Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
IEN NINCS
csak nekem megy megint az 5. rész v ez általánosan igy van?
nem csak neked
beküldve: 2008-02-21 21:47:00
(#133) IEN NINCS
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-21 20:45:58
(#132) Én is elkezdetm nézni a tv-ben, és eddig bejött.
" A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették, hogyan kell relülni!!"
Jó jó szegény Migel már biztos Szeppukut követett el és megbánta!
Most hol tart a sorozat itt nálunk, mert eltünt az Animaxom és követném a neten a történéseket, de előre sem szeretnék szaladni nagyon?
Most hol tart a sorozat itt nálunk, mert eltünt az Animaxom és követném a neten a történéseket, de előre sem szeretnék szaladni nagyon?
Most fog jönni az 5. rész.
"Mert unatkoztam" - Light
beküldve: 2008-02-20 15:15:49
(#130) Jó jó szegény Migel már biztos Szeppukut követett el és megbánta!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-20 14:37:26
(#129) beküldve: 2008-02-20 12:51:15
(#128) Mert ő biztos egy mások örömét elrontó ember, vagy mert véletlen volt. Ez esetben megbocsájtunk. Ugye?
Na jó... de csak a te kedvedért...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-19 22:01:16
(#126) Mert ő biztos egy mások örömét elrontó ember, vagy mert véletlen volt. Ez esetben megbocsájtunk. Ugye?
beküldve: 2008-02-19 07:36:16
(#125) beküldve: 2008-02-18 21:01:42
(#124) Az én örömömet jól elrontottad a spoilerezéssel. Kösz. Pedig alig vártam, hogy ki fogja megkapni
Nekem egyre jobban tetszik a DN. Most végre nem volt hanghiba. Az a buszos jelenet elképesztően jó volt. Eddig nem értettem, hogy az endingben miért vörös Light szeme, de most rájöttem.
Nyilván Light majd kérni fogja Ryuk-ot, hogy adja neki a halálisten szemét.
MAJD CSAK KÉSŐBB LESZ ARRÓL SZÓ H VKI MEGKAPJA A HALÁLISTEN SZEMÉT DE AZ SEM LIGHT LESZ..
Amane Misa (Második Kira ) fogja megkapni a halálisten szemét de majd csak a 11. részben fog megjelenni.
Köszönjük a hozzászólásodat, legalább a SPOILER funkciót használhattad volna. Tényleg kösz, élmény lesz nézni...
Sikerült pár ember mulatságát elrontanod. Úgy érzem túl fiatal ez a fórum nekem.
Szerk: Rudymester 2008-02-18 13:50:28
Nekem egyre jobban tetszik a DN. Most végre nem volt hanghiba. Az a buszos jelenet elképesztően jó volt. Eddig nem értettem, hogy az endingben miért vörös Light szeme, de most rájöttem.
Nyilván Light majd kérni fogja Ryuk-ot, hogy adja neki a halálisten szemét.
MAJD CSAK KÉSŐBB LESZ ARRÓL SZÓ H VKI MEGKAPJA A HALÁLISTEN SZEMÉT DE AZ SEM LIGHT LESZ..
Amane Misa (Második Kira ) fogja megkapni a halálisten szemét de majd csak a 11. részben fog megjelenni.
A Naruto a legjobb manga
ez mikor volt? én lemaradtam erősebb volt az álommanó
Csütörtök 21 óra után. De még ma ísmétlik.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Végre jo volt a hang és leadták mind a két részt.
Remélem most már nem fogják elrontani az adást....
Ezek tényleg jo részek L és Light párharcai mindig érdekesek és izgalmasak még akkor is ha csak gondolati csatákat vívnak :)
Remélem most már nem fogják elrontani az adást....
Ezek tényleg jo részek L és Light párharcai mindig érdekesek és izgalmasak még akkor is ha csak gondolati csatákat vívnak :)
Szerencsés vagy. Nálam még mindíg recseg kicsit, de most talán kevésbé volt rossz. Bár jobban meghallom, mert fülessel nézem.