Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Misa belépett a képbe XD. Én azt hittem h Light szobájában történni fog más is amikor megöleli XD dehát pont ezért szeretem a death note t kiszámíthatatlan XD khmm...Zeusz XD kitalálhattak volna más nevet is XD
A halálistennek a neve (aki szerelmes lett Misába) eredetileg Gelus (ジェーユス) (angolosan Jealous - féltékenység)... nem tom, a magyar szinkronban mért lett Zeusz... jól hallottad??? (Bár én nem nézem a magyar szinkronost, mert idegesítenek a szinkronhangok...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-23 19:23:48
beküldve: 2008-03-23 18:24:34
(#298) Amúgy pont Light tett volna bármit is egy lányal, aki elég hülye ahhoz, hogy nyilvánosan fecsegjen nagy titkokról, és hagyja magát kihasználni.
beküldve: 2008-03-23 18:15:36
(#297) XD Hát jó csak nekem vannak ilyen perverz képzelgéseim XD bár a 2 halálisten előtt XD
Misa belépett a képbe XD. Én azt hittem h Light szobájában történni fog más is amikor megöleli XD dehát pont ezért szeretem a death note t kiszámíthatatlan XD khmm...Zeusz XD kitalálhattak volna más nevet is XD
Ő sokkal számítóbb annál. Light egy jó srác (külsőleg), bármikor szerez magának csajt. Nameg akkor már nem otthon, hanem egy Love Hotelben csinálná...
Szerk: Rudymester 2008-03-23 18:02:23
Misa belépett a képbe XD. Én azt hittem h Light szobájában történni fog más is amikor megöleli XD
Te csináltál volna mást két vizslató halálisten előtt? Misa belépett a képbe XD. Én azt hittem h Light szobájában történni fog más is amikor megöleli XD
Te csináltál volna mást két vizslató halálisten előtt? beküldve: 2008-03-23 15:47:57
(#293) Misa belépett a képbe XD. Én azt hittem h Light szobájában történni fog más is amikor megöleli XD dehát pont ezért szeretem a death note t kiszámíthatatlan XD khmm...Zeusz XD kitalálhattak volna más nevet is XD
beküldve: 2008-03-22 16:21:47
(#292) Nekem a 2. ending a kedvenc számom
Meg az openinget is szeretem, apám kicsit kiakast rajta, mikor megmutattam neki^^ De gyorsan megnyugtattam hogy az animében nem beszélnek ilyen csúnyán:)
Meg az openinget is szeretem, apám kicsit kiakast rajta, mikor megmutattam neki^^ De gyorsan megnyugtattam hogy az animében nem beszélnek ilyen csúnyán:)
KEMAC^^
Hehe hát igen, ez az op.-end. nagyon szélsőséges reakciókat vált ki általában. Vagy imádják vagy rosszul vannak tőle. Engem a káromkodás nem zavar (de ez az én defektem )
Ja igen, és a Maximum the Hormone már inkább metál mint rock
Elhaym, ajánlom neked a Forever Slave-t. Góthic rockot játszanak, én nagyon szeretem
Szerk: miyu 2008-03-22 14:41:13
Nem tudjátok mi a jó
Én a gótikus , szímfónikus rockot szeretem, de a 2.opban semmi jót nem találtam, mivel nem bírom a csúnya szavakat , így már ezmiatt nem bírom hallgatni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Darkom... bocsesz...
Semmi gond. Oksa, már javítottam, köszi.
2. op? jujj... *rázza a hideg, ha rágondol* Mentségemre legyen mondva, hogy nem szeretem a rockzenét. Főleg az ilyet nem...
Ellentétben az első nagyon tetszik, épp elég ütős volt ahhoz, hogy emiatt is rendkívül megszeressem a sorozatot.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-21 20:50:24
(#288) Nekem mindegyik zene tetszik, a maga módján mindegyik megy hozzá, de persze ez csak az én véleményem
2.op nekem sem tetszik, zene és szövege sem, gépen mindig áttekertem, tévében meg halkíthatom le.
Nem tudjátok mi a jó
hogyne tudnám... az artikulátlan üvöltés az NEM...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
2.op nekem sem tetszik, zene és szövege sem, gépen mindig áttekertem, tévében meg halkíthatom le.
Nem tudjátok mi a jó