Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-02-27 20:08:16
(#164) Valaki olvasta már a Death Note one-shot mangát? Én gépre töltöttem le. Nagyon jó. Az a Halál Törlő abban a sztoriban jó, de az animében rossz lenne. Ha később felbukkan benne, akkor valaki nehogy benyögje.
**** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:43:09
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető?
Volt bizony. Egy elég fontos rész volt.
L megbizonyosodik, hogy semmilyen információ nem szivárog ki a hotelszobából, majd kieszel egy tervet a rendőrökkel. A terv: Kira megtévesztésére 1500 nyomozót küldenek japánba, hogy Kira feleslegesen keresse őket, és a rendőrség L-lel ezekből a cselekedetekből kiszűri, hogy ki lehet Kira. Ray pember menyasszonya rájön egy Kira számára végzetes dologra: Kira nem csak színinfarktussal tud ölni. A nő nem tud beszélni egy rendőrrel sem e rendőrségen. Light épp a rendőrségre megy, de ugyanerre a sorsra jut. Light "csapdába ejti" a nőt, mert kiszed belőle információkat. Amint megtudja tőle, hogy a szerencse mentette meg attól, hogy a fontos dolgokat elárulja a rendőröknek, megtudja a nő nevét, hogy megölhesse.
Nagyjából ennyi. Bocs, hogy ilyen sokra sikeredett. Nekem nagyon tetszett az epizód. Végre sikerült kiküszöbölni a hibát.
Négy nap alatt.
beküldve: 2008-02-27 09:11:22
(#161) Kösz a rövid tartalmat, sajnos én sem láttam. DN premier az éjszaka közepén, ehhez is csak gratulálni tudok.
Legalább annyi eszük lett volna, hogy csak csütörtökön adják a 6. részt, így talán többen is látták volna. Így meg egy csomóan lemaradtak egy fontos és jó részről. Elég idegesítő.
Legalább annyi eszük lett volna, hogy csak csütörtökön adják a 6. részt, így talán többen is látták volna. Így meg egy csomóan lemaradtak egy fontos és jó részről. Elég idegesítő. Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető?
Volt bizony. Egy elég fontos rész volt.
L megbizonyosodik, hogy semmilyen információ nem szivárog ki a hotelszobából, majd kieszel egy tervet a rendőrökkel. A terv: Kira megtévesztésére 1500 nyomozót küldenek japánba, hogy Kira feleslegesen keresse őket, és a rendőrség L-lel ezekből a cselekedetekből kiszűri, hogy ki lehet Kira. Ray pember menyasszonya rájön egy Kira számára végzetes dologra: Kira nem csak színinfarktussal tud ölni. A nő nem tud beszélni egy rendőrrel sem e rendőrségen. Light épp a rendőrségre megy, de ugyanerre a sorsra jut. Light "csapdába ejti" a nőt, mert kiszed belőle információkat. Amint megtudja tőle, hogy a szerencse mentette meg attól, hogy a fontos dolgokat elárulja a rendőröknek, megtudja a nő nevét, hogy megölhesse.
Nagyjából ennyi. Bocs, hogy ilyen sokra sikeredett. Nekem nagyon tetszett az epizód. Végre sikerült kiküszöbölni a hibát.
Négy nap alatt.
Jól lement a 6. rész.
Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
Majd ha kiadják DVDn megveszem , eredeti többet ér mint egy másolt.
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető? Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
beküldve: 2008-02-26 12:01:36
(#158) Jól lement a 6. rész.
Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Hát látjátok én nem sírok hogy az ANimax elcseszte,mert nekem otthon megvan az Death Note teljes magyar felírattal és igy nem fogom azt a szar magyarosítást végig szenvedni, és igy még az ismétléseket is elkerülöm.Ezért jó ha vannak haverjaid akik kölcsön tudják neked adni
Honnan vannak meg??
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-26 10:31:08
(#156) Valaki valami infót tud arról, hogy hétfőn lement-e a 6. rész normálisan?
beküldve: 2008-02-25 11:46:11
(#155) **** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:44:03
OK, megbeszéltük...
azt már nem is említem, hogy egy közös ágyban való laptopon animézés millllyen romantikus is tud lenni...
azt már nem is említem, hogy egy közös ágyban való laptopon animézés millllyen romantikus is tud lenni...
Hmm... csak a vége nehogy "Death Notebook" legyen!
Egy laptopot sosem tudnék bántani... az élő személyek már más lapra tartoznak...
na jó... TÉGED nem bántanálak... de csak azért, mert hoztad a notebook-odat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
OK, megbeszéltük...
Hmm... csak a vége nehogy "Death Notebook" legyen!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-24 21:22:04
(#152) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ..... elegem volt!!! Megyek a veoh-ra!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-24 21:07:34
(#151) Ezt nem hiszem el! Miért kell mindig a DN-t? Miért? Miért?
A Cubixszal, A-Kuei és Gacchinpo-val és hasonló társaikkal bezzeg nem történik baki. Ez nem mehet így tovább. Nagyon pipa vagyk az Animax-re.
A Cubixszal, A-Kuei és Gacchinpo-val és hasonló társaikkal bezzeg nem történik baki. Ez nem mehet így tovább. Nagyon pipa vagyk az Animax-re.
beküldve: 2008-02-24 08:01:43
(#150) Hát, erről ennyit... Ez már nem igaz, hogy nem tudnak valamit a sorozatos bakik ellen tenni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-02-24 08:02:10