Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-16 19:46:13
(#239) te is????????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ja, kötök, horgolok, stb.
Ne kötögess mert itt már mindenki elvesztette a fonalat beküldve: 2008-03-16 19:36:07
(#237) nem csak te veszítetted el a fonalat.. olvass lejebb
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
aszem ez az egyik leg királyabb anime
de sztem harmadik helyen van mert nem elég durva de a történet 1. helyezett sztem az elfen lied a legjobb anime utána a bleach azután a death note de első a death note a történetben második a bleach és utolsó az elfen lied
de sztem harmadik helyen van mert nem elég durva de a történet 1. helyezett sztem az elfen lied a legjobb anime utána a bleach azután a death note de első a death note a történetben második a bleach és utolsó az elfen lied
Bocs, h megkérdezem, de: MI VAN?????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-16 19:31:55
(#235) mi van??? a szöveg első részét értem.. de a másodikkal csekély értelmiképességem már bajban van.. ha lennél olyan kedves és kicsit részletessebben kifejtenéd nekem h közlendőd mit is takart magában a második bekezdéstől akkor azt megköszönném..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-16 19:32:25
beküldve: 2008-03-16 19:24:04
(#234) aszem ez az egyik leg királyabb anime
Alex
Jók ezek a DN-filmek. Most jelent meg a harmadik. (Az L-les side story.)
Igen, de még naon friss... egyenlőre csak Japánban megy... viszont az ova-k megtalálhatók itt-ott... egyébként a címe: Death Note - L change the World
Egészen pontosan: L: Change the WorLd
(OVA-kból viszont csak egyre emlékszem...)
Te Zsolti!!! Te mindig csak kötölődsz!!! Ha így folytatod, szétültetlek!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Megkérhetnélek titeket, ha nem nagy kérés, hogy ezt a Live action topicban fejtsétek ki? Jól van nem szólta, megadom magam, mert már jönnek a csótányok.
Jóvanna... Rikum, oan szigorú vagy... ezúton is engedélyt kérek tőled meghunyászkodni és apró ponttá zsugorodni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:44:51
(#230) Megkérhetnélek titeket, ha nem nagy kérés, hogy ezt a Live action topicban fejtsétek ki? Jól van nem szólta, megadom magam, mert már jönnek a csótányok.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-15 20:48:46
Igen, de még naon friss... egyenlőre csak Japánban megy... viszont az ova-k megtalálhatók itt-ott... egyébként a címe: Death Note - L change the World
Egészen pontosan: L: Change the WorLd
(OVA-kból viszont csak egyre emlékszem...)
beküldve: 2008-03-15 20:27:56
(#228) ez aztán az eredeti cím .. csekély angoltudásommal még én is értettem..
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:23:01
(#226) aztat még nem láttam.. de bepótolom.. ígérem.. majd ha lesz időm.. de ez borzalom.. én nem szeretnék károgni.. de "én megmondtam előre h xar lesz a szinkron"
Nos, ha meg akarod nézni a két filmet (mert kettő van), akkor:
[Link]a keresőbe írd be: blackberryforlife, tedd ki veoh-tv-re (narancssárga), és már nézheted is az első filmet... a másodikat itt találod:[Link]
Jó szórakázást...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3