Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Ééés...
...a kábeltévé-szolgáltatónk éppen most döntött úgy, hogy nem sugározza tovább az Animaxot
...a kábeltévé-szolgáltatónk éppen most döntött úgy, hogy nem sugározza tovább az Animaxot
Mit is szoktál írni főnök úr?
"Barátod az Internet"
Amúgy részvétem a veszteségért... nekem kb. 2 hétig volt Animaxom
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-16 09:17:57
(#403) Ééés...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-04-16 08:50:53
(#402) Holnap megkapjátok az új op/end-et Animaxon (ha jól leadják)!
Én bevallom kezdem kicsit beleunni, de...
Én bevallom kezdem kicsit beleunni, de...
a 24. rész kihúzott az apátiából!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-04-14 18:14:53
(#401) Érdekes volt a filmrészlet XD. De jó Bár Light (aki amúgy Raito, csak...nah mind1..) apja tényleg kicsit izé.. hogy is mondjam csak... nem igazán olyan, mint Light apja... (na ezt jól megfogalmaztamXD) Egy kérdés: Ha lesz köv. filmrészlet, L benne lesz?
Szerk: martin 2008-04-14 03:13:29
beküldve: 2008-04-14 03:12:01
(#399) Hello mindenkinek
Előre is bocs a helyesírási hibákért.
Én szabad ídőmben amatőr filmeket csinálok. És Amikor megnéztem az unoka testvérmel a Death Note-ből pár részt ugy dontottünk ezt meg kéne csinálnunk... (...)
Előre is bocs a helyesírási hibákért.
Én szabad ídőmben amatőr filmeket csinálok. És Amikor megnéztem az unoka testvérmel a Death Note-ből pár részt ugy dontottünk ezt meg kéne csinálnunk... (...)
Szerintem teljesen korrekt ez a kis filmecske! nekem nagyon bejött! ha megcsináltok más jelenetet feltétlen linkeljétek fel! Egyébként véleményem szerint több fokkal veri a japán eredetit (a live actiont)
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-04-14 03:09:48
Köszi szépen, mindenkinek... az apa azért volt kicsit határozatlan, mert ez volt az első szerepe , most szerepelt előszőr. És ahoz képest nem volt rossz. amugy én játszom Light-ot, szóval köszönöm a dicséretet ...
továbbra is várom a commenteket és köszönöm a már leírtakat
itt a jelenet:
[Link]
itt a jelenet:
[Link]
Ez nagyon jó volt!
Mi is jópáran odavagyunk a Death Note-ért, és a kiadó falát döngetjük, hogy Death Note mangát a népnek.
Jaj csak adnák ki! Biztos egyből rohannék megvenni!
Mi is jópáran odavagyunk a Death Note-ért, és a kiadó falát döngetjük, hogy Death Note mangát a népnek.
Fúúúú ha megjelenne nem is tudom mit csinálnék..
(mondjuk megvenném..... -_-"...xD...) Persze biztos rámenne a pénztárcám, de nem baaaj... de hol van ez még... ha egyáltalán eljön ez a csodás pillanat... de álmodozni lehet, nahXD
beküldve: 2008-04-13 21:27:25
(#394) Mi is jópáran odavagyunk a Death Note-ért, és a kiadó falát döngetjük, hogy Death Note mangát a népnek.
beküldve: 2008-04-13 18:55:36
(#393) Wááááá...! Kedvenc animém/mangám (igaz, hogy még csak a harmincvalahanyadik résznél járok benne a 108-ból ..) !! Egyszerűen tökéletes!! (eddig) A kedvencem L, olyan aranyooos!! És sztem a szinkronhangok se rosszak! Bár aki japánul nézi/nézte, azokat szokta meg nyilván, én meg japánul csak egy részt láttam, nekem az volt fura. Nah de mind1, a lényeg, hogy mesterműűű!!!
beküldve: 2008-04-12 10:36:20
(#392) beküldve: 2008-04-12 10:18:37
(#391) A csütörtöki 2 epizód ismét nagyon jóra sikeredett. Bírtam
Egy kérdés: mit eszik L akkor, amikor
Matsuda magánakcióját, meg ahogy megrendezték a halálát, az nagyszerű volt.
Egy kérdés: mit eszik L akkor, amikor
Yagami papát is a fogdába akarja csukni?
Sárgadinnyét szalonnaszeletekkel? beküldve: 2008-04-09 13:22:45
(#390) Köszi szépen, mindenkinek... az apa azért volt kicsit határozatlan, mert ez volt az első szerepe , most szerepelt előszőr. És ahoz képest nem volt rossz. amugy én játszom Light-ot, szóval köszönöm a dicséretet ...
itt a jelenet:
[Link]
itt a jelenet:
[Link]