Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2009-05-01 14:29:06
(#927) Amúgy a választ nem azért írtam h bárkit is megsértsek vagy fölháborítsak csak gondoltam elmondom h mi miért van!
A Light-os rész fölött valahogy átsiklottam kérlek mond el Morduk mi a pontos bajod Lighttal?
Ha valami (ami nem a kinézetével kapcsolatos) akkor megprobálunk változtatni rajta...de sokak szerint nem játszik rosszul az animéböl meg "sajnos" nem lehet kiszedni Lightot.
Ennyit tudunk kihozni magunkból és a színészekből...
(a színészek sem profik nem tanultak sehol semmi fajta színészetet csak úgy tudják eljátszani a szerepüket ahogy azt látták az animében)
A Light-os rész fölött valahogy átsiklottam kérlek mond el Morduk mi a pontos bajod Lighttal?
Ha valami (ami nem a kinézetével kapcsolatos) akkor megprobálunk változtatni rajta...de sokak szerint nem játszik rosszul az animéböl meg "sajnos" nem lehet kiszedni Lightot.
Ennyit tudunk kihozni magunkból és a színészekből...
(a színészek sem profik nem tanultak sehol semmi fajta színészetet csak úgy tudják eljátszani a szerepüket ahogy azt látták az animében)
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
Hát el is tudom képzelni....
Joker és Ryuk leül egy Texas Golden Poker partyra! (XD) De ha ez a magyar Light mi lesz L-ből... Másrészt Ryuk lehetett volna magasabb. Vagy akkor keressenekemelőt..
Joker és Ryuk leül egy Texas Golden Poker partyra! (XD) De ha ez a magyar Light mi lesz L-ből... Másrészt Ryuk lehetett volna magasabb. Vagy akkor keressenekemelőt..
Hát köszönöm a megjegyzéséket!
A jókat is és a rosszakat is!
A hasonloság Joker és Ryuk között teljesen véletlen a film forgatását még a sötét Lovag előtt jóval elkezdtük!
Nagyon variálni a kinézetemen nem tudtunk (h Ryukosabb legyek)
mert mint már mondtam 0ft-ből dolgozunk! Senki nem pénzel minket mi csak amatör filmesek vagyunk akik a DN. iránt érzett szeretetükből kezdtük el csinálni! sajnálom ha nem nyerte el a tetszéseteket...de ha nem tetszet akkor nem kell megnézni. De azért köszönöm a kritikákat!
Várom a további hozzászólásokat is!
Hát el is tudom képzelni....
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ryuk komoly? Nem tom... Sztem inkább Light... Bár ha már itt tartunk light egyben őrült is...
De vigyázz Sera, mert könnyen lehet h narutótol kapsz egy warnt!
De vigyázz Sera, mert könnyen lehet h narutótol kapsz egy warnt!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-05-01 11:05:00
beküldve: 2009-05-01 10:25:45
(#922) beküldve: 2009-05-01 08:21:25
(#921) Ahogy Envy említette:érdekes
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-30 23:47:21
(#919) Az unokatestvérem és én úgy döntöttünk h a manga az anime és a japán élőszereplős film után megcsináljuk a mi "magyar"
élőszereplős death note filmet. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet 0ft és kevés "színész"segítség vel hozzuk össze többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link]
élőszereplős death note filmet. A film még készülőben van ezért még csak a bemutatót illetve két film jelenetet tudok mutatni! Azért csináljuk azt a filmet mert szeretjük a death note-ot és mert kíváncsiak vagyunk h mit reagálnak a magyar death note fanok (azaz ti) egy ilyen projektre! A véleményeteket kérjük mondjátok meg ha tetszik, ha meg nem tetszik akkor nem durván mondjátok meg h mi nem tetszet h tudjunk rajta változtatni h az lehetséges!
A filmet 0ft és kevés "színész"segítség vel hozzuk össze többnyire ezért és az idő miatt kicsit a story-t át írtuk h beleférjen egy 2és fél órás filmbe!
Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!
Előre is köszi a kommenteket az (unokatestvérem nevében is!)
itt a filmünk oldala ahonnan meglehet nézni a bemutatót és a két film részletet! [Link]
Muhahaha... linket adj, mert pici a kép és nem olvasható
okok
okok
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-04-24 17:38:49
beküldve: 2009-04-24 17:37:34
(#917) Ha valaki tud rendesen angolul, és van 5 perce, ezt olvassa el feltétlenül (ha még nem tette meg):
[Link]
[Link]
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
Szerk: Ajite 2009-04-24 17:38:01
beküldve: 2009-04-23 18:34:56
(#916) beküldve: 2009-04-23 18:32:12
(#915) Ez érdekes. Hétfőn nálunk sem volt Death Note. Blood+ ment. Másnap megnéztem a neten, hogy talán műsorváltozás volt e, de nem. Ezt nem vágom. Remélem nem lesz több ilyen.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-23 18:16:21
(#914) nálunk teljesen jól ment a Death Note... viszont az egyik ismerösömnél sem volt jó, miközben én nézem, felhívott engem, hogy most miért nem megy, és amikor mondtam neki, hogy én pont azt nézem nem hitte el...ezért kénytelen voltam elmondani, hogy melyik rész megy éppen....ez furcsa...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
-.-
Hétvégi ismétlés van, nem?
Hétvégén van a dinó király, most meg az ismétlése...
Hétvégi ismétlés van, nem?
Hétvégén van a dinó király, most meg az ismétlése...
De Tegnap leadták, viszont Hétfőn 25 perccel siedtek szóval mindegy ezt a rész megnéztem e net-en. Furcsa mert nem az elmaradott részt adták hanem ami utána következett.
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)