Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-02-23 23:55:09
(#149) beküldve: 2008-02-23 23:55:06
(#148) Most megy a 6. rész hang nélkül . Köszönöm Animax az "élményt". Elmennek a jó ********* ********* *********.
Most elment a kép is, kb 4 perc telt el a részből. Na most mit csinálnak?
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSS.... .....
Kezdődik a VADMACSKA KOMMANDÓ! Másodszor sem jött össze. Hétfőn ismétlik? Nem érdekel!
Pfffffffffffffff, megyek tovább Counter Strikeozni.
ja és a szlogent már értem: Animax, a másik éned! Igen, most kihozták belőlem az állatot....
Most elment a kép is, kb 4 perc telt el a részből. Na most mit csinálnak?
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSS.... .....
Kezdődik a VADMACSKA KOMMANDÓ! Másodszor sem jött össze. Hétfőn ismétlik? Nem érdekel!
Pfffffffffffffff, megyek tovább Counter Strikeozni.
ja és a szlogent már értem: Animax, a másik éned! Igen, most kihozták belőlem az állatot....
beküldve: 2008-02-23 19:02:40
(#147) De jó, hogy én csak szombatonként tudom megnézni. Remélem ma már jó lesz.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-23 17:23:42
(#146) akor semmiről nem mara dtam le....nagyot néztem mikor az 5.rész jöt ismét.
Kacsincs rám kicsi bárány.
Jó-jó... netem nekem is van... de más tv-n nézni, ágyban fekve...
Nah a kedvedért majd ágyba viszem a laptopom!
OK, megbeszéltük... azt már nem is említem, hogy egy közös ágyban való laptopon animézés millllyen romantikus is tud lenni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-23 12:52:03
(#144) Szombat éffél nincs is későn.
De mivel hangsáv tünt el, amit nem lehet javítani egyből, így mi a jobb, újra nézni az 5. részt amit úgysem lehet megunni, vagy ha egyből fzero jött volna.
De mivel hangsáv tünt el, amit nem lehet javítani egyből, így mi a jobb, újra nézni az 5. részt amit úgysem lehet megunni, vagy ha egyből fzero jött volna.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Nah a kedvedért majd ágyba viszem a laptopom!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-22 20:09:45
(#142) Már én is értem a panaszok okát (nem a hsz.-ekből, hanem tapasztalatból). Így elrontani ezt a jó sorozatot. Ráadásul 5 epizódon belül 2-szer! Csakhogy ne rosszakat írjak: az epizód nagyon jó volt.
Már azt hittem, láthatom L-t a rendőrökkel, de addig még hátravan egy pár nap. szipp, szipp ,
De jó, hogy nekem eltünt az Animax, így nem kapok agyérgörcsöt! A neten max csak én keverhetem össze a részeket!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-22 15:47:33
(#140) De jó, hogy nekem eltünt az Animax, így nem kapok agyérgörcsöt! A neten max csak én keverhetem össze a részeket!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
ÁÁÁÁÁÁÁ..... már megint elkulminálták.... kétszer egymás után ugyanazt.... NEM IGAZ, H NEM LEHET EGY KICSIT ODAFIGYELNI.... most megint maradhatok fenn szombaton éjfélig...
Á...az még nagyobb gyíkság lenne ha akkor adnák le azt a részt amikor lehet hogy a fél nézőbrigád már alszik beküldve: 2008-02-22 09:21:05
(#138) ÁÁÁÁÁÁÁ..... már megint elkulminálták.... kétszer egymás után ugyanazt.... NEM IGAZ, H NEM LEHET EGY KICSIT ODAFIGYELNI.... most megint maradhatok fenn szombaton éjfélig...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-21 23:10:30
(#137) Az animax ismét bizonyított! Simán el lehet rontani pár ezer ember szórakozását. Miért van az, hogy ilyen csak itt fordul elő???
beküldve: 2008-02-21 21:58:08
(#136) Csatlakozom.Nálam is az ötödik rész megy megint.Majd szombaton megnézem a következő részt,persze ha leadják....
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-21 21:59:02
beküldve: 2008-02-21 21:52:18
(#135) Én most nem nézem a Death Note-ot, de DVD-re felveszem. Majd holnap megnézem, hogy mi tolt el az Animax, ha nálam is el van tolva az a valami.