Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Death Note - A halállista (anime)
sztem...ezt már kimerítettük(legalábbis ne itt folytassunk értekezést..dumcsi topik és végig is hallhagtunk
)

Egyetértek! Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik az opening,( sztem nem kell nagy tehetség h hörögjön vki) viszont az ending sztem egész jó lett!!!

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-27 13:10:42
(#450) beküldve: 2008-04-27 10:52:51
(#449) Kezdem egyre jobban megkedvelni az új openinget. Bár a vége rossz, egyre jobban tetszik. Az ending még mindig irtó rossz.

beküldve: 2008-04-26 20:22:58
(#448) A csütörtöki részek ismét nagyon jóra sikeredtek. Az izgaolm teljesen a tetőfokra hágott. Már vártam Aizawa (mindig keverem a Yazawa névvel
) feltűnését.

beküldve: 2008-04-25 14:56:59
(#447) sztem...ezt már kimerítettük(legalábbis ne itt folytassunk értekezést..dumcsi topik és végig is hallhagtunk
)

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
kettő, vegyük számításba h L kiba***ott okos.. és mint tudjuk.. két dologgal lehet hihetettlen sok kalóriát elégetni.. az egyik +18karika a másik pedig a gondolkodás..szóval asszem ezt a témát kimerítettük..
Á...annyit még a szürkék se agyalnak hogy ennyire égessék a kalóriát,a 18-as karikát meg mindenkinek a saját fantáziájára bízom 
Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat

Anyagcsere-gyorsasá g függvénye. Én is rengeteg csokit eszem, sőt zabálok, mégis vékony vagyok. Najó, sportolok is, de messze nem annyit, mint amennyi cukrot legyúrok
én 39 kilo vagyok

Szerk: Kisjuhász Dalma Alexa 2008-04-25 14:49:51
beküldve: 2008-04-25 11:22:28
(#444) kettő, vegyük számításba h L kiba***ott okos.. és mint tudjuk.. két dologgal lehet hihetettlen sok kalóriát elégetni.. az egyik +18karika a másik pedig a gondolkodás..szóval asszem ezt a témát kimerítettük..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-25 12:38:57
Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat

Anyagcsere-gyorsasá g függvénye. Én is rengeteg csokit eszem, sőt zabálok, mégis vékony vagyok. Najó, sportolok is, de messze nem annyit, mint amennyi cukrot legyúrok
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-25 09:43:05
(#442) Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat

beküldve: 2008-04-25 08:48:33
(#441) Az op. az én fogalmam szerint nem is tartozik a zene kategóriájába, különös zenei tehetség nem kell az artikulálatlan, állati ordítozáshoz.
Az end. egyes részei viszont tetszenek, bár a hörgésekkel szvsz ezt is sikerült elrontaniuk, most komoly mindenáron kell ez bele?
Tegnapi rész: hát a mostani Kira nem egy nagy ész, előbb végigrohangálja a várost, minden gondolkodás nélkül, aztán meg odaadja a fél életét a halálistenek szeméért. Kapkodásának köszönhetően alaposan rá is fázott. Izgalmas rész volt, de jövőhéten szerencsére már visszatérünk az eredeti sztorihoz.
L meg alaposan agyal, de nincs az az ember a földön, aki így kikövetkezteti a dolgokat, főleg, hogy Lightot eddig még sehogyan sem tudta elkapni, akárhogy próbálkozott is.

Tegnapi rész: hát a mostani Kira nem egy nagy ész, előbb végigrohangálja a várost, minden gondolkodás nélkül, aztán meg odaadja a fél életét a halálistenek szeméért. Kapkodásának köszönhetően alaposan rá is fázott. Izgalmas rész volt, de jövőhéten szerencsére már visszatérünk az eredeti sztorihoz.
L meg alaposan agyal, de nincs az az ember a földön, aki így kikövetkezteti a dolgokat, főleg, hogy Lightot eddig még sehogyan sem tudta elkapni, akárhogy próbálkozott is.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-25 07:53:02
(#440) Nekem csak annyi a véleményem a 2. opening-ről, hogy halottam már jobbat is, de az 1. ending szerintem remek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-25 07:55:31
Nem tudtam írtam-e már, de az új opening egy kataszrófa. Ilyen egy nyomi zenét...
Hát igen
(neki van igaza

beküldve: 2008-04-24 21:21:40
(#438) Szerintem meg nagyon KIRA.
Kedvenc OPjaim közé tartozik
Mondjuk az Ending zenét jobban szeretem =)
Kedvenc OPjaim közé tartozik

Mondjuk az Ending zenét jobban szeretem =)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-24 21:19:37
(#437) Nem tudtam írtam-e már, de az új opening egy kataszrófa. Ilyen egy nyomi zenét...