Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
. Aki mellseleg tényleg nő.
De lesz még izagalom+ egy rakat új szereplő, akikre én is kíváncsi vagyok.
Nem mondod?!?! Tényleg NŐ Rem?????? az igen....
Maradjunk annyiban, h nőnemű lény... lol
enyhe leszbi beütéssel...
jesszusom tenyleg no? de furi!de akkor szerelmes misa-ba v sem?
Maradjunk annyiban, h nőnemű lény... lol
enyhe leszbi beütéssel...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
azért mert elárultam L nevét hát spoiler-ben volt és odaírtam .... valamit ...... na mindedj am. nekem nemvolt szándékomban elvenni senkinek a "kedvét" se
Hát ezt nem is értettem pontosan.
Én se értem sose, hogy mit ír
na de ne mondjátok hogy én árultam el hogy melyik részben hal meg L !!!!
Szerintem senki nem mondta hogy te voltál!
azért mert elárultam L nevét hát spoiler-ben volt és odaírtam .... valamit ...... na mindedj am. nekem nemvolt szándékomban elvenni senkinek a "kedvét" se
Hát ezt nem is értettem pontosan.
de az aki úgy gondolja hogy most azért hogy lelőjem a csattanot hát az egy nagy ..sz már bocsánat a csúnyaszóért
Nem pikkel rád senki, kivéve ha ilyeneket írsz.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-05-04 21:28:39
(#461) na de ne mondjátok hogy én árultam el hogy melyik részben hal meg L !!!!
Amúgy most mér kell rám pikelni ?
azért mert elárultam L nevét hát spoiler-ben volt és odaírtam .... valamit ...... na mindedj am. nekem nemvolt szándékomban elvenni senkinek a "kedvét" se de az aki úgy gondolja hogy most azért hogy lelőjem a csattanot hát az egy nagy ..sz már bocsánat a csúnyaszóért
Amúgy most mér kell rám pikelni ?
azért mert elárultam L nevét hát spoiler-ben volt és odaírtam .... valamit ...... na mindedj am. nekem nemvolt szándékomban elvenni senkinek a "kedvét" se de az aki úgy gondolja hogy most azért hogy lelőjem a csattanot hát az egy nagy ..sz már bocsánat a csúnyaszóért
beküldve: 2008-05-02 10:54:52
(#460) Igen, kellő hangulatot teremtettek rögtön az elején a nagy eseményhez. Eddig kétszer történt, hogy valakiért történetben megdobbant a szívem, mert meghalt. Az a kettő: ez az eset és Mimura Shinji halála a Battle Royale-ban.
Rem tényleg nő?
Rem tényleg nő?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-02 10:55:05
Szegény L bácsi. Na Light, most még jobban utállak. Nagy ész vagy, de remélem akasztófán végzed. Riku, egyet értek veled, Misa tényleg olyan hülye (bocs a kifejezésért), hogy az már fáj. Am a fíling alaposan ott volt: esős, szürke idő, agyonázott szereplők, lábtörölgetés. És volt Ryuk. Misa meg eltűnhetne a balfenéken Remjével együtt. Aki mellseleg tényleg nő.
Hát,én tényleg sajnálom L-t.
Azért elég durva hogy Light elvégeztette a piszkos munkát
Remmel, bár azért kár, hogy meghalt.
Nem hiszem el, hogy Misa nem veszi észre,hogy Light gonosz!
Végűlis ettől lesz jó az ANIME!
Ha valamit elveszel akkor azzal egyenértéküt el is veszithetsz!(Fullmetal Alchemist) :) Nem lankadhat a figyelmetlenséged!(Naruto) :) A figyelmetlenséged a legfőbb ellenséged!(Naruto) :)
Szerk: Sakura95 2008-05-02 10:39:48
beküldve: 2008-05-02 10:23:08
(#458) Szegény L bácsi. Na Light, most még jobban utállak. Nagy ész vagy, de remélem akasztófán végzed. Riku, egyet értek veled, Misa tényleg olyan hülye (bocs a kifejezésért), hogy az már fáj. Am a fíling alaposan ott volt: esős, szürke idő, agyonázott szereplők, lábtörölgetés. És volt Ryuk. Misa meg eltűnhetne a balfenéken Remjével együtt. Aki mellseleg tényleg nő.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-02 07:38:40
(#457) Ezek is szintén nagyon jó epizódok voltak.
Egyetértek, miszerint a 25. rész százszor élvezetesebb lett volna, ha nem lövik le a poént. Ez a Light gyerek rendesen előre tervezett. Nagyon tud. Misa meg mégis megmaradt hülyének. Az a halállista elveszi az eszét. A lábmasszírozós jelenet kissé BL pillanatnak tűnt nekem. Nem tudom, milyen izgalmak fognak még itt lenni, hogy L meghal a sorozat 2/3-nál.
beküldve: 2008-05-01 22:24:46
(#456) A mai második DN nagyot ütött volna, ha valaki nem lövi már le előre.
Azért még így is....
Azért még így is....
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-04-29 19:48:14
(#455) nekemsem höhöh az a rész amikor valamelyiket szétlövik vagy mi....höhööh............ tényleg melyik volt vagyis ki??
Szerk: Kisjuhász Dalma Alexa 2008-04-29 19:50:37
sztem...ezt már kimerítettük(legalábbis ne itt folytassunk értekezést..dumcsi topik és végig is hallhagtunk )
Egyetértek! Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik az opening,( sztem nem kell nagy tehetség h hörögjön vki) viszont az ending sztem egész jó lett!!!
Az ending nekem is tetszik az openinget meg-meg halgatom
(de nem a szivem csücske)
"Mert unatkoztam" - Light
Igazán izgalmasak voltak ezek a részek is, de már nem bánom, hogy Light ismét kezébe veszi a dolgokat. És vészesen közeleg az, amitől sokan tartanak. Kíváncsi leszek rá.
Én is az vagyok most.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-04-29 08:06:57
(#452) Igazán izgalmasak voltak ezek a részek is, de már nem bánom, hogy Light ismét kezébe veszi a dolgokat. És vészesen közeleg az, amitől sokan tartanak. Kíváncsi leszek rá.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.