Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-02-27 20:08:16
(#164) Valaki olvasta már a Death Note one-shot mangát? Én gépre töltöttem le. Nagyon jó. Az a Halál Törlő abban a sztoriban jó, de az animében rossz lenne. Ha később felbukkan benne, akkor valaki nehogy benyögje.
**** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:43:09
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető?
Volt bizony. Egy elég fontos rész volt.
L megbizonyosodik, hogy semmilyen információ nem szivárog ki a hotelszobából, majd kieszel egy tervet a rendőrökkel. A terv: Kira megtévesztésére 1500 nyomozót küldenek japánba, hogy Kira feleslegesen keresse őket, és a rendőrség L-lel ezekből a cselekedetekből kiszűri, hogy ki lehet Kira. Ray pember menyasszonya rájön egy Kira számára végzetes dologra: Kira nem csak színinfarktussal tud ölni. A nő nem tud beszélni egy rendőrrel sem e rendőrségen. Light épp a rendőrségre megy, de ugyanerre a sorsra jut. Light "csapdába ejti" a nőt, mert kiszed belőle információkat. Amint megtudja tőle, hogy a szerencse mentette meg attól, hogy a fontos dolgokat elárulja a rendőröknek, megtudja a nő nevét, hogy megölhesse.
Nagyjából ennyi. Bocs, hogy ilyen sokra sikeredett. Nekem nagyon tetszett az epizód. Végre sikerült kiküszöbölni a hibát. Négy nap alatt. beküldve: 2008-02-27 09:11:22
(#161) Kösz a rövid tartalmat, sajnos én sem láttam. DN premier az éjszaka közepén, ehhez is csak gratulálni tudok. Legalább annyi eszük lett volna, hogy csak csütörtökön adják a 6. részt, így talán többen is látták volna. Így meg egy csomóan lemaradtak egy fontos és jó részről. Elég idegesítő.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető?
Volt bizony. Egy elég fontos rész volt.
L megbizonyosodik, hogy semmilyen információ nem szivárog ki a hotelszobából, majd kieszel egy tervet a rendőrökkel. A terv: Kira megtévesztésére 1500 nyomozót küldenek japánba, hogy Kira feleslegesen keresse őket, és a rendőrség L-lel ezekből a cselekedetekből kiszűri, hogy ki lehet Kira. Ray pember menyasszonya rájön egy Kira számára végzetes dologra: Kira nem csak színinfarktussal tud ölni. A nő nem tud beszélni egy rendőrrel sem e rendőrségen. Light épp a rendőrségre megy, de ugyanerre a sorsra jut. Light "csapdába ejti" a nőt, mert kiszed belőle információkat. Amint megtudja tőle, hogy a szerencse mentette meg attól, hogy a fontos dolgokat elárulja a rendőröknek, megtudja a nő nevét, hogy megölhesse.
Nagyjából ennyi. Bocs, hogy ilyen sokra sikeredett. Nekem nagyon tetszett az epizód. Végre sikerült kiküszöbölni a hibát. Négy nap alatt. Jól lement a 6. rész.
Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
Majd ha kiadják DVDn megveszem , eredeti többet ér mint egy másolt.
Ó VAZZ!!!És volt benne valami egetrengető? Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
beküldve: 2008-02-26 12:01:36
(#158) Jól lement a 6. rész.
Magyar felirattal nekem is megvan, már láttam is, de magyarúl csak animaxon lehet nézni és a kedvenc animémért megérte fent maradni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Hát látjátok én nem sírok hogy az ANimax elcseszte,mert nekem otthon megvan az Death Note teljes magyar felírattal és igy nem fogom azt a szar magyarosítást végig szenvedni, és igy még az ismétléseket is elkerülöm.Ezért jó ha vannak haverjaid akik kölcsön tudják neked adni
Honnan vannak meg??
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-26 10:31:08
(#156) Valaki valami infót tud arról, hogy hétfőn lement-e a 6. rész normálisan?
beküldve: 2008-02-25 11:46:11
(#155) **** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:44:03
OK, megbeszéltük... azt már nem is említem, hogy egy közös ágyban való laptopon animézés millllyen romantikus is tud lenni...
Hmm... csak a vége nehogy "Death Notebook" legyen!
Egy laptopot sosem tudnék bántani... az élő személyek már más lapra tartoznak... na jó... TÉGED nem bántanálak... de csak azért, mert hoztad a notebook-odat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
OK, megbeszéltük... azt már nem is említem, hogy egy közös ágyban való laptopon animézés millllyen romantikus is tud lenni...
Hmm... csak a vége nehogy "Death Notebook" legyen!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-24 21:22:04
(#152) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁ..... elegem volt!!! Megyek a veoh-ra!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-24 21:07:34
(#151) Ezt nem hiszem el! Miért kell mindig a DN-t? Miért? Miért? A Cubixszal, A-Kuei és Gacchinpo-val és hasonló társaikkal bezzeg nem történik baki. Ez nem mehet így tovább. Nagyon pipa vagyk az Animax-re.
beküldve: 2008-02-24 08:01:43
(#150) Hát, erről ennyit... Ez már nem igaz, hogy nem tudnak valamit a sorozatos bakik ellen tenni.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-02-24 08:02:10