Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-17 21:00:39
(#254) aszem ez az egyik leg királyabb anime
de sztem harmadik helyen van mert nem elég durva de a történet 1. helyezett sztem az elfen lied a legjobb anime utána a bleach azután a death note de első a death note a történetben második a bleach és utolsó az elfen lied
de sztem harmadik helyen van mert nem elég durva de a történet 1. helyezett sztem az elfen lied a legjobb anime utána a bleach azután a death note de első a death note a történetben második a bleach és utolsó az elfen lied
Kódfejtésem eredménye a következő:
Ő szerinte a legjobb animék: 1. Elfen Lied, 2. Bleach, 3. Death Note.
Legjobb történet kategóriában: 1. DN, 2. Bleach, 3. Elfen Lied
Hmmm?
Hmm,ez most oan L-es lesz,de ha az eredményeket nézzük az agyamban akkor...
Legjobb anime: 1 Death note,2.Bleach,3.Kaleido Star.
Legjobb Story: 1 Death note,2 Great teacher onizuka,3 Naruto
A legszebb grafika: DN,KS
Télen telelek; nyáron nyaralok
Death Note fanoknak kötelező poén videó! Ha valaki kívülről tudja a szöveget, annak még jobb a helyzete!!!
[Link]
[Link]
Ez nagyon állat volt. Nem értettem a szöveget, a feliratot sem igazán, de a kép magáért beszél.
Én egy élőszereplős paródiát találtam. Nagyon jó, és a nő is szép benne. [Link]
Ez azoknak segít, akik esetleg L-t szeretnének rajzolni. Kissé fel van gyorsítva, de jó:[Link]
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-17 07:05:19
Death Note fanoknak kötelező poén videó! Ha valaki kívülről tudja a szöveget, annak még jobb a helyzete!!!
[Link]
[Link]
Az igen!!!
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-03-16 23:50:52
(#250) Death Note fanoknak kötelező poén videó! Ha valaki kívülről tudja a szöveget, annak még jobb a helyzete!!!
[Link]
[Link]
Szerk: Rudymester 2008-03-16 23:51:11
hát mivel még fiatalabb vagy nálunk agyacskád nincs megtömve ennyi felesleges információval pl h mikor jön a számla amit fell kell adni .. és így gyorsabban leesik aminek kell..
Igen, valószínűleg ez a kulcsa annak, hogy megértettem. Azért próbálom a legtöbb felesleges információt kiszűrni.
beküldve: 2008-03-16 20:04:46
(#247) Zsolti: a kódfejtésednek köszönhetően megnyugodtam, h nem én vok a teljesen értetlen... hálám örökké üldözni fog... vagy legalábbis a kövi hsz-ig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 20:03:16
(#246) hát mivel még fiatalabb vagy nálunk agyacskád nincs megtömve ennyi felesleges információval pl h mikor jön a számla amit fell kell adni .. és így gyorsabban leesik aminek kell..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-16 20:01:23
(#245) Tegnap nem vette fel a DN ismétlést, pedig még meg szeretném nézni ezt a két klassz rész legalább 2-szer.
Én elsőre megértettem az értetlenkedést kiváltó hsz.-t. (Most nem akartam senkit sem lehülyézni, bocs, ha így hangzott.)
Én elsőre megértettem az értetlenkedést kiváltó hsz.-t. (Most nem akartam senkit sem lehülyézni, bocs, ha így hangzott.)
beküldve: 2008-03-16 19:56:10
(#244) én is ezt mondtam csak szavakkal..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
aszem ez az egyik leg királyabb anime
Kódfejtésem eredménye a következő:
Ő szerinte a legjobb animék: 1. Elfen Lied, 2. Bleach, 3. Death Note.
Legjobb történet kategóriában: 1. DN, 2. Bleach, 3. Elfen Lied
Hmmm?
beküldve: 2008-03-16 19:54:03
(#242) asszem megfejtettem.. történetet illetőleg 1. (nem emlékszem a helyezésre) de durvaság szempontjából 3.
Szerk: PICILÁNY 2008-03-16 19:54:53
beküldve: 2008-03-16 19:49:33
(#241) nah..ne kezdd.. viszont vki megfejtené..????????????????
beküldve: 2008-03-16 19:46:57
(#240) Sőőt már én is..pedig háát én ...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.