Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-27 21:49:21
(#329) Huhúúúúú. Megvolt a 2 vizslató halálisten és az ölelésnél több is történt.
Ezek a Death Note részek aztán bonyolítják a történetet rendesen.
Ezek a Death Note részek aztán bonyolítják a történetet rendesen.
Rem meg keveri a ****t. Remélem nem fog Ryuk eltűnni.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-27 22:07:30
beküldve: 2008-03-27 20:50:04
(#328) Picilányom, köszi, hogy megvédtél. Amúgy tudom, hogy vészesen közeleg az (Neckro szerint) üvöltés, de még mindog ott a net. Tudom, tudom, ott nem olyan jó, de az egyik videóból szedtem ki a szöveget kiejtés szerint. Szépen kiirogattam.
beküldve: 2008-03-27 13:38:59
(#327) jah. Én is ezt mondtam. Nem üti egymást semmi. Bár engem kicsit idegesít, hogy hetente két részt adnak le. (Bár ez a japánokhoz képest dupla teljesítmény xD ) A dn-nél még nem is akkora probléma, hiszen csak 37 részes, de például a Bleachnél bele sem merek gondolni, hogy mikor érik be a japánokat, vagy, hog mikor lesz vége.
beküldve: 2008-03-27 13:35:45
(#326) beküldve: 2008-03-27 13:27:44
(#325) A Honey and Clovernek elvileg pénteken kéne mennie. Asszem pénteken, ugyanabban az időpontban, amiben a dn is megy.
A DN-t most abbahagyták az animaxen? Mert az újságban erre az időre mára a Honey & Clover van kiírva most akkor mi a szösz van?
passz
A Mondo-ban azt írják hogy lesz.
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: kollak 2008-03-27 12:20:26
beküldve: 2008-03-27 10:48:37
(#323) A DN-t most abbahagyták az animaxen? Mert az újságban erre az időre mára a Honey & Clover van kiírva most akkor mi a szösz van?
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-27 09:22:30
(#322) most miért vagytok ilyenek vele.. mell tényleg nincs sok időd h megtanuld mert jön az új ami mell nkem jobban tetszik mint ez.. vélemény..?? bár asszem már kifejtettétek
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
on: Annyira megtetszett mostanra már a Death Note első openingje és endingje, hogy elég sokszor dúdolgatom, énekelem halkan vagy magamban. Az opening szövegét már majdnem szóról szóra tudom, még a hadarós részek is mennek.
Még van pár részed gyúrni rá, aztán jön az új opening / ending!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
QUOTE]Azt te csak hiszed. Egy japán szénné röhögné magát a te verziódon (én már láttam ilyet külföldi megasztárokban...igaz ott angol volt a szöveg)[/QUOTE]
Ez igaz fordítva is. Hallottál már japánt angol slágert karaokezni?
Ez igaz fordítva is. Hallottál már japánt angol slágert karaokezni?
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
on: Annyira megtetszett mostanra már a Death Note első openingje és endingje, hogy elég sokszor dúdolgatom, énekelem halkan vagy magamban. Az opening szövegét már majdnem szóról szóra tudom, még a hadarós részek is mennek.
beküldve: 2008-03-26 21:15:30
(#318) off: Beszéltünk egy keveset szereplő shinigami nevéről, most meg egy ideje az megy, hogy "beszéltetek egy keveset szereplő shinigami nevéről". z sem sokkal jobb.
Látom sikerült ezzel a Zelusz témával a sorozat velejét megragadnotok! (Csak ki ne találja vlk, hogy iagzából Zheallous-nak kell írni! )
Hehe...egy szereplő nevén gondolkodtok aki két percig sem szerepelt Hát úgy látcik kezd híres lenni ez a szereplő, pedig nem sokat szerepelt benne!
Lehet hogy pár nap múlva már tele lesz az ország Zheallous
rajongói klubbokkal.
"Mert unatkoztam" - Light
Szerk: kollak 2008-03-26 20:09:46
Látom sikerült ezzel a Zelusz témával a sorozat velejét megragadnotok! (Csak ki ne találja vlk, hogy iagzából Zheallous-nak kell írni! )
Hehe...egy szereplő nevén gondolkodtok aki két percig sem szerepelt Hát úgy látcik kezd híres lenni ez a szereplő, pedig nem sokat szerepelt benne!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-03-26 17:55:23
Hehe...egy szereplő nevén gondolkodtok aki két percig sem szerepelt