Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
A sorozatból az is kiderül, hogy milyenek azok a halogén szerek?! Benyomják és világít az orruk, vagy mi?!
most ezt mér''''''komolyan.. mást nem tok elképzelni mint h megőrült.. én imádom ezt az animet/mangát.. de ez akkor is elmegyogyira vall..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Nos én is antihős fan vok,de dn kivétel.Pl.:a kaleido starban a MAY-t jobban birom,mint sorát. De L ! Nekem humora és a testtartása miatt a kedvencem,meg a viselkedése is lol,poén!
... és ha tudnád, h mennyi munkámba került ez az "imidzs"...
De megérte!
Télen telelek; nyáron nyaralok
elkönyveltük h tuti be van szívva és a koko meg hasis.. és egyébb halogén szerektől van az egész ..
A sorozatból az is kiderül, hogy milyenek azok a halogén szerek?! Benyomják és világít az orruk, vagy mi?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nos én is antihős fan vok,de dn kivétel.Pl.:a kaleido starban a MAY-t jobban birom,mint sorát. De L ! Nekem humora és a testtartása miatt a kedvencem,meg a viselkedése is lol,poén!
... és ha tudnád, h mennyi munkámba került ez az "imidzs"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 17:54:02
(#265) Nos én is antihős fan vok,de dn kivétel.Pl.:a kaleido starban a MAY-t jobban birom,mint sorát. De L ! Nekem humora és a testtartása miatt a kedvencem,meg a viselkedése is lol,poén!
Télen telelek; nyáron nyaralok
beküldve: 2008-03-18 17:04:53
(#264) csak egy kicsit .. először mikor láttam azon röhögtünk barátnőmmel h van egy rész mikor hallat egy sátáni kacajt,.. elkönyveltük h tuti be van szívva és a koko meg hasis.. és egyébb halogén szerektől van az egész és h nem más mint egy nagy álom és ha végre az elvonón kitisztul akkor felkel és rádöbbenh a világ nem változott csak ő őrült meg igazán.. és h ne legyen off .. my favorite.. term.. ryuk..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ja, lehet, hogy megalomán és őrült, de van stílusa.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Valahogy midig is antihős fan voltam... sorry.
Akkor már ketten vagyunk, én végig Lightot kedveltem, meg még Mikamit.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Na jó... most az egyszer elnézem... de csak neked...
かんだいな
Hangsúlyozom... CSAK veled!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
かんだいな
Biztos jó arc meg minden, de engem kikészít azokkal a nagy kútmély szemeivel... eskü a frász kitör a gyerektől! Lightnak nagyobb agymunka kell, hogy ne bukjon le. Valahogy midig is antihős fan voltam... sorry.
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 08:48:24
(#258) Biztos jó arc meg minden, de engem kikészít azokkal a nagy kútmély szemeivel... eskü a frász kitör a gyerektől! Lightnak nagyobb agymunka kell, hogy ne bukjon le. Valahogy midig is antihős fan voltam... sorry.
L, drága, lefordítanád a japánul még nem tudók kedvéért is?
Ám legyen... semmi extra... Doumo arigatou gozaimasu... Eru desu (vagyis: Nagyon szépen köszönöm: L)
(Megköszöntem a rajongómnak, h én vok a kedvence... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-17 21:17:20
(#256) Jah és a kedvencem L (természetesen)
どうもおありがとうご ざいます
エル です
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-17 21:11:24