Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-04-18 17:52:16
(#421) Jó lett az opening...különösen a sok röhögő Light fej és a Misás rész tetszik belőle
beküldve: 2008-04-18 17:50:59
(#420) A zene nagyon jó!Ez eddig a legjobb OP amit valaha hallotam L azért rugdos mert télleg 1 harcmüvész(majd meglátod) az uj kirát meg minek belerakni? tök ratyi
Szerk: Caramon 2008-04-18 17:52:28
beküldve: 2008-04-18 16:42:32
(#419) A tegnapi két rész szintén nagyon jó volt. én már sejtettem, hogy ki Kira, és bejött a tippem. Misa agyserkentő tablettát vett be titokban, vagy mitől lett ilyen furfangos?
Az openingről: Irtó rossz. L-t úgy állítják be, mintha valami harcművész lenne. Ahogy ott rugdalózik. Végig Light benne a gonosz, nem is mutatják benne a mostani Kirát (én nem láttam). A zene: egyet kell értenem Necrokidel, miszerint a zene egy üvöltés. Ha az nem is, de súrolja a határát.
Az endingről: ugyanaz, mint az opening, csak ebbe a zene hol ilyen, hol olyan. *semmitnemlehetértenibelőle* és azt követi egy *hangoséslassabbteljesenmás* valami
Az openingről: Irtó rossz. L-t úgy állítják be, mintha valami harcművész lenne. Ahogy ott rugdalózik. Végig Light benne a gonosz, nem is mutatják benne a mostani Kirát (én nem láttam). A zene: egyet kell értenem Necrokidel, miszerint a zene egy üvöltés. Ha az nem is, de súrolja a határát.
Az endingről: ugyanaz, mint az opening, csak ebbe a zene hol ilyen, hol olyan. *semmitnemlehetértenibelőle* és azt követi egy *hangoséslassabbteljesenmás* valami
beküldve: 2008-04-18 10:00:56
(#418) na hát na hát.. a magyar ifjúság mikre nem képes.. melesleg.. a legjobban a lista körülményes leesése tetszet.. ha jól láttam 3x vagy 4x ment neki a falnak(*később visszanézi és javít ha rosszat írt*)..de tetszet sztemjó..mikor lesz új..kivi lennék ryukot h oldjátok meg....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-04-18 08:53:01
(#417) mindenkinek köszönöm a komenteket, valaki kérdezte mi lesz a köv jelenet. hát az, mikor light előszőr találkozik ryukkal...de az egy kicsit még messze van. de az lesz az utolsó jelenet amit megmutatok... a következő majd az egész film lesz.
beküldve: 2008-04-17 21:39:33
(#416) Basszus! Nemis emlékeztem, h már a 20. résztől a 2. OP van!!!!
Én eddíg abban voltam, h a 25. résztől van..
Én eddíg abban voltam, h a 25. résztől van..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-17 19:40:07
(#415) Jó lett a filmjelenet. Jobb, mint az előző. Azt hittem, már sosem fog földet érni az a füzet. Ez hiteles volt, és az angol szövehet is jól beleírtátok. Csak így tovább. Melyik lesz a következő jelenet?
beküldve: 2008-04-17 16:56:12
(#414) Ez az új filmjelenet is tök jó! (sztem)
Nem hasonlít L-re az őt játszó "színész"? Nah nem baj, de már kíváncsi vagyok rá nagyon!
Jááá wáá és ma újabb 2 rész!!!! És mindössze már csak 4 órát kell várni rá! Jeee!
Nem hasonlít L-re az őt játszó "színész"? Nah nem baj, de már kíváncsi vagyok rá nagyon!
Jááá wáá és ma újabb 2 rész!!!! És mindössze már csak 4 órát kell várni rá! Jeee!
Itt az új jelenet: Amikor leesik a Death Note... nálunk nem az iskolában ül mikor leesik mert nem engedték hogy suliba forgassunk legaláb 4 sulinál beprobálkoztunk(szemetek)
Szóval a haza uton esik le a füzet, itt a jelenet:
[Link]
[Link]
Jó lett... bár nekem a másik jobban tetszett!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
Ja és irjatok véleményeket róla tudnátok ilyenkor hogy izgulok
Nagyon ügyik vagytok... DN in Hungary wooowwww.... hiteles... és még a megyeri lakótelep is jó háttér... lol
Csak így tovább... alig várom a kövi jelenetet... *_*
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-16 22:18:40
(#408) beküldve: 2008-04-16 22:14:59
(#407) Itt az új jelenet: Amikor leesik a Death Note... nálunk nem az iskolában ül mikor leesik mert nem engedték hogy suliba forgassunk legaláb 4 sulinál beprobálkoztunk(szemetek)
[Link]
[Link]
lesz benne L-csak nem mutatom meg filmrészletben...ha érdekel akkor csak egybe nézétek meg...mert ha most egy jelenetben meglátnátok l-t biztos kitagadnátok mindenhonan de tényleg...azért mert nem találtunk senkit aki jól el tudjá játszani azt a zseniáli karktert(L-t) szóval inkább olyat választottunk aki belsőleg hasonlít rá...szóval külsöleg előre is bocsi habár amig a film elkészül van még egy kis idő hátra... de nemsokára adok egy linket a kövi jelenetről, arrol amikor megtalálja a death not-ot.
köszi a kommenteket.
köszi a kommenteket.
Ééés...
...a kábeltévé-szolgáltatónk éppen most döntött úgy, hogy nem sugározza tovább az Animaxot
...a kábeltévé-szolgáltatónk éppen most döntött úgy, hogy nem sugározza tovább az Animaxot
Milyen szolgáltatónál vagy? és miért döntöttek így? Én a helyedben más csomagra váltanék.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym