Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Nekem egyre jobban tetszik a DN. Most végre nem volt hanghiba. Az a buszos jelenet elképesztően jó volt. Eddig nem értettem, hogy az endingben miért vörös Light szeme, de most rájöttem.
hát csak megsúgom.. Ha magad akarod megtudni akkor ne olvasdd el mert nem szeretnék kiszúrni veled .Nyilván Light majd kérni fogja Ryuk-ot, hogy adja neki a halálisten szemét.
ez nem azért van... jobban mondva lesz... más az oka
Végre nem volt semmi hanghiba, így meghallgatva már minden szinkron tetszett. Szeretem ezt a két részt.
ez mikor volt? én lemaradtam erősebb volt az álommanó beküldve: 2008-02-15 19:46:50
(#117) Azthiszem felfogtam
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
bizony nem light lesz!
Amúgy a mangában nem light hanem Yagami Raito a neve!
Mondasd ki egy japánnal, hogy Light...
He-he... a megoldás: Raito / Raitu... De mondok jobbat: az egyik gyerekem ma megkérdezte, hogy az ő nevét hogy mondják japánban.... nos, a kislány neve: Kollár Melani...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
bizony nem light lesz!
Mondasd ki egy japánnal, hogy Light...
bizony nem light lesz!
aztat még nem olvatajam... értetted?
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-15 19:30:03
(#113) Amúgy valaki hol lehet magyar feliratos animet találni?
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-02-15 19:26:19
(#112) bizony nem light lesz!
Nekem egyre jobban tetszik a DN. Most végre nem volt hanghiba. Az a buszos jelenet elképesztően jó volt. Eddig nem értettem, hogy az endingben miért vörös Light szeme, de most rájöttem.
Nyilván Light majd kérni fogja Ryuk-ot, hogy adja neki a halálisten szemét.
MAJD CSAK KÉSŐBB LESZ ARRÓL SZÓ H VKI MEGKAPJA A HALÁLISTEN SZEMÉT DE AZ SEM LIGHT LESZ..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-02-15 17:38:15
(#110) Nekem egyre jobban tetszik a DN. Most végre nem volt hanghiba. Az a buszos jelenet elképesztően jó volt. Eddig nem értettem, hogy az endingben miért vörös Light szeme, de most rájöttem.
Nyilván Light majd kérni fogja Ryuk-ot, hogy adja neki a halálisten szemét.
beküldve: 2008-02-15 14:17:02
(#109) Végre jo volt a hang és leadták mind a két részt.
Remélem most már nem fogják elrontani az adást....
Ezek tényleg jo részek L és Light párharcai mindig érdekesek és izgalmasak még akkor is ha csak gondolati csatákat vívnak :)
Remélem most már nem fogják elrontani az adást....
Ezek tényleg jo részek L és Light párharcai mindig érdekesek és izgalmasak még akkor is ha csak gondolati csatákat vívnak :)
speed
beküldve: 2008-02-15 12:31:10
(#108) beküldve: 2008-02-15 11:52:23
(#107) Végre nem volt semmi hanghiba, így meghallgatva már minden szinkron tetszett. Szeretem ezt a két részt.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Pafu: nem haragszom, de inkább beszéljünk a DNről.
Anime vége nekem sem tetszett,
Remélem a ma esti részt megtudom nézni, bízok benne, hogy nem a tévénk lett zárlatos. Most jelenleg a gép van tesztelés alatt.:(
Anime vége nekem sem tetszett,
Light párti voltam.
Remélem a ma esti részt megtudom nézni, bízok benne, hogy nem a tévénk lett zárlatos. Most jelenleg a gép van tesztelés alatt.:(
Én szintén... de azért az tetszett hogy Ryuk mit csinált a végén az evil volt és véleményem szerint nem is várhatnánk mást egy halálistentől az meg a másik hogy, jó lenne ha lenne ilyen füzetem... csak én okosabb lennék vele
(legalábbis megpróbálnám)
a DEATH NOTE-ot meg nem lehet megunni met nagyon jó mind rajzolásilag és történetileg is! nekem csupán a vége nem tetszett a "jó" "győzedelme" miatt..
Ezt illett volna Spoilerbe rakni, már csak azok kedvéért is, akik még nem láttak végig!!!
Ne haragudj! nem volt szándékos...