Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Death Note - A halállista (anime)
de én láttam a filmet és jóhír h emlékezni fognak majd a végén
mind a két filmet láttad?
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
beküldve: 2008-04-06 11:24:59
(#373) beküldve: 2008-04-06 10:58:51
(#371) Én sikresen megutáltam Misát, nagyon idegesítő nőszemély. Kissebb változáson ment át Light, amikor eldobta a füzetet, elég fura ez a kis ártatlan mimózavirág arcocska neki. Yagami papa sem volt semmi, na meg L biztosítéka, hogy meggyőződjön róla, hogy valóban nem Light Kira. De Light még így is ravaszabb volt nála.
Bírtam a rendőr tagot, amikor megfogta Misát és szabályszerűen kidobta az ajtón.
Bírtam a rendőr tagot, amikor megfogta Misát és szabályszerűen kidobta az ajtón.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-06 09:34:03
(#370) Mindenki tv-n néz Detah Note-ot??? Dejó dolgotok van! :)
Én kénytelen voltam letölteni....de így job, mert bármikor csak egy klikkre vagyok tőle
Én kénytelen voltam letölteni....de így job, mert bármikor csak egy klikkre vagyok tőle
"Sötétség! Amikor mindent amit ismertél és szerettél, hirtelen elvesznek tőled. A gondolataid csak a düh, gyűlölet és bosszú hatja át, és senki nem segíthet rajtad..."
Úhogy csak nézd türelmesen a sorozatot... ;))
Miért, eddig nem azt csináltuk? Mert én legaábbis nagyon türelmesen nézem. Ha elvonási tünetek jelentkeznek kétnaponta, akkor hamar megnézem a legutóbbi 2 részt, mert mindig fel van véve, aztán hetente váltja őt a következő 2 rész.
Ha most erre igazán válaszolnék, az már spoiler lenne... lol
... de virágnyelven!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-04-05 17:14:29
Ha most erre igazán válaszolnék, de az már spoiler lenne... lol
Én is remélem. Meg azt is, hogy vissza nyeri valahogy az emlékezetét Light és Misa.
Ha most erre igazán válaszolnék, de az már spoiler lenne... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én is remélem. Meg azt is, hogy vissza nyeri valahogy az emlékezetét Light és Misa.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-04-05 13:43:08
beküldve: 2008-04-05 11:56:55
(#364) Aha, pont Rem beszél...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-05 10:23:30
(#363) A csütörtöki 2 rész alaposan fordított még egyet a történeten. Remélem Light visszaszerzi valahogyan a halállistát. Aztán nem megmondani, hogy igen, vagy nem.
Egy halálisten (Ryuk) véleménye az emberekről: ,,Az emberek érdekesek."
Egy másik halálisten (Ram) véleménye az emberekről: ,,Az emberi lények förtelmesen ocsmányok."
Egy ember (én) vémeménye a halálistenenkről: A halálisteneknek nem egyezik a véleményük.
Egy másik halálisten (Ram) véleménye az emberekről: ,,Az emberi lények förtelmesen ocsmányok."
Egy ember (én) vémeménye a halálistenenkről: A halálisteneknek nem egyezik a véleményük.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-04-05 10:24:05
jah elfelejtettem hányrésze van a Dn nak?
52
Ezt most nem vágom. Fülembe forró olmot ne öntsetek, ha én tudom rosszul, de amennyiben most animéről beszélünk, akkor 37 rész, ha mangáról, akkor pedig 108 fejezet, 12 tankōbon... vagy nem?!
jah bocs... félreütöttem... lol (pedig már vagy háromszor végignéztem...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
jah elfelejtettem hányrésze van a Dn nak?
52
Ezt most nem vágom. Fülembe forró olmot ne öntsetek, ha én tudom rosszul, de amennyiben most animéről beszélünk, akkor 37 rész, ha mangáról, akkor pedig 108 fejezet, 12 tankōbon... vagy nem?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-04-03 11:28:33