Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-02-14 11:47:12
(#104) Pafu: nem haragszom, de inkább beszéljünk a DNről.
Anime vége nekem sem tetszett,
Remélem a ma esti részt megtudom nézni, bízok benne, hogy nem a tévénk lett zárlatos. Most jelenleg a gép van tesztelés alatt.:(
Anime vége nekem sem tetszett,
Light párti voltam.
Remélem a ma esti részt megtudom nézni, bízok benne, hogy nem a tévénk lett zárlatos. Most jelenleg a gép van tesztelés alatt.:(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-14 10:30:33
(#103) Szerintem jópáran vagyunk itt, akik még nem látták végig (köztük én), és olyanok is akadnak akik nem látták, de szeretik a spoilereket (pl.: Neckroid, de ő már látta és szereti a spoilereket).
a DEATH NOTE-ot meg nem lehet megunni met nagyon jó mind rajzolásilag és történetileg is! nekem csupán a vége nem tetszett a "jó" "győzedelme" miatt..
Ezt illett volna Spoilerbe rakni, már csak azok kedvéért is, akik még nem láttak végig!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-13 18:20:22
(#101) Nem tehetek róla, de egyszerűen IMÁDOM amikor borzonganak a kedélyek...
Biztos előbújt a gonoszabbik énem...
Csak nehogy felkerüljek a Listára...
Biztos előbújt a gonoszabbik énem...
Csak nehogy felkerüljek a Listára...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
slayer: én nem írtam sértőt, míg te azért igen, és így nem illik, Jobb ha elgondolkodsz ezen . kezdő meg főleg nem vagyok, mert már 90ben is animét néztem.
Híreset arra értettem, hogy míg a DN-t, FMA-t, Bleacht, Blood+t vetítés előtt is szinte mindenki ísmerte, azért lettek megvéve mert a conon főleg ezt a 4 animét írták a kérdőívre. Míg a PKt animax előtt nem sokan ísmerték, és akik szeretik azok többsége is azon véleményen van, hogy a mangához képest nem sikerült jól.
Fanos dolgot meg felirat pártiakhoz írtam, sokan feliratot akarnak, de így csak azok néznék meg az adott animét akik szeretik az animéket , a Japán szinkront, még szinkronnal azok is akik nem animések. Pl sok szűlőt ísmerek akiknek nem volt jó véleménye idáig az animékről, de így, hogy a DN szinkronos mégis belenéztek és tetszett nekik.
És a tévé pont arra van, hogy olyanok is megísmerkedjenek a műfajjal akiknek előitélete volt.
És hidd el mivel szinkron párti vagyok örültem volna ha PK, Mirage és az Ayakashi is magyar lenne, mert mind érdekelt volna, de cseh felirat és gyengén látás miatt nem igazán lehetett érteni, de kevés pénz miatt egyenlőre csak azoknál van szinkron amik tényleg nagyon népszerüek és amiket megéri DVDként is kiadni. Pedig lenne pár feliratos anime amire szintén kiadnék pénzt.
Talán majd pár év múlva amikor több pénze lesz a csatornának lesz szinkron és felirat is, elvileg 2012ben már így lesz, na akkor már mindenki jól fog járni.
De, hogy ne csak off legyen tegnap újra megnéztem a DNt, nem tudom megunni.
Admin, nagyon köszönöm a többi fórumtársam nevében is, hogy közbeléptél...
Slayers: Nagyon sajnálom, hogy úgy érezted, itt ez a megfelelő hangnem... tudod, vagyunk itt egy páran, akik "nem ma kezdték a szakmát"... ezt értem az anime-rajongásra és a fórumozásra egyaránt... kérlek téged, vedd figyelembe, hogy sokfelől, sokfélé vagyunk
Mellesleg: még az emlékezetes Olvadós-témában sem engedett meg senki hasonló hangnemet a másikkal szemben, pedig ott aztán forrongtak a kedélyek rendesen...
Slayers: Nagyon sajnálom, hogy úgy érezted, itt ez a megfelelő hangnem... tudod, vagyunk itt egy páran, akik "nem ma kezdték a szakmát"... ezt értem az anime-rajongásra és a fórumozásra egyaránt... kérlek téged, vedd figyelembe, hogy sokfelől, sokfélé vagyunk
Mellesleg: még az emlékezetes Olvadós-témában sem engedett meg senki hasonló hangnemet a másikkal szemben, pedig ott aztán forrongtak a kedélyek rendesen...
én nem szándékoztam megbántóan beszélni akárkivel vagy hasonló de ha belegondolsz azért mert valaki le meri íri azt amit gondol ez jár neki? szerintem már te se abban a korosztáyban vagy hoy ezt ne tudd megérteni...
beküldve: 2008-02-13 14:30:06
(#98) Admin szerintem meg lehet érteni őket... az ember nem tudja másképp kimondani azt amit akar hisz ha leírám akkor erről az oldalról már rég ledobtak volna.. tudod én NEM szeretem ha belémkötnek azért mert ki merem mondani azt amit gondolok és hát volt 1 személy aki igencsak okoskodott nekem.. arra már nem mondok semmit.......... én csupán leírtam a véleményem erre xy elkezdte a magáét....... de mindeggy hisz ki más lenne már besarazva hát ki? én tiszta jó de nem érdekel jah és visszatérve a Death Note-ra nem tudom, hogy láttad e már végig de ha igen akkor számodra mi a taulság belőlle... ( a tanulságot képletesen értem )
Szerintem félre lettem értve. Hm, milyen szép kifejezés...
Dehogynem, ha jól átsütik.
Dehogynem, ha jól átsütik.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Óh, dehogynem 8)
Pöttöm: elég lesz, köszönjük.
Bwúúh, de gatyi vaaaty, követ még ide! (Kérnék abból a sziklából, meg abból egy nagyobbat - Monty Python's Life of Brian). Jesszusom, itt még komolyan ezen a szinten mennek a postolások?
Vissza a DN-hez... kövezzetek meg érte, ha akartok, de második nézésre már egészen hozzászokott a fülem a szinkronhoz...
Bwúúh, de gatyi vaaaty, követ még ide! (Kérnék abból a sziklából, meg abból egy nagyobbat - Monty Python's Life of Brian). Jesszusom, itt még komolyan ezen a szinten mennek a postolások?
OK... I'll try it... but... let me see... I think, there'll be no bacon from the dog... OFF!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-12 21:26:15
Óh, dehogynem 8)
Vissza a DN-hez... kövezzetek meg érte, ha akartok, de második nézésre már egészen hozzászokott a fülem a szinkronhoz...
most offolok de hanonnak most igazat kell adnom(olyan érzés mintha a fogamat húznák bár nem tom az milyen érzés) mi olvadozásokban 1000szor keményebbek voltunk...
Jó, lehet... de azért (most egy kicsit visszanéztem) ennyire tömény rosszindulat nem volt... ezzel vége az offnak...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-12 20:47:08
beküldve: 2008-02-12 20:33:36
(#93) most offolok de hanonnak most igazat kell adnom(olyan érzés mintha a fogamat húznák bár nem tom az milyen érzés) mi olvadozásokban 1000szor keményebbek voltunk...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Na azért ne ferdíts, könyörgöm 8) Slayer ahhoz képest semmi.
Nah azért nemhiszem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na azért ne ferdíts, könyörgöm 8) Slayer ahhoz képest semmi.
beküldve: 2008-02-12 20:10:47
(#90) Admin, nagyon köszönöm a többi fórumtársam nevében is, hogy közbeléptél...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3