Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-04-03 10:59:18
(#359) jah elfelejtettem hányrésze van a Dn nak?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-03 10:54:00
(#358) SRÁCOK FEL A FEJJEL!!!!!!!!!!!!!! MÁR CSAK 16 NAP VAN hátra a conig!!!!! A Light vs L küzdelemből lehet h lenne valami
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-04-02 10:25:56
(#357) Szerencsére nem az op, azt hallgatni sem bírnám,, 2. ending szól, azt szeretem.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-01 21:44:39
(#356) Nagyon úgy néz ki, hogy az új Death Note reklám alatt lévő zene a második openingből való. Remélem nem, mert elég rossz szerintem a zene.
beküldve: 2008-03-31 19:38:09
(#355) Lassan már lehet egy Light vs. L cosplay tömegháborút tervezni XD És akkor legyen számhámorú helyet név háború. Mindenkinek cosplayer neve a homlokán lesz és akiét az elenfél leírja a death note-ba az 40 mp belül kiesik XD Elég az agymenésből.
Én is nagyon várom már a con-t :)
Én is nagyon várom már a con-t :)
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
beküldve: 2008-03-31 18:40:40
(#354) Mindegy nagyon várom az ANIMECON-t Remélem nem év vagyok az eggyetlen habár biztos , hogy nem egyedül vagyok aki várja!!!!!!!
Rajtad kívűl még pár ezer ember várja... Én is kedvelem Raito-t, igazi kis szemét....
beküldve: 2008-03-31 18:34:21
(#352) Én mondju szeretnék menni a kon-ra , de azon is múlik , hogy apum ithon lessz e !!!!!!!!De akkor is ha elmegyek szivesen megyek cosplay-al én természetesen Light leszek . Ez egy olyan
ANIME amibe a gonosz a főszereplő habár nem teljesen gonosz hamár értitek , hogy gondolam tudjátok világ tisztítás stb. tehát
nekem ő tetszik!Ez van!!!!!!! Akinek meg nem tetszik az nem érdekel!!!!!!!!!!Amugy nekem minden ANIMÉBEN a gonoszak tetszenek itt Ligyt tetszik , de nem is olyan gonosz szerintem Akinek meg nem tetszik az nem érdekel !!!!!!
De ugye nem én leszek az eggyetlen Kira??????mert gondolom sok L lesz nem jó a túlerő !!!!!!! Mindegy nagyon várom az ANIMECON-t Remélem nem én vagyok az eggyetlen habár biztos , hogy nem egyedül vagyok aki várja!!!!!!!
ANIME amibe a gonosz a főszereplő habár nem teljesen gonosz hamár értitek , hogy gondolam tudjátok világ tisztítás stb. tehát
nekem ő tetszik!Ez van!!!!!!! Akinek meg nem tetszik az nem érdekel!!!!!!!!!!Amugy nekem minden ANIMÉBEN a gonoszak tetszenek itt Ligyt tetszik , de nem is olyan gonosz szerintem Akinek meg nem tetszik az nem érdekel !!!!!!
De ugye nem én leszek az eggyetlen Kira??????mert gondolom sok L lesz nem jó a túlerő !!!!!!! Mindegy nagyon várom az ANIMECON-t Remélem nem én vagyok az eggyetlen habár biztos , hogy nem egyedül vagyok aki várja!!!!!!!
Szerk: Hitsugaya 2008-03-31 18:40:02
de hogy őszinte legyek, engem Misa annyira nem érdekel...
Biztos?
Jó, tudom, ez gonosz volt de annyiiiraaa magas labda volt
*sáncol és védi a magas labdát... ellenfélnél talajt fog... és itt a pont*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
de hogy őszinte legyek, engem Misa annyira nem érdekel...
Biztos?
Jó, tudom, ez gonosz volt de annyiiiraaa magas labda volt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-30 21:48:57
(#349) Mennyi L fog rohangálni a con-on XD Light meg egy se? De nem baj, szeretjük L-t.
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
Én szívesen látnék viszont egy halálistent a színpadon. Igaz, nagyon nehéz a megvalósítás, de klassz lenne egy Ryuk vagy Ram a színpadon.
A tavaly tavaszin volt egy DN live. Fel is vettem. nem a legjobb minőség, de nagyjából látható/érthető a dolog.
[Link]
beküldve: 2008-03-30 21:38:19
(#347) Én szívesen látnék viszont egy halálistent a színpadon. Igaz, nagyon nehéz a megvalósítás, de klassz lenne egy Ryuk vagy Ram a színpadon.
Ez a DN meghozza majd a hatását a conra is, bizos lesz megint pár L cosplayes. Remélem Misa is lesz egy pár...
Megnéztem, csak az előző két éjaszakámon 5 órát aludtam, így kicsit fáradt voltam, így harcoltam magammal, hogy hétfőn ne kelljen 1-ig fent lennem...
Ez a DN meghozza majd a hatását a conra is, bizos lesz megint pár L cosplayes. Remélem Misa is lesz egy pár...
L-ben én is reménykedem... de hogy őszinte legyek, engem Misa annyira nem érdekel...
amg... az éccaka arra való, h az ember aludjon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-30 17:54:17