Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Inkább ki sem fejtem hogy ebben a kommentben milyen ostobaságok vannak.
És vajon milyen ostobaságok vannak benne? De persze, akinek más a véleménye, meg egy kicsit reálisabban nézi a dologokat az alapból ostoba.
A tegnapi helyes vetítés jó volt, csak ezért maradtam fenn, hogy megnézzem, de jó lenne, ha az ilyen bakik nem gyarkan fordulnának elő, kezdődik az újabb félév, nem biztos, hogy ezt máskor is meg tudom majd csinálni ZH-k, meg néhány fársztó óra után.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-10 07:27:58
(#73) Szar vagy nem szar, de legalább VAN!!! Ha másnak nem, legalább ennek örüljünk...
Egyébként most egy kicsit szépített az animax... tegnap az ismétlésben leadták az első részt...
Egyébként most egy kicsit szépített az animax... tegnap az ismétlésben leadták az első részt...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerintem az összesnek a hangja botrányos lett!!
Olyan monoton, egyhagú, gyenge!!
Remélem a többi rész nem ilyen lesz!!!!!!!!!!!!!
De hogy nem ilyen s**rc*****k lesz az égész mindenség.
beküldve: 2008-02-09 21:32:50
(#71) nem szeretném offolni a topikot és nem szeretnék károgni de muszáj .. "én megmondtam h magyar szinkron szar lesz".. mért nem hallgatnak rám?!! nem is értem!!!eddig egy jó megoldást hallotam arra h pasinak nő a magyarhangja az pedig .: yoko kurama ( yu yu hakusho)ő még vhogy tűrhető volt számomra de azért ne írjuk le a hangunkat jó! kicsi ország kis költségvetés ..fogjuk arra h erre volt keret..!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
>Rockypapa: Ja és most kikről is van szó? A japán hangszínészekről, ahol (sok magyarországi hangszínésszel ellentétben) a nőknek megvan az a képesságe, hogy el tudják játszani a férfi/fiúk szerepeit is, bár nekem a fiú karaklternek női hangot-megoldás nagyon nem jön be, de ez most nem tartozik ide és nem is erről van szó. De azt sem árt tisztázni, hogy mi Magyarországon vagyunk, ahol nagyon nem divat az ilyesmi, ahol kevesebb az olyan képességű ember, mint Japánban, arról nem is beszélva, hogy ez egy egyéni képesség, és valaki nem elsősorban ettől lesz hangszínész. Azt is lehet mondani, hogy ezt mindenkitől elvárni eleve irreális. Az egész szerep attól lesz a leghitelesebb, hogy jó színészt választanak, aki illik a karakterhez és akkor minden "hangképzési bravúr" nélkül tudja hozni a jó teljesítményt, nem kell ahhoz semmi hangelváltoztatás, stb. És néha a japán viszonyoktól sem árt elvonatkoztatni. Szóval magyar esetre japán példával reagálni számomra nagyon nem meggyőző, mivel a két ország szokásai, képességei, adottságai szinkronizálás terén rendkívül eltérőek. Nekem különben nem sok bajom van a DN magyar szinkronjával. Részemről ennyi.
Inkább ki sem fejtem hogy ebben a kommentben milyen ostobaságok vannak.
Egy dolgot mindenesetre megtudtunk: a japánoknál, különösen a nő körében olyan mutáció burjánzott el ami alkalmassá teszi őket olyan hangelváltoztatásokra, ami másoknál alapból nem lehetséges.
Istenem! És operáltassa át a hangját? Egyébkéánt ez a hangváltoztastósdi egy gyerekanimében még menne is ,de itt már csak a sok nyafogás lenne amiatt is, csakhogy nehogy már valami jó is legyen a fanoknak.
Szerintem K.K. nem volt a legjobb válsztás Lightnak, de a monoton felmondásnál nagyságrendekkel jobb volt a színészi játéka.
Szerintem K.K. nem volt a legjobb válsztás Lightnak, de a monoton felmondásnál nagyságrendekkel jobb volt a színészi játéka.
Ijj...ha már elfogad egy felkérést, hogy szinkronizéljon egy karaktert, akkor már az a minimum, hogy tesz is érte valamit. Azért ez még itt Magyarhonban (mert látom vannak akik nagyon ellene vannak) sem úgy működik, hogy egy 40 éves ember bemegy a szinkronstúdióba, alámond egy szöveget egy kissrácnak a saját hangján majd elsétál, mint aki jól végezte dolgát.
Lehet Lught hanga is próbálkozott kicsit, de nem nagyon jött össze. Na, ennyi.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-02-09 18:41:23
(#68) Maximálisan egyetértek Dark-san-nal... ez itt Mo. ... ne legyenek túl nagy elvárásaink...
Mindenesetre remélem, hogy Kira hangja belejön a szinkronizálásba...
Mindenesetre remélem, hogy Kira hangja belejön a szinkronizálásba...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-09 17:49:59
(#67) >Rockypapa: Ja és most kikről is van szó? A japán hangszínészekről, ahol (sok magyarországi hangszínésszel ellentétben) a nőknek megvan az a képesságe, hogy el tudják játszani a férfi/fiúk szerepeit is, bár nekem a fiú karaklternek női hangot-megoldás nagyon nem jön be, de ez most nem tartozik ide és nem is erről van szó. De azt sem árt tisztázni, hogy mi Magyarországon vagyunk, ahol nagyon nem divat az ilyesmi, ahol kevesebb az olyan képességű ember, mint Japánban, arról nem is beszélva, hogy ez egy egyéni képesség, és valaki nem elsősorban ettől lesz hangszínész. Azt is lehet mondani, hogy ezt mindenkitől elvárni eleve irreális. Az egész szerep attól lesz a leghitelesebb, hogy jó színészt választanak, aki illik a karakterhez és akkor minden "hangképzési bravúr" nélkül tudja hozni a jó teljesítményt, nem kell ahhoz semmi hangelváltoztatás, stb. És néha a japán viszonyoktól sem árt elvonatkoztatni. Szóval magyar esetre japán példával reagálni számomra nagyon nem meggyőző, mivel a két ország szokásai, képességei, adottságai szinkronizálás terén rendkívül eltérőek. Nekem különben nem sok bajom van a DN magyar szinkronjával. Részemről ennyi.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-09 16:44:40
(#66) Ez a nő aztán tud. Biztos az egyik leghíresebb seiyuu (japán szinkronszínész).
Istenem! És operáltassa át a hangját? Egyébkéánt ez a hangváltoztastósdi egy gyerekanimében még menne is ,de itt már csak a sok nyafogás lenne amiatt is, csakhogy nehogy már valami jó is legyen a fanoknak.
Kedves Dark-san, a hangátoperálásról csak ennyit(naruto fanok csak csínján): [Link]
Ezzel csak azt akarom kifejezni hogy ha egy nő el tudja játszani egy férfi szinkronját akkor nehogymár pont egy férfi ne tudjon alkalmazkodni egy férfi karakter hangjához. Ha mégse tud akkor az vagy a tehetségtelenség vagy a nemakarás következménye. Ja és
Hitsugaya (Bleach) és Orochimaru (Naruto) szinkronszínésze is nő.
Szerk: Rockypapa 2008-02-09 16:16:33
És? A szinkronszínész azért szinronszínész, hogy el tudja változtatni a hangját, és ne a sajátján beszéljen, teljesen monoton hangnemben.
Két nap kevés a javításra? Ezen jót nevettem. Itt nem az a probléma, hogy újra kéne szinkronizálni. Egyszerűen csak valamit elba**arintottak, a részek ugyanúgy megvannak, már csak helyes sorrendben kell leadni.
beküldve: 2008-02-09 12:33:42
(#62) Reméljük ma már nem lesz hiba, de szerintem két nap kevés a javításra.
De ami jó jel vannak olyan szülők akik idáig nem szerették az animéket, de a DN így hibával együtt is tetszett nekik .
De ami jó jel vannak olyan szülők akik idáig nem szerették az animéket, de a DN így hibával együtt is tetszett nekik .
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-09 12:31:31
(#61) Én sajna nem láttam csak youtube-on a szinkronos részből egy részletet... de japánul végig láttam az animét.
Nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz a szinkron és háááát.... szerintem Light hangja nagyon furcsa. Az egy dolog, hogy nem hasonlít az eredetire, de legalább valami kevésbé "középkorú férfi"-szerű hangot is találhattak volna. Viszont L hangja baromira jó sztem, bár az se hasonlít úgy az eredetire, de érdekes hatása van. :) Ryuk hangja oké... még ami nagyon tetszett az Matsuda hangja, amiről pedig pont azt olvastam hogy nem találták el.
Nagyon kíváncsi voltam, milyen lesz a szinkron és háááát.... szerintem Light hangja nagyon furcsa. Az egy dolog, hogy nem hasonlít az eredetire, de legalább valami kevésbé "középkorú férfi"-szerű hangot is találhattak volna. Viszont L hangja baromira jó sztem, bár az se hasonlít úgy az eredetire, de érdekes hatása van. :) Ryuk hangja oké... még ami nagyon tetszett az Matsuda hangja, amiről pedig pont azt olvastam hogy nem találták el.
Counting bodies like sheep to the rythm of the war drums...
beküldve: 2008-02-08 20:56:40
(#60) Szerintem az összesnek a hangja botrányos lett!!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!