Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
De az biztos benne, hogy lelkileg biztos nehéz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
,,Irtanám én is a bűnözőket" mondani könnyű. Eszméletlen stressz lehet, akkor is, ha megérdemlik. Csodálkoztam is hogy milyen egyszerűen lerendezték Lightnál. Ez nagyon keveseknek menne. És ne feledd, ő csak nem irtott, hanem utópiát akart alkotni (mondhatja akárki, hogy gonosz volt, de az utópia megalkotásánál nincsen szebb cél, akárhány életen át is vezessen az út.)
tényleg igazad van. elég könnyű mondani... de addig nem igazán tudjuk/tudom megérteni míg át nem esünk/esek rajta
Szerk: Kál 2008-08-14 20:57:03
,,Irtanám én is a bűnözőket" mondani könnyű. Eszméletlen stressz lehet, akkor is, ha megérdemlik. Csodálkoztam is hogy milyen egyszerűen lerendezték Lightnál. Ez nagyon keveseknek menne. És ne feledd, ő csak nem irtott, hanem utópiát akart alkotni (mondhatja akárki, hogy gonosz volt, de az utópia megalkotásánál nincsen szebb cél, akárhány életen át is vezessen az út.)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Egyetéretek, de szerintem
az összes Kira elmebeteg volt, kivéve talán Higuchit. Ő csak egy mohó és kapzsi, kisstílű törtető volt.
Szerintem az első Kira normális volt az elején... ha szereznék eg ylistát szerintem én is irtanám a bűnözőket de nem ilyen feltűnően csak azokat akik szabad lábon vannak
akiket meg elítéltek aozk meg had szenvedjenek
helyes meglátás, ez tetszett
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
az összes Kira elmebeteg volt, kivéve talán Higuchit. Ő csak egy mohó és kapzsi, kisstílű törtető volt.
Szerintem az első Kira normális volt az elején... ha szereznék eg ylistát szerintem én is irtanám a bűnözőket de nem ilyen feltűnően csak azokat akik szabad lábon vannak
akiket meg elítéltek aozk meg had szenvedjenek
beküldve: 2008-08-14 20:35:29
(#697) hát én csak 1 valamit mondok: ez valami nagyon jól kidolgozott anime nagyon tetszett nagyon de nagyon!
,,Hitler fején ugrálok!"
Nekem nagyon tetszett ahogy bevágták a zenét meg az egész
Light: ÉN NYERTEM NEAR erre benyomják folytatjuk xD Matsuda nagyon kemény volt szétlőtte Light-ot mondjuk én is ezt tettem volna csak többet lőttem volna belé 4. Kira meg egy elmebeteg volt mindig amikor beírt egy nevet tett egy akrobatikus mozdulatot és az kiabálta "Pusztulj" a végén meg kicsordult a nyála
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-08-10 12:05:30
(#695) nem hiszem, hogy van olyan aki érdeklődik a téma iránt és még nem látta ezt a sorozatot végig de a formalitás kedvéért mehetett volna pár rész
spoilerbe
Sziazstok
Őszinte leszek többet várteam a végétől.
Nem akarom elronatni senki örömét azzal, hogy leírom mit is a lnyege a korábbi részekhez képest eléggé "lousy" volt számomra.
Ez az én véleményem.
Nem akarom elronatni senki örömét azzal, hogy leírom mit is a lnyege a korábbi részekhez képest eléggé "lousy" volt számomra.
Ez az én véleményem.
Sokan így vélekednek.
beküldve: 2008-08-10 10:32:29
(#691) Nekem nagyon tetszett ahogy bevágták a zenét meg az egész
Light: ÉN NYERTEM NEAR erre benyomják folytatjuk xD Matsuda nagyon kemény volt szétlőtte Light-ot mondjuk én is ezt tettem volna csak többet lőttem volna belé 4. Kira meg egy elmebeteg volt mindig amikor beírt egy nevet tett egy akrobatikus mozdulatot és az kiabálta "Pusztulj" a végén meg kicsordult a nyála
Szerk: Kál 2008-08-10 10:32:57
beküldve: 2008-07-22 00:16:45
(#690) Sziazstok
Ez az én véleményem.
Ez az én véleményem.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-07-19 00:37:26
(#689) Húú, én ma néztem végig... Az utolsó 2 résznél meghaltam, hogy minden másodpercben megváltozott a helyzet. XD Magyar szinkronnal néztem, mert úgy kezdtem el az animexen, és nekem személy szerint tetszett, mondjuk Near hangjának megváltoztatása kissé meglepett. XD De legalább kijavították a hibát. Szóval egy szó mint száz, sztem nagyon igényes és elgondolkodtató volt ez az anime, és örülök, h belevágtam. ^^
beküldve: 2008-07-11 10:10:03
(#688) Szinte mindenki ismerte eddig a Death Note 1. és 2. openingjét. Most itt van a 3.
[Link]
[Link]
Egyszerű összevágás más zenére.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-07-11 10:20:34
A végével én sem vagyok megelégedve...
olyan semmis lett...
Szerintem azért tűnik semmisnek mert nem volt egy "mi lett ezután" képsorral lezárva. olyan semmis lett...
Így tényleg nincs olyan súlya Light halálának.
Aha lehet, ezen már én is elgondolkodtam.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-06-30 13:37:11
(#685) Nekem tetszik a magyar szinkron, csak az nem, h Near hangját megváltoztatták... ilyen kevés epizószám mellett nem értem, miért nem lehetett meghagyni, bár tény, h a második hang job
a japán szinkron tényleg jobb mint a magyar, de csak azért mert sokkal jobban beleélik magukat...több a szinészi munka
a japán szinkron tényleg jobb mint a magyar, de csak azért mert sokkal jobban beleélik magukat...több a szinészi munka
az utolsó részben Light megőrölését élethűen csinálták, és ennyire jó munkát még nem láttam , tehát grat nekik
"Még én sem vagyok tisztában a lelkem mélyével..." - DN