Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Death Note - A halállista (anime)
Most hallom, hogy nem csak Rem szinkronhangját szúrták el, hanem Near-ét is, ugyanis ő fiú ^^ ... azért kicsit utánajárhattak volna az animének... -__-" ... jóhogy nem már Light-nak adtak női hangot... xD
Ez most komoly? Na neeee!!!

lol én azthittem nearnek fiu hangja van xD
de sztem alapvető h near fiu!
am jók voltak tegnap részek :)
Most hallom, hogy nem csak Rem szinkronhangját szúrták el, hanem Near-ét is, ugyanis ő fiú ^^ ... azért kicsit utánajárhattak volna az animének... -__-" ... jóhogy nem már Light-nak adtak női hangot... xD
Ez most komoly? Na neeee!!!

beküldve: 2008-05-09 00:04:31
(#479) Most hallom, hogy nem csak Rem szinkronhangját szúrták el, hanem Near-ét is, ugyanis ő fiú ^^ ... azért kicsit utánajárhattak volna az animének... -__-" ... jóhogy nem már Light-nak adtak női hangot... xD
beküldve: 2008-05-07 19:02:28
(#478) Igen, L halála számomra is csalódás volt, én is hiányoltam az izgalmas csatát, de ez van.
Egy undorító halálisten végzett vele egy féleszű liba miatt.
(Bocs a kissé erős fogalmazásért). *még mindig rühelli Misát*

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
igaz...kiváncsi leszek hogy mit találtak ki az alkotó L-helyére mint nehezítő tényezőt.
Hmmm... én tom... de nem fogok spoilerezni... lol
Annyit mondhatok, h nekem hatalmas csalódás volt... úhogy "bojkottáltam" is anno a sorozatot... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-05-07 18:05:36
(#476) igaz...kiváncsi leszek hogy mit találtak ki az alkotó L-helyére mint nehezítő tényezőt.
beküldve: 2008-05-07 16:23:57
(#475) Visszatérve az animére: "érdekes" volt ez a fordulat L-el. Én teljesen abban bíztam, hogy a végén lesz majd valami nagyon csavaros, furfangos párharc. Erre ez van...

beküldve: 2008-05-07 14:23:52
(#474) Ha ilyen a felhozatal akkor ti se akarnátok nagyon szexuális életet élni?
(bár ha lehetne akkor talán nem unnák magukat annyira
)

XXXVI. Vannak férfi és női halálangyalok, de nem szabad, és nem is lehetséges az emberekkel szexuális kapcsolatra lépniük. A halálangyalok egymással sem élhetnek szexuális életet.
Konklúzió: halálistennek lenni rossz

Amúgy én arra gondoltam, hogy az ilyen, elsődlegesen nem fizikailag létező lények esetén baromság nemeket megkülönböztetni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem a halálisteneknek nincs neme

De van nemük, ez a Halállista egyik szabályzati pontjából kiderül:
XXXVI. Vannak férfi és női halálangyalok, de nem szabad, és nem is lehetséges az emberekkel szexuális kapcsolatra lépniük. A halálangyalok egymással sem élhetnek szexuális életet.
^^"
Egy világ dőlt most össze bennem.

Már nem is akarok Shinigami lenni

De van nemük, ez a Halállista egyik szabályzati pontjából kiderül:
^^"
~Földi vágyaktól rettegsz, hamis álmokat kergetsz lankadatlanul~ *www.deathgod.try.hu*

van benne valami... de akkoris, mindegyik oan fiusan nézki...

Nem akarok spoilerezni, de utal rá (ő maga)... amg én annak idején japánul néztem, angol felirattal és ott pl. egyértelműen kiderül... a seiyuu-ja is nő, és végig nőnemben beszél magáról és úgy is beszélnek róla... lol (amg... szerintem is fölösleges nemeket adni a halálisteneknek... shinigamik és kész... ^^´)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3

van benne valami... de akkoris, mindegyik oan fiusan nézki...

beküldve: 2008-05-05 20:12:51
(#468) Szerintem a halálisteneknek nincs neme

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-05 19:48:42
(#467) ÁÁááááÁÁÁÁááá az nemlhet hogy Rem NŐŐŐŐ!! Ilyen nincsen! mély hangja van, japánban is, 2 Szerelmes Misa-chan ba, és meghalérte 3. nemhiszem hogy a halálistenek közöttlenne csajszi ^^ amugy ez mikor derül ki? Visszatére Openingre és Endingre, sztem a Nigthmare számoknál(előzőop, és end.)Sokkszázszorjobb :) én nagy hardcore fan vok ám
amugy ezis ey müfaly...miez hogy a hörögéshez nemkell zenei tehetség???!?!?!?! asszem nemcsak hörögnek benne....pföh és amugymeg pont hogy eltaláltákvégre a sorozathoz illő zenét....nem elrontották...ezt mégis mikor álmdtátok? xD a death note egy kemény, ojkorfélelmetes anime, szal nemkéne annyira szidnia zenekart...amugy igenis tehetségesen játszanak,és megnéznék pár forumzót "hörögni" aki azt irta hogy a hörögéshez nemkell tehetség...lehet hogy sokan tudnak de azért mert nektek ez nemjönbe még nemkell szidni, (szprájt) ezvan kész...