Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-15 20:04:19
(#224) aztat még nem láttam.. de bepótolom.. ígérem.. majd ha lesz időm.. de ez borzalom.. én nem szeretnék károgni.. de "én megmondtam előre h xar lesz a szinkron"
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 20:02:45
(#223) Viszont az élőszereplős változatban Rem eredeti japán szinkronja is férfihang... és "neekem teecik"
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 20:00:00
(#222) jó azért mégsem tudhatok én mindent.. de akkoris egy olyan károgó hangot tudnék hozzá elképzelni.. nem egy ilyen.. de jó van mély hangom fickót
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-15 19:42:45
(#221) Én is ezekért a tulajdonságokért bírom L-t. Ahogy bármit is megfog, hát az valami kész röhej. Mellesleg én is édesszájú vagyok, igaz nem eszem annyi édességet, de egyáltalán nem vagyok duci.
Én azt birom nagyon ahogy L olvas.(szinte röhögni támad kedvem!)
Azé a telefonálási stílusa sem gyenge... egyszerűen imádom, úgy ahogy van... naon eltalálták a karaktert... és a japán hangja... a magyar szinkron meg sem közelíti... amikor tele szájjal beszél (és ez ugye szinte mindig így van, mert állandóan tömi magába az édességet - hogy mitől ilyen sovány... - irigykedő sóhaj) az egyszerűen tuti!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
az eredetiben (mármint japánul) női szinkronja van.. komolyan nem értem h tehettek be pasit szinkronosnak .. huhh. (rossz névmemória) hogy is hívogatják a második halálistent....na annak a hangjának pl hacser józsát tudnám elképzelni.. nem ezt a épp h felnőttem és örülök h mély a hangom palit.... és meg van.. mégis van ott benn a fejemben vmi.. rem.. asszem..
Csak egyetlen dolog a bökkenő... szegény Hacser Józsa már nem él...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 15:44:45
(#217) dark el kell keserítselek de naon naon idegesítő személyiség.. még nálam is .. pedig .. és ami remet illeti a japán verzióban (szinkront illetve9 női hangja van.. de kellemesen rekedt..és az sokkal jobb volt számomra hallgatni mint ezt a palit..
Misára is nagyon kíváncsi vagyok, bár így, előzetes infók alapján nem nagy ész a csaj. Remélem nem lesz túl idegesítő.
Tény, hogy nem egy észlény a kis Misa-Misa, de hát ő egy ilyen karakter. Az eredeti japánban nagyon jó seiyuu-ja volt (Hirano Aya... *folyik a nyála* ), hozzá képest mindenki rosszul hangzik.
beküldve: 2008-03-15 15:39:10
(#215) Akkor most Remmel hogyan is állunk? Minden fórumon mást olvasok róla. Azt hallottam, hogy Kossuth Gábor a hangja, aminek nem tudom, hogy örüljek-e, mert jó hanszínész sztem, de mennyire passzol (egy állítólagosan női, vagy nem is tudom milyen) halálistenhez? De várom már a mai részt, mert a csütörtöki premiert nem tudom megnézni. Misára is nagyon kíváncsi vagyok, bár így, előzetes infók alapján nem nagy ész a csaj. Remélem nem lesz túl idegesítő.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-15 15:37:25
(#214) az eredetiben (mármint japánul) női szinkronja van.. komolyan nem értem h tehettek be pasit szinkronosnak .. huhh. (rossz névmemória) hogy is hívogatják a második halálistent....na annak a hangjának pl hacser józsát tudnám elképzelni.. nem ezt a épp h felnőttem és örülök h mély a hangom palit.... és meg van.. mégis van ott benn a fejemben vmi.. rem.. asszem..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-15 15:38:11
Na, nem is kellett sokáig keresgélnem. [Link]
Elég jó hang, mondjuk még jobb lett volna, ha az a csaj csinálja, aki Kagome szinkronszínésze volt az Inuyashában.
Rem viszont... Hogy kaphatott férfi hangot?
Elég jó hang, mondjuk még jobb lett volna, ha az a csaj csinálja, aki Kagome szinkronszínésze volt az Inuyashában.
Kagome hangja Molnár Ilona... de ő nem illett volna Misa-hoz, mert Misa eredeti hangja is több, mint idegesítő... igazi szőkenő...
Rem pedig sztem azért kapott férfi hangot a magyar szinkronban, mert eredetileg ő hímnemű halálisten, és bár a seiyuu-ja nő, de alapból egy mély orgánumú csaj... a magyar női szinkronszínészek között pedig nem naon van ilyen... (talán Kurama hangja)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-15 12:55:59
(#212) Na, nem is kellett sokáig keresgélnem. [Link]
Most lusta vagyok visszaolvasni a hozzászólásokat, de lenne egy kérdésem: hol tartunk a sorozatban? (Az Animax-on természetesen.) Misa-Misa felbukkant már?
felbukkant, de kicsit nyávogós szinkront kapott szerintem. Nem hallottam az eredetit, de nekem nagyon furcsán hangzott.
beküldve: 2008-03-15 10:16:41
(#210) Én azt birom nagyon ahogy L olvas.(szinte röhögni támad kedvem!)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!