Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
Bleachnél vannak még kivánni valók. Ichigonak kicsit badasses a hangja míg a magyar kicsit túl... gyerekes. Nem illik össze a szinkron magával Ichigoval... Vajon Shirosakival mi lesz? O.o
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-07 22:06:36
(#28) Az jutott eszembe, hogy most nem egy olyan bénaság volt, hogy rossz feliratot raktak be egy senki által nem nézett Paradise Kiss-hez hajnal 2-kor, hanem az egész (na jó, fél) magyar animés társadalom az Animaxot sasolta. Blama. :)
beküldve: 2008-02-07 22:03:40
(#27) Szerintem mostanában teljesen korrekt szinkronokat kapunk, még ha nem is tökéletesek.
Itt most a baki volt a gond.
Meg a recsegés, ami miatt jobban aggódok, egy részt lehet pótolni, a felvételt hogy javítod ki? Már ha abban van a baj.
Itt most a baki volt a gond.
Meg a recsegés, ami miatt jobban aggódok, egy részt lehet pótolni, a felvételt hogy javítod ki? Már ha abban van a baj.
Laissez faire, laissez passer.
beküldve: 2008-02-07 22:00:53
(#26) kérdés...itt kötelességből húz le mindenki minden szinkront?(tisztelet a kivételnek)
ezmár tényleg annyira böki a csőröm...nemteccik ne nézd...de azért én örülnék ha magyarul láthatnám teszem azt az FMA-t,Bleachet,DN-t...és örülök is, nem csak siránkozok h ien szar meg oan szar...
ezmár tényleg annyira böki a csőröm...nemteccik ne nézd...de azért én örülnék ha magyarul láthatnám teszem azt az FMA-t,Bleachet,DN-t...és örülök is, nem csak siránkozok h ien szar meg oan szar...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-07 21:59:37
(#25) Nekem elég fura volt a kezdés. Már értem az okát. Azt hittem, hogy előbb kezdték el, én meg pont a másodikat látom csak. A szinkron tökéletes lett. L hangját nem mindig értettem, amikor a mikrofonba beszélt. Mondjuk egy kicsit tényleg recsegett. Ez nem volt jó. Azért az első rész nagyszerű lehetett. Én azt hittem, hogy ez a halálisten megpróbálja majd visszakaparintani a füzetet. Várom a további részeket. Remélem az elsőt részt leadják még a héten. Szóval az anime király.
beküldve: 2008-02-07 21:58:51
(#24) beküldve: 2008-02-07 21:58:38
(#23) Tetszetős a szinkron... De télleg korrekt : D L-nél nagyon eltaláltak mindent :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-02-07 21:52:29
(#22) Hát ez elég gáz...nagyon elszúrták szerintem. Az még oké h az első rész kimaradt, gondolom ők sem így akarták, de a hang néha recseg, a háttérzenét alig lehet tőle hallani. Pedig anyira vártam és ahogy látom nem csak én csalódtam.
beküldve: 2008-02-07 21:41:01
(#21) Hmm.... Mekkora mosoly volt az arcomon, mikor meghallottam a főcímet... És akkor a második résszel kezdenek! Hát igen, semmi sem lehet tökéletes.
Egyébként nagyjából rendben volt a dolog. Light, Ryuk, Mayu, L és Watari hangja kiváló. Ami nem tetszett, az Light apjának szinkronja, valamint az, hogy egyszerűen recsegett a hang. :S
Nem adott olyan katarzis-élményt, mint a japán eredeti, de azért viszonylag jól megoldotta az Animax.
Remélem nem predesztinálja a sikertelenséget, hogy nem az első résszel kezdődött a sorozat...
Egyébként nagyjából rendben volt a dolog. Light, Ryuk, Mayu, L és Watari hangja kiváló. Ami nem tetszett, az Light apjának szinkronja, valamint az, hogy egyszerűen recsegett a hang. :S
Nem adott olyan katarzis-élményt, mint a japán eredeti, de azért viszonylag jól megoldotta az Animax.
Remélem nem predesztinálja a sikertelenséget, hogy nem az első résszel kezdődött a sorozat...
Szerk: Zsolti 2008-02-07 21:43:25
beküldve: 2008-02-07 21:34:23
(#20) szinkron jó most csak ennyit mondok kicsit méj Light hangja de jó...
De azt mongy már meg vki h csak én nem láttam az 1. részt v télleg a 2.al keztek?
De azt mongy már meg vki h csak én nem láttam az 1. részt v télleg a 2.al keztek?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-02-07 18:51:03
(#19) Én is várom már, nagyon kiváncsi vagyok a szinkronra, nagyon remélem hogy ezt nem szúrják el.
Nekem tetszik!
Vagyis tetszett! Már nem nagyon!
Sic tranzit gloria mundi
Hát, igen... így múlik el a világ dicsősége... bár, ami azt illeti, nálam még el sem kezdődött, mert - szégyen ide, szégyen oda - még nem jutottam el odáig, hogy beleássam magam a Death Note-ba... úhogy én ebből a szempontból "szűz" fogyasztó vok... de már naon várom... nem lehet véletlen, hogy a világon annyi ember rajongott/rajong érte...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-02-07 17:30:28
(#17) Ma lesz, ma lesz, malesz, ma lesz, ma lesz, ma lesz, ma lesz, ma lesz, ma lesz!
Nekem tetszik!
Sic tranzit gloria mundi
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-07 15:39:58
(#15) Én már láttam az összes részét! Meg a moviet is! A mangáját is végigolvastam! Volt egy Death Note fan időszakom!(Kicsit elnyúlt azért volt időm ennyi mindenre!XD)
Nekem tetszik!
Nekem tetszik!
Szerk: Fumiki Aida 2008-02-07 15:40:32