Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
azt esetleg lehet tudni, hogy lesz-e ismétlés valamikor?
...ami nem péntek...
...ami nem péntek...
Hát az ismétlésekkel kapcsolatban:
Az első adás:
FEBRUÁR 7. Csütörtök
21:15-től 22:05-ig (két rész) adják.Az első ismétlése:
FEBRUÁR 9. Szombat
23:20-tól 00:10-ig adják.A második ismétlése:
FEBRUÁR 11. Hétfő
01:00-tól 01:55-ig adják.Nos, általában az animaxos ismétlések mindig két nappal később, egy későbbi blokkban mennek
azért mérgelődtem a csütörtök miatt, mert pont ez a hét egyetlen estéje, amikor biztosan nem vagyok itthon, és jóval a műsorzárás után érek csak haza. a szombat meg a hétfő viszont már barátibbnak ígérkezik (valamennyivel. (minimum) egy ismétlést félek, így is ki kell hagynom...) :)
a résszámot köszönöm, tudom, láttam már korábban a sorozatot, csak így, televízióban mégiscsak más; másfelől érdekelne, mit hoztak ki a szinkronból.
arról meg, hogy általában mikor hogyan történik az ismétlés, nem sokat tudok, mert alig nézek tévét. leginkább nem... ezt is csak egy ismerőstől tudtam meg, hogy lesz, hugimtól pedig azt, hogy mikor.
SZERK.: jó szórakozást nektek estére
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2008-02-07 14:49:07
...ami nem péntek...
...ami nem péntek...
Az első adás:
FEBRUÁR 7. Csütörtök
FEBRUÁR 9. Szombat
FEBRUÁR 11. Hétfő
01:00-tól 01:55-ig adják.Nos, általában az animaxos ismétlések mindig két nappal később, egy későbbi blokkban mennek
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-03 22:36:02
(#12) [QUOTE]Nekem nagyon tetszett meg minden,naon kúúúl volt az a rész amelyikben beírta a neveket és amerre húzta a tollat arra estek a gyilkosok. [/QUOTE[
Ez spoilerezésnek számít. Máskor ne árulj el ilyesmiket.
Ja bocs nem tudtam hogy ez még nem megy
[/QUOTE]Ájjjj ha még nem láttad, ne aggódj, azt a jelenetet látni kell, ahhoz, hogy értékelni tudd. Ömm. meg mintha a reklámjában már amúgy is benne lenne, de lehet csak az én memóm sz*kodik már megent.
flower-of-ice.deviantart.com
[QUOTE]Nekem nagyon tetszett meg minden,naon kúúúl volt az a rész amelyikben beírta a neveket és amerre húzta a tollat arra estek a gyilkosok. [/QUOTE[
beküldve: 2008-02-03 21:41:56
(#8) Nekem nagyon tetszett meg minden,naon kúúúl volt az a rész amelyikben beírta a neveket és amerre húzta a tollat arra estek a gyilkosok.
beküldve: 2008-02-03 16:28:15
(#7) Nekem a Death Note az elején nagyon tetszett...
De aztán Tatsuya Fujiwara "gyönyörű alakítása" összetörte a szememben
De aztán Tatsuya Fujiwara "gyönyörű alakítása" összetörte a szememben
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
(persze ez attól is függ, mi az éjszaka közepe)
Konkrétan február 9-én 23.40-es kezdettel adják majd az első részt, majd rögtön utána 00.20-kor a másodikat az AXN Sci-fin.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
...ami nem péntek...
...ami nem péntek...
Az első adás:
FEBRUÁR 7. Csütörtök
FEBRUÁR 9. Szombat
FEBRUÁR 11. Hétfő
01:00-tól 01:55-ig adják.Hogy az egész sorozatnak mikor lesz vége, és mikor kezdik el újra leadni, nemtom. De 37 részes, hetente két rész... számold ki. XD
flower-of-ice.deviantart.com
Szerk: Katsu 2008-02-03 14:20:21
csütörtök este minden kiderül.
ÁÁÁÁÁÁRRRRRGH mindig minden csütörtök este van, amikor én sosem vagyok itthon... azt esetleg lehet tudni, hogy lesz-e ismétlés valamikor?
...ami nem péntek... *le van maradva...*
szerk.:
Szülők + anime/manga topikból
az AXN Sci-fi, ami a Blood+-szal egyetemben szintén vetíti majd a sorozatot, 18+ karikával adja majd, valamikor az éjszaka közepén.
...pedig az az időpont nekem még jó (jobb) is lenne, remélem, van ilyen csatornánk...(persze ez attól is függ, mi az éjszaka közepe)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2008-02-03 12:58:14
beküldve: 2008-02-03 11:12:48
(#3) Őszintén szólva az Animaxos újdonságok közül ezt várom már a legjobban. Még nem láttam végig, így a nyilvánosságra hozott szinkronlistáról sem tudok igazán véleményt mondani, vagy a szereplőt nem ismerem, vagy a szinkronszínészt. Mindegy, csütörtök este minden kiderül.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-02-03 11:07:27
(#2) beküldve: 2008-02-03 09:53:50
(#1) Lehet írni. Animax-os, nem Animax-os verzió. Kinek tetszik, kinek nem. Egyebek. Személy szerint én már nagyon várom.