Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
De DVD kiadás mindent megér, meg így is jobb mintha nem értenénk a részt. cseh felirat még rosszabb lenne, vagy egy gyengén látó sem tudná nézni.
??? Nekem ez nem állt össze egy kerek egésszé, de lehet, hogy csak nagyon péntek van!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-08 11:46:14
(#43) Nézzük csak a jó oldalát, szinkron nem rossz, Light kivételével mindenkié nagyon jó lett.
De DVD kiadás mindent megér, meg így is jobb mintha nem értenénk a részt. cseh felirat még rosszabb lenne, vagy egy gyengén látó sem tudná nézni.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-08 11:25:12
(#42) Ugye ugye?! Akkor nem vagyok hülyébb, mint látszik és nem ment le az első rész!!!
A szinkron szerintem szokható lesz. Reméljük nem csak a páros részeket vették meg!
A szinkron szerintem szokható lesz. Reméljük nem csak a páros részeket vették meg!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-02-08 10:48:37
(#41) Mikor volt az első rész??? Én néztem a tv újságot ,meg még az animaxtv.hu is megnétem,de ott az volt hogy ma lesz az első rész és követi azt a második,de aztán 2.ment utána az nyomorék cubix (cumi) vagy mi!? Naon de naon s**r-ok voltak a szinkronhangok,elősszor inkább el mentem volna számtógépezni , de aztán magával ragadott a történet.
beküldve: 2008-02-08 10:28:22
(#40) Nahát, meg kell mondjam, ismét bejött Murphy törvénye, amely szerint "Ami elromolhat, az el is romlik."
Ismét nem "csalódtam" az Animax-ban... bár a szinkron eléggé jó lett, de a hang minősége csapnivaló volt, arról nem is beszélve, hogy HOVÁ LETT AZ ELSŐ RÉSZ????
Szóval, kíváncsi vagyok, mikor orvosolják a bakit...
Pedig már úgy vártam a Death Note-ot...
Ismét nem "csalódtam" az Animax-ban... bár a szinkron eléggé jó lett, de a hang minősége csapnivaló volt, arról nem is beszélve, hogy HOVÁ LETT AZ ELSŐ RÉSZ????
Szóval, kíváncsi vagyok, mikor orvosolják a bakit...
Pedig már úgy vártam a Death Note-ot...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-08 09:40:30
(#39) szerintem örüljünk hogy egyáltalán leadják ezt a sorozatot.. ez már haladáslegalább enm ovodás meséket mutogatnak.. hisz ki a faranc néz olyat hogy dice? vagy hasonló? vagy mint az a cubix vagy mi a halál?! megaztán az is idegesítő hogy a narutot kb 10-ére ismétlik.. nagyon idegesítő! és az meg a másik hogy kitusázzák a vért minek? aki gyenge idegzetű az ne nézze! megaztán a mai világban ez mit számít? A Death Note-ra visszatérve
láttam már az összes részét és a végében nagyott csalódtam.. mindig a jó győz nem gondolják már a készítők hogy ez kezd egy kicsit unlmas lenni? miért nincs olyan manga aminek a végén a rossz győz? vagy olyan amiben a főhős meghal? ( jó olyan van de nem sok ) azért bele kéne gondolni ezekbe a dolgokba... szerintem..
Szerk: Csaba 2008-02-12 16:20:55
Igaz hogy ez nem ide tartozik, de...Zsolti említetted hogy pécsen tanulsz. Esetleg jársz a szántó kollégiumi anime-manga klubba is?
Nem, de ha ezt vehetem meghívásnak, lehet benézek a következő összeröffenésre.
Ööö, az az igazság, hogy engem már elég régóta invitáltak a klubba, de még sosem sikerült elmennem rá.
De majd szeretnék a közeljövőben. Ha esetleg érdekel a dolog, msn-címem fel van tüntetve az adataimnál.
Az jutott eszembe, hogy most nem egy olyan bénaság volt, hogy rossz feliratot raktak be egy senki által nem nézett Paradise Kiss-hez hajnal 2-kor, hanem az egész (na jó, fél) magyar animés társadalom az Animaxot sasolta. Blama. :)
Már többször elgondolkoztam azon, ilyenkor nem ül ott senki a "vezérlőben" (már ha így hívják), hogy odafigyeljen arra hogy legalább az újonnan műsorra tűzött sorozat rendben elinduljon?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
nem hidd el nem neked irtam, de tuttam h lesznek majd ojanok akik azonnal lehurrogják(mint az összes többi jó animét...)
Én tényleg nem azért írtam....viszont mindent magamra veszek általában, és mivel én kritizáltam a legjobban, gondoltam reagálok az üzenetedre.
Na mindegy, unatkozom, csak azért írok ennyit.
beküldve: 2008-02-07 22:20:22
(#35) Nekem bejön a szinkron.Mindenkinek a hangjával elégedett vagyok.Magát az animét nem láttam,de nagyon érdekel.
Az animax meg már megint elszúrta és nem csak ezt.Aki nem érti mire gondolok lessen be az Fma topicba.
Az animax meg már megint elszúrta és nem csak ezt.Aki nem érti mire gondolok lessen be az Fma topicba.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-02-07 22:24:06
Igaz hogy ez nem ide tartozik, de...Zsolti említetted hogy pécsen tanulsz. Esetleg jársz a szántó kollégiumi anime-manga klubba is?
Nem, de ha ezt vehetem meghívásnak, lehet benézek a következő összeröffenésre.
beküldve: 2008-02-07 22:17:34
(#33) "Animax - A másik éned" mi? Skizofrénen sem lennék ennyire szétszórt. Annyira szerettem volna már látni ezt a sorozatot, így baromira lerontotta az élményt hogy az első részt nem adták le. Aztán meg a recsegő hang, ahogy előttem már többen is írták (így ezt már nem is ragozom tovább)...
Viszont nekem a szinkronnal nincs problémám. L hangja nagyon jó , és Light is rendben van.
A Cubix bezzeg mindig simán lemegy. Miért van ez?
Viszont nekem a szinkronnal nincs problémám. L hangja nagyon jó , és Light is rendben van.
A Cubix bezzeg mindig simán lemegy. Miért van ez?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-07 22:16:37
(#32) nem hidd el nem neked irtam, de tuttam h lesznek majd ojanok akik azonnal lehurrogják(mint az összes többi jó animét...)
(bocsi ha magadra vetted de tényleg nem ellened irányult senkit sem akarok elüldöznia fórumról)
(bocsi ha magadra vetted de tényleg nem ellened irányult senkit sem akarok elüldöznia fórumról)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-02-07 22:18:38
beküldve: 2008-02-07 22:16:00
(#31) Igaz hogy ez nem ide tartozik, de...Zsolti említetted hogy pécsen tanulsz. Esetleg jársz a szántó kollégiumi anime-manga klubba is?
kérdés...itt kötelességből húz le mindenki minden szinkront?(tisztelet a kivételnek)
ezmár tényleg annyira böki a csőröm...nemteccik ne nézd...de azért én örülnék ha magyarul láthatnám teszem azt az FMA-t,Bleachet,DN-t...és örülök is, nem csak siránkozok h ien szar meg oan szar...
ezmár tényleg annyira böki a csőröm...nemteccik ne nézd...de azért én örülnék ha magyarul láthatnám teszem azt az FMA-t,Bleachet,DN-t...és örülök is, nem csak siránkozok h ien szar meg oan szar...
Ezt gondolom nekem szántad. Csak 2 napja regeltem az oldalra,írok ide, nem akartam lehurrogni a kedvenc animém, csak leírtam a véleményem, azt hittem ezt itt szabad. Csak az eredetihez viszonyítottam a szinkront. Elnézést kérek!