Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-10 19:37:31
(#194) Nevezhetjük cezarománnak, egománnak, zseninek, nagyzási tébolyban szenvedőnek, szadistának.... a lényeg ugyanaz: TOTÁL ZAKKAMT A SRÁC...
FIGYELEM! A SPOILERT CSAK AKKOR OLVASD EL, HA NEM BÁNOD, HOGY MEGTUDSZ EGY FONTOS RÉSZLETET A KÉSŐBBIEKBŐL!!!
Egyébként én a 25, részig vok hajlandó magyarul is megnézni, onnantól kezdve bojkottálom a sorozatot... megölik a kedvencemet!!! Ezt nem bocsájtom meg a készítőknek!!!
FIGYELEM! A SPOILERT CSAK AKKOR OLVASD EL, HA NEM BÁNOD, HOGY MEGTUDSZ EGY FONTOS RÉSZLETET A KÉSŐBBIEKBŐL!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-10 19:19:54
(#193) Nna...Krisztus?Hát valami olyasmi istennek képzeli magát,aki rendet vág a halandók közt...Meg azok a kis megjegyzései,hogy ő lesz egy új,tiszta világ istene...Egomán a szentem...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-03-10 18:49:36
(#192) ti szegények..(de jó nkem én láthatom amikor akarom.. )...mellesleg ... kérdeznék.. de szúrjatok le ha hülye vok de light élvezi h ölhet!!! leg. sztem!! de komolyan eufólikus állapotba kerül és megöli a bűnözőket .. egyfajta krisztus.. vagynem??????
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-10 09:22:45
(#191) AZ a szlovák felirat az nagyon durvavolt De most már én nem tom h hol tart ... de azé kitartok mellette!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
6. részt sokan nem látták a hiba miatt, ezért lett aztán megváltoztatva a műsor és a 6-7. jött, így az utólsó két rész egy napra esik.
Te nem számoltál a további hibákkal beküldve: 2008-03-09 15:02:02
(#189) 6. részt sokan nem látták a hiba miatt, ezért lett aztán megváltoztatva a műsor és a 6-7. jött, így az utólsó két rész egy napra esik.
Nem tudom megunni az animét, láttam japánul, magyarúl is megnézem kétszer, szinkron is tetszik nagyon.
Nem tudom megunni az animét, láttam japánul, magyarúl is megnézem kétszer, szinkron is tetszik nagyon.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-03-09 15:03:02
beküldve: 2008-03-09 13:20:49
(#188) Feltűnt egy újabb (szerencsére apró) hiba a Death Note közben. Minden rész után van egy a következő rész tartalmából..., és megadják a kövi rész címét. a 7. után kiírtál: A következő rész címe: A HALÁLLISTA. Elkezdem nézni a 8. rész, észreveszem, hogy a címe: TALÁLKOZÁS.
Biztos versenyeznek hány féleképpen lehet (még )elrontani...
Ez furcsa gondolat, mert hát kivel versenyeznének? Nem látok mostanában más hibáktól akadozó adást sugárzó TV adót.
No igen, valahogy én is úgy gondoltam. csak a berkeiken belül folyik a véres versengés a nézők elvesztéséért.
Someday the Dream will End
Biztos versenyeznek hány féleképpen lehet (még )elrontani...
Ez furcsa gondolat, mert hát kivel versenyeznének? Nem látok mostanában más hibáktól akadozó adást sugárzó TV adót. De én nekem lenne egy épkézláb ötletem: egyszer hallottam, hogy 2 egymás elleni csapatban játszó futballista (magyarok voltak) fogadtak, hogy az egyik 2:1-re nyerni fog. Akinek megjósolták, annak a csapata rúgott 2 gólt, és hogy az az ember nyerjen, rúgott egy öngólt, és az állás 2:1 lett, tehát megnyerte a fogadást. Az Animax is lehet, hogy valami hasonló dolgot csinál , de azért én még nézem.
beküldve: 2008-03-08 15:15:47
(#185) Én nagyon örülök neki, hogy még anno a japánokkal együtt néztem eredetiben - értsd; én is hétről hétre követtem, amikor jött az új rész/felirat, mert ez az animaxos sz*rakodás ez rohadt bosszantó. Pár hétig még néztem, de mostmár nem érdekel. Ennyit nem ér a magyar szinkron, h állandóan elcsesszenek valamit. Eddig a kedvencem az volt amikor a rész feléig alul szlovák (vagy ki tudja milyen nyelvű, elnézést) felirat volt. Hogy az hogy került oda...? Biztos versenyeznek hány féleképpen lehet (még )elrontani...
Még Misa hangjára kiváncsi leszek, de kb ennyit ér a sorozat - az animaxon magyarul. (az eredeti ugye mindent überel)
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-03-08 15:17:48
beküldve: 2008-03-08 13:14:45
(#184) A heti 2 epizóddal meg vagyok elégedve, de ezzel nem:
Premier hete: 2. rész, majd korrigálják az ismétlésben.
Következő hét: 3., 4. rész jól lemegy.
Következő hét: 5. rész, majd a 6. helyett megint leadják az 5.-et hibásan, amit a 2. ismétlésben korrigálnak.
Következő hét: 6. rész (ezt megértem, mert csak az éjféli ismétlésben sikerült normálisan leadni), majd a 7. rész.
Következő hét: 7. (ami egyszermár lement), 8. rész lemegy.
Tahát már a 10. részt is sugározni kellet volna, ehelyett 8-at sikerült.
Premier hete: 2. rész, majd korrigálják az ismétlésben.
Következő hét: 3., 4. rész jól lemegy.
Következő hét: 5. rész, majd a 6. helyett megint leadják az 5.-et hibásan, amit a 2. ismétlésben korrigálnak.
Következő hét: 6. rész (ezt megértem, mert csak az éjféli ismétlésben sikerült normálisan leadni), majd a 7. rész.
Következő hét: 7. (ami egyszermár lement), 8. rész lemegy.
Tahát már a 10. részt is sugározni kellet volna, ehelyett 8-at sikerült.
kinek mi tetszik az animében?
Light gondolkodása, az, hogy egy két pici jelenet kivételével nem vált unalmassá, végig izgi volt, fordulatos stb.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-08 11:07:06
(#182) Mi a probléma azzal, ha a 6. rész után a 7. jön? Heti két résszel lesz a sorozat vetítve, fölösleges gyorsabb tempót követelni. Vagy ha azt igényled, akkor... khm.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-07 20:32:11
(#181) Már megint!! Tegnap is levetítették a 7. epizódot. Jobban kellene haladnia ennek a remek sorozatnak. Ami tetszik benne: két főszereplő gondolkodásmódja. A 8. epizód ezt igazán kifejti. A szerző tökéletesen kitalált mindent (már amennyit én láttam belőle). Kedvenc műfajaimat (krimi, horror, akció) sűríti össze erős shinigamis beütéssel. Ezt a 8 részt látva a kedvenc animém lett, és minden rész jócskán felülmúlja az előzőt.
kinek mi tetszik az animében?
Light gondolkodása nagyon durva szinten van, de L-sem szégyenkezhet...a legutóbbi részben kiderült hogy ő sem szívbajos. És persze Ryuk is nagy karakter(látatlanban megmondom hogy sunyul ő is rendesen )