• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Death Note - A halállista (anime)
Oldalak: ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... <<>>
beküldve: 2008-03-30 17:48:51
(#344) Válasz フリツク オル シィ (#343) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]

Megnéztem, csak az előző két éjaszakámon 5 órát aludtam, így kicsit fáradt voltam, így harcoltam magammal, hogy hétfőn ne kelljen 1-ig fent lennem...

Ez a DN meghozza majd a hatását a conra is, bizos lesz megint pár L cosplayes. Remélem Misa is lesz egy pár...

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-30 16:49:19
(#343) Válasz Rudymester (#342) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Szent a béke??

Természetesen, de részemről eddig sem volt harag.

Alig bírtam megnézni a szombat esti ismétlést, a 2. részből egy két jelenet talán ki is maradt, de azért egyre jobb a történet. Meglepett L, amikor kijelentete, hogy Light az első barátja. Azért ilyen furcsa az a srác...

Már megint kimaradt??? Mit csináltál???
Amg én másképp jellemezném L-t, mint "furcsa srác"...
Arról nem is beszélve, h Raito-t a barátjának tartja... lol

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-30 17:12:38
beküldve: 2008-03-30 16:44:33
(#342) Válasz kesu (#341) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Szent a béke??

Természetesen, de részemről eddig sem volt harag.

Alig bírtam megnézni a szombat esti ismétlést, a 2. részből egy két jelenet talán ki is maradt, de azért egyre jobb a történet. Meglepett L, amikor kijelentete, hogy Light az első barátja. Azért ilyen furcsa az a srác...

beküldve: 2008-03-30 14:42:26
(#341) Válasz Rudymester (#335) üzenetére
kesu
kesu
[ Rászokóban ]
Már én is rájöttem... de vki azt mondta itt h ha vmit nemtok akkr meg kell kérdezni! én megkérdeztem erre leüvöltenek.... hát kössz szépen!

Ez most megy átt offba, de én senkit nem akartam megbántani. A legkevésbé arra vágyok jelenleg, hogy kötözködjek. Az animax műsora fent van az oldalukon, ott a legpontosabb a tájékoztatás. Kérdezni szabad természetesen, de előbb érdemes kutakodni. A google.com jóbarátja minden netezőnek!

Oké! elfogadható magyarázat Bocsi hogy én is olyan gorombán válaszoltam. nem voltam vmi jó passzban Csak én aznap amikor néztem akkor a TV újságban néztem és ott télleg nem volt kírva... Szent a béke??

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-30 12:41:59
(#340) Válasz Sakamoto Riku (#338) üzenetére
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]
Egyik kedvenc jelenetem az egész sorozatból. A live action-ben is nagyon durván meg van csinálva. XD

beküldve: 2008-03-30 12:34:48
(#339)
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Jaja...a taperolós részen vagy 5 percig röhögtem

beküldve: 2008-03-30 10:40:31
(#338)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Én a telefonos jelenetnél, mielőtt még Light elkezdte volna bepötyögni a számot, én mát tudtam, hogy L veszi fel a telefont. Én azt hittem, hogy Light elmondja L-nek, hogy "hé, Misa, mi a neve annak a fickónak, akit az előbb láttál? Szívott volna Light. Nem is kicsit Az is egyértelmű volt, hogy L taperolta le Misát. És még leplezte a mocsok. Természetesen nem a mi L-ünkre gondoltam.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-30 10:41:01
beküldve: 2008-03-30 09:11:18
(#337)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Misa karakteréből azért valami érdekesebbet is ki lehetett volna hozni, mint a rabszolgalelkületű fangirl és fanatikus imádatban szenvedő keveréke. Amikor úgy ráugrott Lightra, hogy a földön kötöttek ki, az tette be nálam a kaput, így valószínűleg nem lesz nálam nagy kedvenc a csaj. Persze sajnálatos, amit L művelt vele, de nem igazán viselem szívemen a sorsát.
Light számítása viszont megint beindult, eszméletlen, hogy mennyire ki tudja használni a dolgokat a maga javára. Ennyi szerencse nekem is jól jönne az életben. De kíváncsi vagyok, hogy képes lenne-e valódi érzelmekre mások iránt, és nem csak számításból, fedezésképpen csajozni.
A telefonos jelenet nagyon ott volt. L azért elég szimpatikus, mégha gyengén szocializált is.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-29 23:52:41
(#336)
alister
alister
[ True mangafan ]
Jajj, ez az első rész nagyon zord volt! Nagy spíler ez a Light gyerek!
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
"Rem, öld meg L-t, hogy a lány boldog legyen!"

Mindjárt itt a következő

Szerk.: azt a rohadt... L., te gennyes angolna, ebből aztán ügyesen kicsusszantál... hogyaza... *teljesen kiakadt*

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-03-30 00:17:54
beküldve: 2008-03-28 21:48:36
(#335) Válasz kesu (#332) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Már én is rájöttem... de vki azt mondta itt h ha vmit nemtok akkr meg kell kérdezni! én megkérdeztem erre leüvöltenek.... hát kössz szépen!

Ez most megy átt offba, de én senkit nem akartam megbántani. A legkevésbé arra vágyok jelenleg, hogy kötözködjek. Az animax műsora fent van az oldalukon, ott a legpontosabb a tájékoztatás. Kérdezni szabad természetesen, de előbb érdemes kutakodni. A google.com jóbarátja minden netezőnek!

beküldve: 2008-03-28 21:40:55
(#334)
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Az Animax toplistán a Death Note elérte az őt megillető 1. helyet.

beküldve: 2008-03-28 21:32:27
(#333)
Tspawn
Tspawn
[ Rászokóban ]
Jók voltak ezek a részek Rem bedurvult...azért az a háromnapos kihalgatás nem lehetett semmi

beküldve: 2008-03-28 15:08:01
(#332) Válasz Rudymester (#326) üzenetére
kesu
kesu
[ Rászokóban ]
Mi ez a keverés?
DN: Csütörtök
H&C: Péntek
Nem ütik egymást....

Amúgy köszi alister te rendes voltál

" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-28 00:23:41
(#331)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
Szombaton pótolom az elmaradásomat. Más programom volt, ez most kimaradt, de megérte.

beküldve: 2008-03-27 23:40:05
(#330)
alister
alister
[ True mangafan ]
[Link]

Itt a műsor

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Oldalak: ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... <<>>