Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
beküldve: 2008-02-08 20:49:44
(#59) Ez azért van, mert Kira (Light, Raito) hangja egy kb. 30 éves faszi...
És? A szinkronszínész azért szinronszínész, hogy el tudja változtatni a hangját, és ne a sajátján beszéljen, teljesen monoton hangnemben.
A szinkronszínéz az igen... csak a Kolovratnik Krisztián NEM szinkronszínész...
Szerintem örüljünk neki hogy egyáltalán szinkronizálták, de azért tényleg nem a legjobb a szinkron
Ez azért van, mert Kira (Light, Raito) hangja egy kb. 30 éves faszi...
És? A szinkronszínész azért szinronszínész, hogy el tudja változtatni a hangját, és ne a sajátján beszéljen, teljesen monoton hangnemben.
A szinkronszínéz az igen... csak a Kolovratnik Krisztián NEM szinkronszínész...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-08 20:07:26
(#56) A spoileres részt elcsesztem.... Beraktam Spoilerbve de valahogy kitöröltem véletlen az első részét, és nem rejtette igy el....
Sorry...
Sorry...
Someday the Dream will End
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Gondolom ha nem szinkronizálják le, mnem is adják majd ki dvd-n. Bár ki tudja, mi lesz Ayakashiékkal meg Gravitationékkel.
Amúgy érdekes volt. Hang rencsegett, L-ből nem értettem túl sokmindent, nincs visszhangosítás mikor a szereplők magukban beszélnek, Ryuk borzalmas, Light/Raito pedig mint egy 23 éves férfi.
Amúgy érdekes volt. Hang rencsegett, L-ből nem értettem túl sokmindent, nincs visszhangosítás mikor a szereplők magukban beszélnek, Ryuk borzalmas, Light/Raito pedig mint egy 23 éves férfi.
De szerintem jobb, mint Ichigo szinkronja.
A Death Note-ra visszatérve láttam már az összes részét és a végében nagyott csalódtam.. mindig a jó győz nem gondolják már a készítők hogy ez kezd egy kicsit unlmas lenni? miért nincs olyan manga aminek a végén a rossz győz?
Szerintem Kirának meg kellett halni, mert 1: Egy pszichopata volt, és a történet előrehaladtával egyre több unszimpatikus jelzővel bírt.
](pl: amit az apja halálos ágyánál művelt az minden volt csak nem emberi)
Kira nyert egyszer, méghozzá L ellen! Szal a végén az hogy meghal amolyan döntetlenként is felfogható;)[/SPOILER]Az ilyet több spoilerben kéne irogatni. Így közzétenni ekkora spoilereket nem szép dolog.
Gondolom ha nem szinkronizálják le, mnem is adják majd ki dvd-n. Bár ki tudja, mi lesz Ayakashiékkal meg Gravitationékkel.
Jah, és martin... köcke, h lelőtted a poént...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-02-08 18:13:47
A Death Note-ra visszatérve láttam már az összes részét és a végében nagyott csalódtam.. mindig a jó győz nem gondolják már a készítők hogy ez kezd egy kicsit unlmas lenni? miért nincs olyan manga aminek a végén a rossz győz?
Szerintem Kirának meg kellett halni, mert 1: Egy pszichopata volt, és a történet előrehaladtával egyre több unszimpatikus jelzővel bírt.
](pl: amit az apja halálos ágyánál művelt az minden volt csak nem emberi)
Kira nyert egyszer, méghozzá L ellen! Szal a végén az hogy meghal amolyan döntetlenként is felfogható;)[/SPOILER]Someday the Dream will End
beküldve: 2008-02-08 13:38:53
(#50) Szerintem az ismétlésben leadják az első részt. Azért gondoljunk bele, elég sokan várhatták ezt a premiert az országban, ha csak egy kicsit oda figyeltek volna az illetékesek...helyre hozhatták volna a hibát. Nem hiszem el, hogy nem vette észre senki sem, hogy a második résszel kezdik.
beküldve: 2008-02-08 13:23:00
(#49) Érdekes lehetett. Csak 25 percet tűntettek el a műsorból. Az meg nem sok .
ui.: egyébként már akkor fura volt az egész, amikor dupla reklám ment..
Jaja, az tetszett:
"következi Deff Nót" -> Jamba reklám -> Mondo reklám -> Ayakashi reklám -> "következik Deff Nót" -> Jamba reklám -> Mondo reklám -> Jigoku Shoujo reklám -> hirtelen elindul az opening -> majd 2. rész x))
beküldve: 2008-02-08 12:42:09
(#47) Na szóval:
1. Örüljünk tényleg, hogy egyáltalán van Death Note itthon, magyarul.
2. Egyáltalán nem jó, hogy egy premierrel történik baki. Azért erre bárki bármit is mond, oda lehetne figyelni, persze emögött is emberek vannak, de mégiscsak, nehogymár.
3. MIndenkinek ajánlottam, iwiwre is kiírtam, stb, hogy végre újra felnőttebb témájú anime az animax-en, erre ez történik. majd megérek magyarázkodni.
4. A hang gondolom nem ilyen, csak a hibának tudható be, legalábbis remélem.
5. a gondolatokat tényleg visszhangoztatni kéne, de gondolom nem annyira amatőrök a szinkronos srácok, hogy ezt ne tudnák...
6. meg kell várni a szombati (?) ismétlést, ott elvileg leadják rendesen, ha ott sem, akkor van gond.
7. esetleg nem terveznek egy jövő heti újabb premiert? nem lenne rossz ötlet.
8. ami a szinkronokat illeti, nekem light apján kívül, na meg talán ryuk hangján kívül mindegyik tetszett. Szóval százalékos arányban nagyon jó munkát végeztek, de hát így nem sokat ért.
Szóval várjunk szombatig, és ha akkor sem, akkor ÚJABB PREMIERT!!!:)
1. Örüljünk tényleg, hogy egyáltalán van Death Note itthon, magyarul.
2. Egyáltalán nem jó, hogy egy premierrel történik baki. Azért erre bárki bármit is mond, oda lehetne figyelni, persze emögött is emberek vannak, de mégiscsak, nehogymár.
3. MIndenkinek ajánlottam, iwiwre is kiírtam, stb, hogy végre újra felnőttebb témájú anime az animax-en, erre ez történik. majd megérek magyarázkodni.
4. A hang gondolom nem ilyen, csak a hibának tudható be, legalábbis remélem.
5. a gondolatokat tényleg visszhangoztatni kéne, de gondolom nem annyira amatőrök a szinkronos srácok, hogy ezt ne tudnák...
6. meg kell várni a szombati (?) ismétlést, ott elvileg leadják rendesen, ha ott sem, akkor van gond.
7. esetleg nem terveznek egy jövő heti újabb premiert? nem lenne rossz ötlet.
8. ami a szinkronokat illeti, nekem light apján kívül, na meg talán ryuk hangján kívül mindegyik tetszett. Szóval százalékos arányban nagyon jó munkát végeztek, de hát így nem sokat ért.
Szóval várjunk szombatig, és ha akkor sem, akkor ÚJABB PREMIERT!!!:)
beküldve: 2008-02-08 12:36:13
(#46) Jó lenne, ha az Animax összekapná magát, mostanában hemzseg a csatorna a technikai hibáktól. A sors fintora, hogy többnyire a premierekkel v. a nézhetőbb sorozatokkal van valami gubanc. Szóval ez nagyon nem jó így, a felelősnek pedig már igencsak érik a hátsóba rúgás szerintem.
Végül is csak pár hete vártam már ezt a premiert, tehát "semmi" gond...
Maga a sorozat: nekem tetszik, tehát nem csalódtam benne. Szinkron néhány hibától eltekintve jó:
1. Torz hang
2. Lightnak talán lehetett volna valamivel fiatalosabb hangot találni. Az első technikai gubanc, a második pedig megszokható. A benyomásom tehát vegyes, a sorozat nálam nagy kedvenc lesz, a technikai bénázásnak viszont alaposan sikerült derékba törni a premier "varázsát".
Végül is csak pár hete vártam már ezt a premiert, tehát "semmi" gond...
Maga a sorozat: nekem tetszik, tehát nem csalódtam benne. Szinkron néhány hibától eltekintve jó:
1. Torz hang
2. Lightnak talán lehetett volna valamivel fiatalosabb hangot találni. Az első technikai gubanc, a második pedig megszokható. A benyomásom tehát vegyes, a sorozat nálam nagy kedvenc lesz, a technikai bénázásnak viszont alaposan sikerült derékba törni a premier "varázsát".
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-08 12:01:19
(#45) Gondolom ha nem szinkronizálják le, mnem is adják majd ki dvd-n. Bár ki tudja, mi lesz Ayakashiékkal meg Gravitationékkel.