Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Megnéztem, csak az előző két éjaszakámon 5 órát aludtam, így kicsit fáradt voltam, így harcoltam magammal, hogy hétfőn ne kelljen 1-ig fent lennem...
Ez a DN meghozza majd a hatását a conra is, bizos lesz megint pár L cosplayes. Remélem Misa is lesz egy pár...

Természetesen, de részemről eddig sem volt harag.
Alig bírtam megnézni a szombat esti ismétlést, a 2. részből egy két jelenet talán ki is maradt, de azért egyre jobb a történet. Meglepett L, amikor kijelentete, hogy Light az első barátja. Azért ilyen furcsa az a srác...

Már megint kimaradt??? Mit csináltál???

Amg én másképp jellemezném L-t, mint "furcsa srác"...

Arról nem is beszélve, h Raito-t a barátjának tartja... lol

Természetesen, de részemről eddig sem volt harag.
Alig bírtam megnézni a szombat esti ismétlést, a 2. részből egy két jelenet talán ki is maradt, de azért egyre jobb a történet. Meglepett L, amikor kijelentete, hogy Light az első barátja. Azért ilyen furcsa az a srác...

Ez most megy átt offba, de én senkit nem akartam megbántani. A legkevésbé arra vágyok jelenleg, hogy kötözködjek. Az animax műsora fent van az oldalukon, ott a legpontosabb a tájékoztatás. Kérdezni szabad természetesen, de előbb érdemes kutakodni. A google.com jóbarátja minden netezőnek!
Oké! elfogadható magyarázat

Light számítása viszont megint beindult, eszméletlen, hogy mennyire ki tudja használni a dolgokat a maga javára. Ennyi szerencse nekem is jól jönne az életben.

A telefonos jelenet nagyon ott volt. L azért elég szimpatikus, mégha gyengén szocializált is.

Mindjárt itt a következő

Szerk.: azt a rohadt...

Ez most megy átt offba, de én senkit nem akartam megbántani. A legkevésbé arra vágyok jelenleg, hogy kötözködjek. Az animax műsora fent van az oldalukon, ott a legpontosabb a tájékoztatás. Kérdezni szabad természetesen, de előbb érdemes kutakodni. A google.com jóbarátja minden netezőnek!

DN: Csütörtök
H&C: Péntek
Nem ütik egymást....
Már én is rájöttem... de vki azt mondta itt h ha vmit nemtok akkr meg kell kérdezni! én megkérdeztem erre leüvöltenek.... hát kössz szépen!

Amúgy köszi alister te rendes voltál