Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2009-03-15 17:59:44
(#822) Annak én is örültem volna, ha Mello több szerepet kap a sztoriban, ehelyett Nearre koncentráltak inkább, aki meg elég nyilvánvalóan L klón volt.
BTW az élőszereplős filmekenk van saját topikjuk, ahol jobban ki lehet vesézni a témát.
BTW az élőszereplős filmekenk van saját topikjuk, ahol jobban ki lehet vesézni a témát.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-15 17:13:00
(#821) Hát nem is tudom, a Diretor cut-tal kezdtem majd jött a sorozat-ami naon penge-. Végül a filmek hát tudtam, hogy a japók tré filmeket csinálnak (kivétel Gojira ,take me to my leader), ne de ez gyerekek.
Az első az borzalmas, Lightban hatalmasat kellett csalódnom, az őt megformázó színész (habár ez túlzás) harmat meg gyenge.
A másodikban kezdtem megkedvelni L-t játszó színészt (na meg a vége azért odabsssz, szerintem az egyik legjobb befejezés) Csak felmerül a kérdés, hogy is van ez, nem úgy szólt a fáma, hogy Death Note elpusztíthatatlan vagy mi?
A legutolsó amiben L change the world, hát nem sok köze van már a dolgokhoz, de azért végig csücsentem azt a két órát.
És ti hogy vagytok ezzel, gondolom már mindenki látta a movikat....
Az első az borzalmas, Lightban hatalmasat kellett csalódnom, az őt megformázó színész (habár ez túlzás) harmat meg gyenge.
A másodikban kezdtem megkedvelni L-t játszó színészt (na meg a vége azért odabsssz, szerintem az egyik legjobb befejezés) Csak felmerül a kérdés, hogy is van ez, nem úgy szólt a fáma, hogy Death Note elpusztíthatatlan vagy mi?
A legutolsó amiben L change the world, hát nem sok köze van már a dolgokhoz, de azért végig csücsentem azt a két órát.
És ti hogy vagytok ezzel, gondolom már mindenki látta a movikat....
beküldve: 2009-03-15 17:03:21
(#820) Igazad van a spoilert illetően.. állandóan elfelejtem -.-""
Melloval nem volt sok problémám.. olyan igazi kis gonosz feelingje volt neki
Melloval nem volt sok problémám.. olyan igazi kis gonosz feelingje volt neki
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
beküldve: 2009-03-15 16:57:27
(#819) Légyszives használjátok a spoiler jelet, ha az anime végkifejletéről akartok beszélni.
Amúgy sztem már L-ből is kicsit sok volt a végén, nekem felüdülés volt Mello karaktere, kár hogy annyit hanyagolták a vége felé.
Amúgy sztem már L-ből is kicsit sok volt a végén, nekem felüdülés volt Mello karaktere, kár hogy annyit hanyagolták a vége felé.
beküldve: 2009-03-15 16:45:08
(#818) Hát ami azt illeti nekem Near karaktere...érdekes volt. Ugye ha jól tudom L valamennyire értesítette Nearékat az ügyről de nem hiszem, hogy mindent elmondott volna. Valahogy nem illet oda, hogy Near ilyen hamar kiderítette KIRA kilétét és, hogy KIRA ellen fordította a többieket.
Szerintem is L volt Light igazi ellenfele. Valahogy úgy kellett volna megalkotni ha már Light meghal, hogy L győzze le ne pedig L tanítványai... de persze ezis magánvélemény...
Jah igen.. az elő szereplős film xD Hát nem voltam megelégedve vele XD A karakterek kidolgozása nem tetszett annyira... a király hatást sztem az keltette, hogy a szinkronok ugyan azok, mint az animében...
Szerintem is L volt Light igazi ellenfele. Valahogy úgy kellett volna megalkotni ha már Light meghal, hogy L győzze le ne pedig L tanítványai... de persze ezis magánvélemény...
Jah igen.. az elő szereplős film xD Hát nem voltam megelégedve vele XD A karakterek kidolgozása nem tetszett annyira... a király hatást sztem az keltette, hogy a szinkronok ugyan azok, mint az animében...
"Az élet egy nagy kocsimosó. Kár, hogy biciklivel jöttem."
Szerk: Ayame-sama 2009-03-15 16:47:52
beküldve: 2009-03-13 22:58:01
(#817) Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok!!:)
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Annyit szeretnék csak kérdezni kinek tetszett a vége???
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Viszont mások véleményére kíváncsi lennék???:) bye
Imádom az anime, manga, minden ami hasonló film, rajzfilm ,játék kedvelője vagyok, japánba kellett volna születni gondolom sokan vagyunk így ezzel itt
Régóta terveztem már, hogy megnézem ezt a sorozatot és most sikerült megnéznem a Death Note-t gyorsan 3-4 nap alatt és még friss az élmény a hatása alatt vagyok, ezért írok ide hogy ti mit gondoltok?
Én személy szerint szinte felrobbantam, hogy ilyen rossz vége van!! Amit addig kegyetlenül élveztem sorozatot (egy komoly ,érdekes témával rendelkező alkotás), számomra elpocsékolt időnek tűnt, hogy még egy japán 18+-os animébe is ilyen gyalázatos ,felháborító befejezést választottak nem hittem el!A jól kidolgozott karakterek és személyiségek felépítése után ,egy ilyen kis fehérhajú senkiöccse győzze le KIRA-t(jó tudom valójában két kis hülyegyerek, amiből az egyik beáldozta magát), na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
L-igazi ellenfél volt, de ezek hát sírnom kellett!!még ha ebben is benne volt L keze valamilyen szinten a halála után is (ezt kár volt 37 részen keresztül húzni)!
Remélem kapok egy két véleményt,mert lehet hogy csak én vagyok ennyire elfogult!?
Nálam ez az anime egy 10-es listán minimum 9.5 ért volna ha nem ilyen gyenge a befejezése lett volna ,de így bárcsak meg se néztem volna!
u.i.: ez csak az én személyes véleményem, és tiszteletbe tartom ha valaki máshogy gondolja
Teljesen igazad van mert L-nek is Light volt az igazi ellenfele és Light-nak is L volt és amikor L a 25. részben meghal utána mint tudod átveszi ahelyet az a játék mániás Near és Mello az a csokizabáló. És amit mondtál a végén én is kiakadtam de azért naon megszerettem az animét. Mert azért Near-ban és Mello-ban is vannak jó tulajdonságok amik olyan különlegessé teszik őket. Mind a ketten zseniális elmével rendelkeznek, mint L ,viszont azt én is belátom h L-ből csak EGY VAN. Near gyerekes Mello meg tapintatlan, de így szeretjük őket. DE SZERINTEM AZÉRT NAGYON DE NAGYON JÓ ANIME. A te véleményednek közepeset adnék mert igazad is van A végével kapcsolatban de a két L- t helyettesítő fiú azért jó.!:)
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-03-07 10:33:38
(#815) Sziasztok!
Van élőszereplős is?
NEM OO XD mint karakterek aranyosak külön-külön.
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 12:57:33
(#813) Múltkor Hungarocomixen egy srác mellettem nyert egy Gravitation mangát--kicsit felforrt az agyvize!(én csak Nana 1.-et ill. 1 négy rongyos Black lighting figurát nyertem ami mellesleg eladó + egy ien irodai poénos képregényt!)
Szerk: Kuran Kaname 2008-12-30 12:58:54
beküldve: 2008-12-30 12:54:21
(#812)
Szerk: Lawliet 2008-12-30 12:54:59
beküldve: 2008-12-30 12:52:04
(#811) beküldve: 2008-12-30 12:41:13
(#810) enyémet aztán nem.tök undiXDmondjuk ryu és tatsu azé cukik de nem az animébenXD
Mello voltam Mello vagyok és Mello leszek(conon is^^) akármilyen hülye is vok néha, az nem Misa(bár lehetségesXD) hanem NearXD
beküldve: 2008-12-30 12:38:31
(#809) Úristen!Ha van valami ami nagyon nem tok tolerálni az a Gravitation manga-vagyis ami benne van---már bocs ha megbántottam valaki érzéseit ezzel!
beküldve: 2008-12-30 12:35:03
(#808) annak a tökkelütött fehér hajú hülyegyereknek kacsacsőrűemlős hangja van. a camp laslo-ból edward szinkronhangját kaptaXD szegény szerencsétlenXD ez a magyar. japánban Tohma hangját adták neki(gravitation). legalábbis sztem.egyre jobbXDXD