Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-03-21 16:17:53
(#284) Darkom... bocsesz, de FMP-fanatikusként engedd meg: az aláírásodban helyesen: "A szemétfelelős..." a válasz... mégegyszer: ne haragudj, nem kötözködésből...
És ezzel az offnak vége!!!
És ezzel az offnak vége!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-21 16:07:54
(#283) Én sajnos csak a hétfői ismétlést tudom majd megnézni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-21 15:27:10
(#282) 2.op nekem sem tetszik, zene és szövege sem, gépen mindig áttekertem, tévében meg halkíthatom le.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-21 15:10:19
(#281) Riku: köcce kérdésedet, de nem fájt... csak nem hittem a fülemnek, és így reagáltam le...
Lanwell: hát, nem tom... nekem spec nem jönnek be
Lanwell: hát, nem tom... nekem spec nem jönnek be
az ilyen hörgő, "human fucker-human sucker" zenének nevezett cuccok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-21 12:31:36
(#280) Ó, ez még csak a kezdet, lesz ennél sokkal jobb is! Rájöttem, hogy Misának jó a hangja. Bár a fangirl-funkción kívül nem látok túl sok mindent a jellemében.
Ja, L nem hülye, de ki állította ezt? Bár a reakciója tényleg fura volt, már azt hittem, hogy ő is szívrohamot kap. De kár lenne érte, én nagyon megszerettem őt is. Kis gonoszkodás: Zeusz (????) meg is érdemli, hogy elpusztuljon, ha volt olyan buta, hogy beleszeretett Misába. Nem tudom, de engem valóságban idegesítene egy ilyen csaj. Eléggé rámenős, már az első találkozás során és ez nálam eléggé negatív tud lenni. Mindegy, Lightnak most is hatalmas mázlija volt.
Ja, L nem hülye, de ki állította ezt? Bár a reakciója tényleg fura volt, már azt hittem, hogy ő is szívrohamot kap. De kár lenne érte, én nagyon megszerettem őt is. Kis gonoszkodás: Zeusz (????) meg is érdemli, hogy elpusztuljon, ha volt olyan buta, hogy beleszeretett Misába. Nem tudom, de engem valóságban idegesítene egy ilyen csaj. Eléggé rámenős, már az első találkozás során és ez nálam eléggé negatív tud lenni. Mindegy, Lightnak most is hatalmas mázlija volt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-03-21 10:26:13
(#279) Nagyon jó volt a 2 új rész.Már rég tetszhet egy anime ennyire!!!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-03-21 08:51:50
(#278) Ennél is jobb? Kíváncsi leszek rá, de azért sem nézem meg youtube-on előre.
Nagyon jó volt a legutóbbi 2 rész. Ez a Light gyerek nagyon csavaros eszű. Kíváncsi vagyok, hogy fogja felhasználni Misát. Mi lesz még itt?
Hmm... lesz itt még borulás! Azért L sem hülye, sőt nekem néhol már túl intuitív... de végül is ezért szeretjük.
Már csak 5 rész és új opening és ending! Sokkal jobb!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Amúgy milyen lenne már ha Ryuk a tv-ben Bleachet nézne Vajon mit szólna az ottani halálisten felfogáshoz?
Nagykeményen beírná a nevüket a halállistájába, és közben az "Ezek merészelik magukat halálistennek nevezni?" szöveg menne.
Mellesleg azt bírtam a
Szerelem című epizódban, amikor L a halálisten szó hallatán felnyújtott kezekkel, mégdülledtebb szemekkel felburult a székkel. Nagyon fájt, L?
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-21 08:03:17
Hol lehet ilyen csajokat találni?(teljes önfeláldozás és jó karoszéria )
A legkönnyebben animékben :). Az életben nem egyszerű, de nem is lehetetlen.
beküldve: 2008-03-20 22:17:35
(#274) Amúgy milyen lenne már ha Ryuk a tv-ben Bleachet nézne Vajon mit szólna az ottani halálisten felfogáshoz?
beküldve: 2008-03-20 22:14:18
(#273) beküldve: 2008-03-20 22:11:26
(#272) Nagyon jó volt a legutóbbi 2 rész. Ez a Light gyerek nagyon csavaros eszű. Kíváncsi vagyok, hogy fogja felhasználni Misát. Mi lesz még itt?
beküldve: 2008-03-20 22:09:12
(#271) Szokás szerint ez a 2 epizód is nagyszerű volt.
Ennek a Misa-nak nincs sok sütnivalója, de nem is annyira hülye, mint először gondoltam. Azt hittem, ő olyan tipikus szőke nő. Light őt is könnyedén becsapta, de tőle nem is vártunk mást.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-20 22:09:33
A sorozatból az is kiderül, hogy milyenek azok a halogén szerek?! Benyomják és világít az orruk, vagy mi?!
most ezt mér''''''komolyan.. mást nem tok elképzelni mint h megőrült.. én imádom ezt az animet/mangát.. de ez akkor is elmegyogyira vall..
Aha, lehet, hogy te
halucinogén szerekre
gondoltál... Bár lehet, hogy én tévedek és arra utaltál, hogy kicseréli a villanykörtéket egy egy gyilok után... If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.