Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
sztem...ezt már kimerítettük(legalábbis ne itt folytassunk értekezést..dumcsi topik és végig is hallhagtunk )
Egyetértek! Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik az opening,( sztem nem kell nagy tehetség h hörögjön vki) viszont az ending sztem egész jó lett!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-27 13:10:42
(#450) beküldve: 2008-04-27 10:52:51
(#449) Kezdem egyre jobban megkedvelni az új openinget. Bár a vége rossz, egyre jobban tetszik. Az ending még mindig irtó rossz.
beküldve: 2008-04-26 20:22:58
(#448) A csütörtöki részek ismét nagyon jóra sikeredtek. Az izgaolm teljesen a tetőfokra hágott. Már vártam Aizawa (mindig keverem a Yazawa névvel ) feltűnését.
beküldve: 2008-04-25 14:56:59
(#447) sztem...ezt már kimerítettük(legalábbis ne itt folytassunk értekezést..dumcsi topik és végig is hallhagtunk )
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
kettő, vegyük számításba h L kiba***ott okos.. és mint tudjuk.. két dologgal lehet hihetettlen sok kalóriát elégetni.. az egyik +18karika a másik pedig a gondolkodás..szóval asszem ezt a témát kimerítettük..
Á...annyit még a szürkék se agyalnak hogy ennyire égessék a kalóriát,a 18-as karikát meg mindenkinek a saját fantáziájára bízom Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat
Anyagcsere-gyorsasá g függvénye. Én is rengeteg csokit eszem, sőt zabálok, mégis vékony vagyok. Najó, sportolok is, de messze nem annyit, mint amennyi cukrot legyúrok
én 39 kilo vagyok és azzal csúfolnak hogy anorexiás vagyok. csak hogy én lealább odafigyelek a súlyomra sportal,egészséges étrenddel. és igaz amit te mondassz gyors az anyagcserém nekemis
Szerk: Kisjuhász Dalma Alexa 2008-04-25 14:49:51
beküldve: 2008-04-25 11:22:28
(#444) kettő, vegyük számításba h L kiba***ott okos.. és mint tudjuk.. két dologgal lehet hihetettlen sok kalóriát elégetni.. az egyik +18karika a másik pedig a gondolkodás..szóval asszem ezt a témát kimerítettük..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-04-25 12:38:57
Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat
Anyagcsere-gyorsasá g függvénye. Én is rengeteg csokit eszem, sőt zabálok, mégis vékony vagyok. Najó, sportolok is, de messze nem annyit, mint amennyi cukrot legyúrok
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-04-25 09:43:05
(#442) Ha L a valóságban is ennyi sütit enne akkor nem ilyen gizda lenne hanem egy 200 kilós állat
beküldve: 2008-04-25 08:48:33
(#441) Az op. az én fogalmam szerint nem is tartozik a zene kategóriájába, különös zenei tehetség nem kell az artikulálatlan, állati ordítozáshoz. Az end. egyes részei viszont tetszenek, bár a hörgésekkel szvsz ezt is sikerült elrontaniuk, most komoly mindenáron kell ez bele?
Tegnapi rész: hát a mostani Kira nem egy nagy ész, előbb végigrohangálja a várost, minden gondolkodás nélkül, aztán meg odaadja a fél életét a halálistenek szeméért. Kapkodásának köszönhetően alaposan rá is fázott. Izgalmas rész volt, de jövőhéten szerencsére már visszatérünk az eredeti sztorihoz.
L meg alaposan agyal, de nincs az az ember a földön, aki így kikövetkezteti a dolgokat, főleg, hogy Lightot eddig még sehogyan sem tudta elkapni, akárhogy próbálkozott is.
Tegnapi rész: hát a mostani Kira nem egy nagy ész, előbb végigrohangálja a várost, minden gondolkodás nélkül, aztán meg odaadja a fél életét a halálistenek szeméért. Kapkodásának köszönhetően alaposan rá is fázott. Izgalmas rész volt, de jövőhéten szerencsére már visszatérünk az eredeti sztorihoz.
L meg alaposan agyal, de nincs az az ember a földön, aki így kikövetkezteti a dolgokat, főleg, hogy Lightot eddig még sehogyan sem tudta elkapni, akárhogy próbálkozott is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-25 07:53:02
(#440) Nekem csak annyi a véleményem a 2. opening-ről, hogy halottam már jobbat is, de az 1. ending szerintem remek.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2008-04-25 07:55:31
Nem tudtam írtam-e már, de az új opening egy kataszrófa. Ilyen egy nyomi zenét...
Hát igen
(neki van igaza )
beküldve: 2008-04-24 21:21:40
(#438) Szerintem meg nagyon KIRA.
Kedvenc OPjaim közé tartozik
Mondjuk az Ending zenét jobban szeretem =)
Kedvenc OPjaim közé tartozik
Mondjuk az Ending zenét jobban szeretem =)
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-24 21:19:37
(#437) Nem tudtam írtam-e már, de az új opening egy kataszrófa. Ilyen egy nyomi zenét...