Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-04-21 19:39:17
(#436) A Nyári AnimeCon időpontja: július 19-e. Talán el tudok majd menni. A rendeléssel tehát várni kell 3 hónapot.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-21 19:42:16
beküldve: 2008-04-21 12:47:52
(#435) Hello mindenki!
Én csak annyit fűznék hozzá ehez, hogy ha valaki jó ízléssel rendelkezik akkor nézi a death note-t vagy olvassa ha éppen hozzájutott
Én csak annyit fűznék hozzá ehez, hogy ha valaki jó ízléssel rendelkezik akkor nézi a death note-t vagy olvassa ha éppen hozzájutott
Hahó! Nem tudjátok h mikor lehet +rendelni a DN-t? Láttam h ki van írva h a Conon lehet kepni... de én voltam olyan béna h simán elsétáltam mellette... és nem láttam kirakva most néztem h lehetett kapni... valaki...akárki... lécci mondjameg h ha tud vmilyen olyan oldalt ahonnan meg lehet rendelni!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon kétséégbe vagyok esve!!! teljesen
Még nem lehet sem kapni, sem megrendelni a nyári conra jön ki az első rész, és ott lehet majd először megvenni... az időpont: 2008. július 18. (vagy 19.) Győr
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-21 09:24:39
(#433) Hahó! Nem tudjátok h mikor lehet +rendelni a DN-t? Láttam h ki van írva h a Conon lehet kepni... de én voltam olyan béna h simán elsétáltam mellette... és nem láttam kirakva most néztem h lehetett kapni... valaki...akárki... lécci mondjameg h ha tud vmilyen olyan oldalt ahonnan meg lehet rendelni!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon kétséégbe vagyok esve!!! teljesen
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Akárki akármit mond, szerintem rossz lett az új opening/ending.
Engem az első op-tól ráz a hideg. Nem szeretem a Nightmare énekesének hangját, irritál brrrr. A második jobbban tetszik metál vénás lelkemnek ;]
beküldve: 2008-04-18 21:41:47
(#431) hát azt be kell ismerni, h tartalmas szövege van.. XDXD sokat lehet belőle tanulni... =))(mintha az előzőböl "tanultam" volna valamit..)
Neked is jó éjt Dalma!
Neked is jó éjt Dalma!
beküldve: 2008-04-18 21:37:04
(#430) legjobb rész az új openingbe :
Hey hey ah ningen sucker ah nigen ningen fucker?
Hey hey ningen sucker!! Hey hey ningen fucker?
Hey hey ningen sucker!! Onorera eien ningen fucker
Ah ningen...
Hey hey ningen sucker!! Hey hey ningen fucker?
Hey hey ningen sucker!! Onorera eien ningen fucker
Ah ningen...
Áh, az csak 1 kis black metálos beütés! XD
Amúgy nekem bejön az új Opening.
Amúgy nekem bejön az új Opening.
jah 1 "kis" beütés XD
na mindedj jóéjt és szép álmokat mindenkinek
Pusszantalak titekt XD XD
beküldve: 2008-04-18 21:17:15
(#428)
Szerk: Miyu-chan 2008-04-18 21:19:36
sztem jó Bár tényleg nem az a tipikus anime-dal..vagy mi... de sztem meg lehet szokni vagy max addig leveszed a hangot =))
ja de ott az ordításnál az nem ének az valami .....Őrült inprovizálás féle volt
beküldve: 2008-04-18 21:10:14
(#426) sztem jó Bár tényleg nem az a tipikus anime-dal..vagy mi... de sztem meg lehet szokni vagy max addig leveszed a hangot =))
beküldve: 2008-04-18 21:09:15
(#425) Tegnap az tetszett a legjobban, ahogy L képen rúgta Lightot. Átvehetné már a zsenikénk a dolgok alakítását, mert ezek a mostani részek nem nagy alakítások. Hát Misa... nem teljesen reménytelen, de az idegesítő viselkedésével is csinálhatna valamit. Szal utálom és ez valószínűleg így is marad.
Új op. és end. nekem sem tetszik, de ez a legkevesebb, nem ez a lényeg a sorozatban.
Új op. és end. nekem sem tetszik, de ez a legkevesebb, nem ez a lényeg a sorozatban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Az opening csak az elején forcsa a végén már szeretni fogod...amugy meg a L- nem véletlenül rugdalozik...majd meglátjátok...az openingnek van egy beteg stilusa de szerintem tükrözi light egyre jobban elborult elmélyét
na ez igaz de nemszeretnék megbántani senkit aki light rajongó de (előre is bocs ) kicsit megvan huzatva light de azért nemolyan rossz az opening csak amikor ott a végénél ordibálnak az a "what people" vagy valami ilyesmi? na ott először anyám azthitte valami bajom van XD hogy ilyeneket hallgatok már azt hitte valami ...... valami ???????????? XD
beküldve: 2008-04-18 21:02:01
(#423) Az opening csak az elején forcsa a végén már szeretni fogod...amugy meg a L- nem véletlenül rugdalozik...majd meglátjátok...az openingnek van egy beteg stilusa de szerintem tükrözi light egyre jobban elborult elmélyét
A zene nagyon jó!Ez eddig a legjobb OP amit valaha hallotam L azért rugdos mert télleg 1 harcmüvész(majd meglátod) az uj kirát meg minek belerakni? tök ratyi
Akárki akármit mond, szerintem rossz lett az új opening/ending.