Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Ez a teljes neve?(Bocsi nem vok kepben )
Aham... nincs neki több... lol... amg semmi gond... az internet a barátod... írd be a google-keresőbe, h Death Note characters Wikipedia, és rögtön megtudsz mindenkiről mindent... ^^
Koszi szepen
Ez a teljes neve?(Bocsi nem vok kepben )
Aham... nincs neki több... lol... amg semmi gond... az internet a barátod... írd be a google-keresőbe, h Death Note characters Wikipedia, és rögtön megtudsz mindenkiről mindent... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-17 18:04:03
(#524) Sziasztok mi L neve? (mar annyira szeretnem tudni )
Elore is koszi.
Elore is koszi.
Lawliet
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-17 16:16:32
(#522) beküldve: 2008-05-16 18:03:44
(#521) beküldve: 2008-05-16 17:21:41
(#520) Hy Nekem a kedvenc Light Csíptem L-t is , de nem annyira, mint Light-t. A tegnapi részek nagyon jók voltak...
Nagyon várom már a manga megjelenését!!! Akkor a nyári conra jön?
Nagyon várom már a manga megjelenését!!! Akkor a nyári conra jön?
Kedvenceim: Death Note; Spirál; Hell Girl; Bleach; Vampire Knight; Méz & Lóhere; Nana; Paradise Kiss; Gravitation; Inuyasha; Kaleido Star;
beküldve: 2008-05-16 15:23:25
(#519) Sziasztok! Nekem is jobban tetszet L, de tuti hogy így is sok izgalomra számíthatunk!!!!!!!!!
Sachi
beküldve: 2008-05-16 11:36:18
(#518) Jó volt a tegnapi két részt újra látni, fordulatokban nem volt hiány. Misa és Light jelenetei főleg jók voltak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-05-15 22:20:38
(#517) A mai két rész címe akár Narancs egy mondata is lehetett volna:
"Na így kell a sz*rt jól megkavarni"
"Na így kell a sz*rt jól megkavarni"
Ezt aláírom, tipikusan az a történet, amit az ember, ha csak egy keveset is lát belőle, nem tudja még azt sem szó nélkül hagyni. Bár alapvetően nem sok bajom van pl. Lighttal, az, ahogyan kihasználja az embereket (mondjuk Misát), hát elég érdekes. Ellenben L karakterét nagyon megkedveltem, tetszik ez a csavaros gondolkodás, amivel a maga módján nyomon követi Kirát.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2008-05-15 19:05:26
Azt hiszem, itt az ideje, hogy összegezzem a véleményemet erről az animéről Őszinte leszek, amikor megnéztem az első részt, úgy voltam vele, hogy soha többet nem nézek DN-t. A családom egy része vallásos, és ebből némi hajlam bennem is megvan, szval kissé elszakadt az a bizonyos cérna néhány mondatnál...
Én ateista vagyok,de a "Light! Vacsora!" mondatnál még én is meginogtam Én sem vagyok nagyon vallásos, de nincs semmi bajom Istennel, úgyhogy nekem sem tetszett az első rész. Amúgy szerintem azért van benne vallási téma, hogy felkeltse az emberek figyelmét. Mindenkinek van véleménye róla.
Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
Kiadhatnák mangában!!! B..k .R
BiG-LoRd, örülhetsz, ugyanis ki lesz adva mangába..
Beony Lord... július 19-én, a nyári conon már a kezedbe is veheted...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Azt hiszem, itt az ideje, hogy összegezzem a véleményemet erről az animéről Őszinte leszek, amikor megnéztem az első részt, úgy voltam vele, hogy soha többet nem nézek DN-t. A családom egy része vallásos, és ebből némi hajlam bennem is megvan, szval kissé elszakadt az a bizonyos cérna néhány mondatnál...
Én ateista vagyok,de a "Light! Vacsora!" mondatnál még én is meginogtam beküldve: 2008-05-14 21:09:04
(#512) Azt hiszem, itt az ideje, hogy összegezzem a véleményemet erről az animéről Őszinte leszek, amikor megnéztem az első részt, úgy voltam vele, hogy soha többet nem nézek DN-t. A családom egy része vallásos, és ebből némi hajlam bennem is megvan, szval kissé elszakadt az a bizonyos cérna néhány mondatnál...
Aztán az unokatestvérem meggyőzött, hogy nézzem csak tovább, az első rész tényleg nem a legjobb, de utána már beindul a történet. Engedtem a csábításnak, és lassan egyre több részt néztem meg. Maga a grafika nagyon megfogott, ráadásul ez a pasztel színezés is elnyerte a tetszésemet. Egy másik dolog, ami felkeltette az érdeklődésemet, a csavarok sokszínűsége, és a találó gondolatmenetek, mind Light, mind L részéről.
Szóval (szerintem) lassan arra a szintre is el fogok jutni, hogy már tűkön ülve fogom várni a nyári Cont
Aztán az unokatestvérem meggyőzött, hogy nézzem csak tovább, az első rész tényleg nem a legjobb, de utána már beindul a történet. Engedtem a csábításnak, és lassan egyre több részt néztem meg. Maga a grafika nagyon megfogott, ráadásul ez a pasztel színezés is elnyerte a tetszésemet. Egy másik dolog, ami felkeltette az érdeklődésemet, a csavarok sokszínűsége, és a találó gondolatmenetek, mind Light, mind L részéről.
Szóval (szerintem) lassan arra a szintre is el fogok jutni, hogy már tűkön ülve fogom várni a nyári Cont
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?