Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-07 19:47:32
(#179) Jajajajajaj.... ki vok akadva... Most spoiler következik, aki szereti a meglepetéseket és türelmesen nézi a DN-t, az NEHOGY ELOLVASSA!!!
Már megnéztem a 25. részt is... és meghalt L!!! Nagyon szomorú vagyok!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-07 17:48:55
(#178) milyen szép lesz mikor majd vizsgálgatják őket.. de komoly én 2-3 nap alatt még nyáron megnéztem.. nem lehetett abbahagyni.. és mell nem csak light gondolkodásmódját kell dícsérnünk hanem azt a zsenit is aki megírta h így gondolkozzon..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-07 17:31:15
(#177) kinek mi tetszik az animében? engem leginkább Light gondolkodása fogott meg. elképesztő.A forgatókönyvíró eszméletlenül jól kitalálta az egész történetet! Nkem tök tetszik, bár mégcsak most kezdtem el nézni... És máris az egyik kedvencem lett!!
" Édes lélegzeted dobhártyámon táncol, de még édesebb hangod rezegtesse azt! "
beküldve: 2008-03-07 09:17:32
(#176) Mivel nekem nincs Animaxom (az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy ez most jó-e, vagy sem) a neten követem az eseményeket és próbálok a tv-s társadalommal párhuzamban maradni, hogy együtt izgulhassunk, de én is előreszaladtam a 15. részig, mert nem tudtam abbahagyni.
Azzal, hogy összehozták őket és, hogy megjelent egy másik Kira, egyből izgalmasabb a képlet!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-07 09:18:13
Én a múltkor felvett Death Note 7. epizódot ma néztem meg. Még pislogni sem mertem, nehogy lemaradjak valamiről. nagyon érdekes volt, tehát igazad volt わたしは エル です. (Megmondanád, hogy mit jelent a neved és az aláírásod?)
A nevem: watashi wa eru desu (vagyis: L vagyok)... az aláírás pedig egy rövid leírás/bemutatkozás magamról...
Amúgy én már a 25, részt is megnéztem, és még mi minden van hátra!!! Egyébként a két film is naon-naon bejött... főleg Kenichi Matsuyama... (ő volt L - ő van az avataromon is... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-06 21:07:04
beküldve: 2008-03-06 20:18:18
(#174) Én a múltkor felvett Death Note 7. epizódot ma néztem meg. Még pislogni sem mertem, nehogy lemaradjak valamiről. nagyon érdekes volt, tehát igazad volt わたしは エル です. (Megmondanád, hogy mit jelent a neved és az aláírásod?)
beküldve: 2008-03-03 13:00:52
(#173) Azért van a mail, én is szivesen segítek mindenkinek, de úgy, hogy közben ne ártsak, mert azzal ha fórumra írsz le egy oldal címet elérheted, hogy az oldal megszünik(volt már ilyen) és akkor senki sem tud animét nézni. De a kérdésed van írj mailt és jobban leírom, itt maradjunk a DNnél.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
**** Moderálva, letöltésről ne beszéljünk az oldalon, lásd fórumszabályzat. Köszi, Admin ****
Szerk: Admin 2008-03-03 14:40:45
beküldve: 2008-03-02 20:40:55
(#171) Azért sajnáltam a szegény nyomozócsajt, hogy Light ennyire kitolt vele. Bár azt Kira is mondta, hogy az érzelemei vezérlik, ez igaz is volt. A kezdeti helyes, megfontolt elővigyázatosságát feladta Light hazudozásainak köszönhetően. Persze elmebeteg főhősünk rendkívül jól irányította a dolgokat.
Bírtam Ryuk röhögéseit, de Light ez esetben is jól következtetett arra, hogy nem ez a csaj igazi neve. Ráadásul ilyen helyzetben még arra is vigyázott, nehogy lebukjon. Nem érterk egyett Lighttal, de nem semmi a srác, ezt elismerem.
Bírtam Ryuk röhögéseit, de Light ez esetben is jól következtetett arra, hogy nem ez a csaj igazi neve. Ráadásul ilyen helyzetben még arra is vigyázott, nehogy lebukjon. Nem érterk egyett Lighttal, de nem semmi a srác, ezt elismerem.
És még mik lesznek... ez még csak a kezdet volt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-02 09:33:13
(#169) Azért sajnáltam a szegény nyomozócsajt, hogy Light ennyire kitolt vele. Bár azt Kira is mondta, hogy az érzelemei vezérlik, ez igaz is volt. A kezdeti helyes, megfontolt elővigyázatosságát feladta Light hazudozásainak köszönhetően. Persze elmebeteg főhősünk rendkívül jól irányította a dolgokat.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-01 07:13:50
(#168) Én úgy tudom, hogy ez a one-shot manga azért készült a hosszabb verzió előtt, hogy felmérje a nép reakcióját, hogy mennyire jön be nekik ez. Azt hiszem, a Mondo-ban olvastam erről, de ez nem biztos. Bizonyára nagy sikere lehetett a one-shot verziónak, ha később ilyen sikeresen elkezdték a 12 kötetes DN-t, amiből az anime készült. Nos, ezt az animét az animax megint jól eltolta. Bővebben: lásd. Animax topic legutóbbi hozzászólásom.
Valaki olvasta már a Death Note one-shot mangát? Én gépre töltöttem le. Nagyon jó. Az a Halál Törlő abban a sztoriban jó, de az animében rossz lenne. Ha később felbukkan benne, akkor valaki nehogy benyögje.
Nem tudok róla hogy valaha is kiadtak oneshot mangát, viszont rengeteg remekül megrajzolt fanok álltal készített szál van. Nem lehet hogy az egyiket olvastad?
Tényleg van egy one shot manga ez egy kiegészítö amely a cselekmény elött játszódik.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Valaki olvasta már a Death Note one-shot mangát? Én gépre töltöttem le. Nagyon jó. Az a Halál Törlő abban a sztoriban jó, de az animében rossz lenne. Ha később felbukkan benne, akkor valaki nehogy benyögje.
Nem tudok róla hogy valaha is kiadtak oneshot mangát, viszont rengeteg remekül megrajzolt fanok álltal készített szál van. Nem lehet hogy az egyiket olvastad?
Ne reklámozzuk nyílt fórumon, inkább priviben az ilyet. Ez magyarország egyetlen normálsi anime beszerző helye.
Szerk: Admin 2008-03-03 14:41:34