Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-09-18 13:16:07
(#717) Na végre láttam ezt is. Kifejezetten tetszett. Tényleg a végéig nem lehetett tudni hogy ki nyer.
Mondjuk L halála után már annyira nem volt jó, mint az elején. Meg mondjuk úgy oldottam volna meg Light halálát, hogy az utsó fecniére a saját nevét írja fel, mert ugye a bushido szerint az öngyilkosság nem vereség :).
Amit még el tudtam volna képzelni, az még egy csavar a végére: Senki sem tudja hogy keletkeznek a shinigamik... záró kép: Near felveszi a valódi könyvet a földről, ami pár pillanat múlva elltűnik a kezéből... ... és megjelenik Lightéban, a shinigamik világán :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2008-09-18 13:20:44
vki meg tudja mondani h hány dvd-n jött ki az anime? én úgy olvastam vhol h 13, de máshol 14nek írták. =/
37/3 = 12.33 37/4 = 9.25
Tehát, ha egyszer kijön DvD-n, akkor legkevesebb 9 lemez lesz, az eddig bevett szokásokat figyelembe véve, a legrosszabb esetben viszont 13
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-10 13:42:47
(#715) beküldve: 2008-09-10 09:28:44
(#714) vki meg tudja mondani h hány dvd-n jött ki az anime? én úgy olvastam vhol h 13, de máshol 14nek írták. =/
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
nincs csak 21:15-ig anime nézés pedig nem vagyok már óvodás.
Most mond meg: majdnem egy évtizeddel vagyok idősebb, az egyetem utolsó évét fogom taposni, ráadásul nyári szünet van, és anyám még se hagy békében netezni hajnalban...
Ja és mielőtt valaki félreértené: "Irónia nem egy ország, ahol irónok élnek..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem nagyon tetszett a baj az,hogy kevés részét láttam,mert otthon ha iskola van nincs csak 21:15-ig anime nézés pedig nem vagyok már óvodás.
A szülői terror ott is befigyel, úgy látom XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-25 14:15:04
(#711) Nekem nagyon tetszett a baj az,hogy kevés részét láttam,mert otthon ha iskola van nincs csak 21:15-ig anime nézés pedig nem vagyok már óvodás.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-08-18 20:49:52
(#709) tök jó, csak Tunacsáp (a polip ha nem ismerné valaki )miért halt meg kétszer?
lehet, hogy a tintahalaknak 2 élete van
Szerk: Kál 2008-08-18 20:27:31
ezt iszonyatosan jól összevágták!! igaz csak a hangsáv van a Death Note-ból meg a felirat de érdemes megnézni
[Link]
[Link]
tök jó, csak Tunacsáp (a polip ha nem ismerné valaki )miért halt meg kétszer?
beküldve: 2008-08-18 20:22:33
(#706) ezt iszonyatosan jól összevágták!! igaz csak a hangsáv van a Death Note-ból meg a felirat de érdemes megnézni
[Link]
[Link]
beküldve: 2008-08-17 19:40:16
(#705) Én ahoz képest hogy Light volt a rosszfiú, jobban sajnáltam a halálát mint L -ét nem tudom, de valamiért jobban elszomorodtam
Szerk: Sabani Urim 2008-08-17 19:41:01
beküldve: 2008-08-17 18:37:50
(#703) hello mindenkinek, nemtudjátok h hol tudnám megnézni INGYEN a death notet MAGYARUL, NETEN?légyszi segitsetek!