Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
-.-
Hétvégi ismétlés van, nem?
Hétvégén van a dinó király, most meg az ismétlése...
Hétvégi ismétlés van, nem?
Hétvégén van a dinó király, most meg az ismétlése...
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-21 05:36:16
(#911) Tegnap nagyon mérges voltam majdnem felrobbantam az idegtől mert nem adták le a Death Note-ot. Elöbb a Blood+ volt és azt gondoltam hogy utána talán az jön de a Dinoszaruszok királya következett. Akkor most mi van mert én nem értem. Talán Műsorváltozás lenne. Csak azért mert a honlapon normálisan volt felírva hogy Death Note 22:05 és szóval nem az következett.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
beküldve: 2009-04-16 15:44:45
(#910) na miaz megált az élet?
amúgy letöltöttem a 2 movie-t meg a sorozatot is szedem
hát a movieban L jól átvágja Lightot D az nem semmi volt azért!
amúgy letöltöttem a 2 movie-t meg a sorozatot is szedem
hát a movieban L jól átvágja Lightot D az nem semmi volt azért!
Nekem is küldenél?
L küldöm xD
Köszi
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 15:50:33
(#907) Nekem is küldenél?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-14 15:41:13
(#906) Vagyis nektek!!
elolvastam és válaszoltam is
Köszönöm mind a2-töknek!!
Vagyis nektek!!
Köszönöm mind a2-töknek!!
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: L.Lawliet 2009-04-13 22:42:42
beküldve: 2009-04-13 22:34:32
(#903) Vagyis nektek!!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-13 22:01:11
(#901) Vagyis nektek!!
Szerk: L.Lawliet 2009-04-13 22:01:29
amúgy srácok mi Ryuuzaki vezetékneve?
sorry asszittem megvan de mégse:
Mire Gondolsz?
Mert ott van L teljes neve L.Lawliet.(Elle)
Vagy igaz h azt a szártól lopta de Riuga Hideky.
Meg Ryuuzaki.
Én csak ennyit tudok. Bocsi. :(
több nincs is
azt hiszem
Figyelj boccs hogy így mondom, számomra olyan ciki nem tudom miért de mindegy. Küldtem nektek egy emailt a Sakuracon-ról kapcsolatban.
Szerk: L.Lawliet 2009-04-13 22:02:14
Mire Gondolsz?
Meg Ryuuzaki.
és ígérem nem duplastopplok vagy mit csinálok
Mire Gondolsz?
Meg Ryuuzaki.
több nincs is
azt hiszem
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!