Death note diszdoboz 2.Elöre is kösz
majd ha kiadják simán az 5dvd-t talán majd nyári conon
BANKAI:"hihio Zabimaru"
beküldve: 2008-12-23 19:27:29
(#801) beküldve: 2008-12-04 21:26:20
(#800) avatart nickelodeonon tolják abba van ijen kopasz shaolin kölyök féleség (na ezt most jól elmagyaráztad)
Ez lesz az, öcsém nézte (amíg nem járt suliba)"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-04 21:19:20
(#797) Nekem az apukámat x3 mindig leül megnézni, habár nem bírja megjegyezni a nevét.... >w<
A sulimban nincs DN-es, csak DragonBall-os =_= (így 17 évesen xD)
dragonball-osok nálunk is vannak... meg vannak fiúk akik az Avatart nézik /nem tudom ki ismeri/
avatart nickelodeonon tolják abba van ijen kopasz shaolin kölyök féleség (na ezt most jól elmagyaráztad)
én értem amit mondtál. Én nem ismerem, csak egy német (pontosabban osztrák) Anime-s újságban olvastam róla ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Nekem az apukámat x3 mindig leül megnézni, habár nem bírja megjegyezni a nevét.... >w<
dragonball-osok nálunk is vannak... meg vannak fiúk akik az Avatart nézik /nem tudom ki ismeri/
avatart nickelodeonon tolják abba van ijen kopasz shaolin kölyök féleség (na ezt most jól elmagyaráztad)
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Nekem az apukámat x3 mindig leül megnézni, habár nem bírja megjegyezni a nevét.... >w<
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-12-02 19:20:35
(#793) Nekem az apukámat x3 mindig leül megnézni, habár nem bírja megjegyezni a nevét.... >w<