Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-04-09 07:24:47
(#389) Nem lett rossz a részlet, de furcsállom, hogy jó nagy házak között nappal tömködi be a kocsiba Lightot az apja. Igaz, a Yagami papát alakító ember lehetett volna "őrültebb", de egészében nem volt rossz.
beküldve: 2008-04-08 20:37:03
(#388) Nekem is tetszett a filmrészlet,bár Light apja szerintem sokkal szenvedélyesebb volt...Hiszen mégiscsak a fia "megöléséről" lett volna szó...^^De a Light-ot játszó srác hatásos volt!
És képileg is jól vágtátok össze...
Szóval igen,nekem is tényleg tetszik!!!^^Ügyik vagytok!!!
És képileg is jól vágtátok össze...
Szóval igen,nekem is tényleg tetszik!!!^^Ügyik vagytok!!!
Minden művem önmagam megőrzésének legutolsó menedéke.
Szerk: Kaori 2008-04-08 20:39:04
beküldve: 2008-04-08 20:09:52
(#387) nekem semmi bajom nincs vele csak tök ..... ZSÍR nekem készemélyes kis rombuszom van
Hello mindenkinek
Előre is bocs a helyesírási hibákért.
Én szabad ídőmben amatőr filmeket csinálok. És Amikor megnéztem az unoka testvérmel a Death Note-ből pár részt ugy dontottünk ezt meg kéne csinálnunk... így nekiáltunk megcsinálni amatőr filmben a Death Note-t. De mielőtt a lényegre térnék... mindenkitől szeretnék elnézést kérni, hogy változtatunk a történeten, de csak azért tetük meg mert 0 ft ből csináljuk meg a filmet és sem pénzünk sem elég szinészünk sincs hogy pont ugy csináljuk meg... szóval szeretnék elnézest kérni a rajongoktol mert kihagytunk és át írtunk pár dolgot.
a you tube-ra raktam fel kész részletet és szeretném ha írnátok véleményeket alá...mert ha fanok monfják hogy nem rossz akkor tényleg nem rossz. de azok nézék meg aki nem fél a spoilertől... habár eget rengető titok nincs benne de egy rész poénját lelőheti, a jelenetből kiszetük Misát. ( sorry) itt a jelenet:
[Link]
Én szabad ídőmben amatőr filmeket csinálok. És Amikor megnéztem az unoka testvérmel a Death Note-ből pár részt ugy dontottünk ezt meg kéne csinálnunk... így nekiáltunk megcsinálni amatőr filmben a Death Note-t. De mielőtt a lényegre térnék... mindenkitől szeretnék elnézést kérni, hogy változtatunk a történeten, de csak azért tetük meg mert 0 ft ből csináljuk meg a filmet és sem pénzünk sem elég szinészünk sincs hogy pont ugy csináljuk meg... szóval szeretnék elnézest kérni a rajongoktol mert kihagytunk és át írtunk pár dolgot.
a you tube-ra raktam fel kész részletet és szeretném ha írnátok véleményeket alá...mert ha fanok monfják hogy nem rossz akkor tényleg nem rossz. de azok nézék meg aki nem fél a spoilertől... habár eget rengető titok nincs benne de egy rész poénját lelőheti, a jelenetből kiszetük Misát. ( sorry) itt a jelenet:
[Link]
hát hallod az elején dúrva az a kocsi
beküldve: 2008-04-08 17:27:59
(#384) Hello mindenkinek
[Link]
[Link]
Én is remélem. Meg azt is, hogy vissza nyeri valahogy az emlékezetét Light és Misa.
Ha most erre igazán válaszolnék, de az már spoiler lenne... lol
Úhogy csak nézd türelmesen a sorozatot... ;))
háh én már végignéztem ésssssss .......... nyerik vissza az emlékezetüket (nem mondom el nézd végig )
A kendvenc részem a következő:Ne olvassátok el ami spoilerben van csak akkor ha nem fértek a bőrötökbe!
Asszem most fejből a 29.rész amelyikben kampec L-nek a Csend címmel!Egy kis színjáték,gonosz mosoly,műsírás,vissza emlékezés van benne!Egyszerűen cool!
Ja bocs no 29. rész 18.rész asszem...
Ezt szépen körbe lőtted, mert a 25-ös
Ezt a részt kivülről fújom
Én azon majdnem elsírtam magam pedig nem vagyok olyan érzelgős és NEM KIRÖHÖGNI
A kendvenc részem a következő:Ne olvassátok el ami spoilerben van csak akkor ha nem fértek a bőrötökbe!
Asszem most fejből a 29.rész amelyikben kampec L-nek a Csend címmel!Egy kis színjáték,gonosz mosoly,műsírás,vissza emlékezés van benne!Egyszerűen cool!
Ezt szépen körbe lőtted, mert a 25-ös
Ezt a részt kivülről fújom
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-08 16:05:33
(#379) A kendvenc részem a következő:Ne olvassátok el ami spoilerben van csak akkor ha nem fértek a bőrötökbe!
Valaki:Na mi van répafej!?Ichigo:Ismételd csak meg!
beküldve: 2008-04-07 08:58:31
(#378) Ez nem igazság!! én egyszer említettem +a letöltést és moderáltak miatta:!! Másokkal miéer nem teszik ezt??
AM azt hittem +halok szívrohamban amikor majdnam kinyírta Light ot az apja! aztán elgondolkoztam ... mivel Light afőszereplő így nem célszerű ha kinyirják az elején! nem? SZtem nagyon király az egész anime!!!!!!!!!
AM azt hittem +halok szívrohamban amikor majdnam kinyírta Light ot az apja! aztán elgondolkoztam ... mivel Light afőszereplő így nem célszerű ha kinyirják az elején! nem? SZtem nagyon király az egész anime!!!!!!!!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
sziasztok.
sztem atom a Death Note.
tud vki vmilyen oldalt ahonnan le lehet tölteni a szinkronos részeket?
sztem atom a Death Note.
Szerintem nem a legjobb helyre jöttél. Ha lehet, kerüljük a töltögetés témát....
Egyetértek legkedvesebb fórumtársammal... Kedves Vivi!!! Egy szó: FÓRUMSZABÁLYZAT.....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
sziasztok.
sztem atom a Death Note.
sztem atom a Death Note.
Szerintem nem a legjobb helyre jöttél. Ha lehet, kerüljük a töltögetés témát....
beküldve: 2008-04-06 18:23:07
(#375) sziasztok.
sztem atom a Death Note.
sztem atom a Death Note.