Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Death Note - A halállista (anime)
Szerintem Near csak L-t utanizza.
Egyetértek. Teljesen úgy néz ki, csak fehér fürtökkel

Jézus megváltoztatta az életedet. Akarod menteni a változtatásokat?
Én nagyon remélem, hogy majd L múltjából komolyabb dolgok ki fognak derülni. Pl., hogy mitől lett ilyen fura figura.
Biztos a Smallville-i meteoreső az oka 

Kiadhatnák mangában!!! B..k
.R

BiG-LoRd, örülhetsz, ugyanis ki lesz adva mangába..
beküldve: 2008-05-11 20:50:30
(#508) beküldve: 2008-05-11 20:40:48
(#507) beküldve: 2008-05-11 19:33:53
(#506) Én nagyon remélem, hogy majd L múltjából komolyabb dolgok ki fognak derülni. Pl., hogy mitől lett ilyen fura figura.

beküldve: 2008-05-11 16:30:53
(#505) Nekem L jobban tetszet de Near is jó,
de sajna L halálától már nem olyan jó vagyis nekem már nem annyira tetszik.

A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-05-11 16:38:01
beküldve: 2008-05-11 16:20:00
(#504) beküldve: 2008-05-11 16:18:34
(#503) beküldve: 2008-05-11 16:05:56
(#502) beküldve: 2008-05-11 15:53:11
(#501) En levok torve hogy L meghalt de ennek ellenere meg mindig ez a kedvenc sorozatom.(En se kedvelem Near-t.)
beküldve: 2008-05-11 12:48:57
(#500) Csak egy kerdes hogy tudjam masoknak mi a velemenye:nektek meg mindig ugyanugy bejon a Death Note minta regen?
Nekem a 18 és 19. rész volt csak gyengébb, azonkívűl minden rész egyformán tetszett és a DNt tartom most a legjobb sorozatnak. Előszőr is örültem, hogy végre nem egy sablonos megoldás
és a jó halála után folytatódik az anime.
Nagyon egyedi megoldás. Köv részek is izgalmasak, fordulatosak. Mindig érdekelt miket tesz Light, hogy veszi az akadályokat.Egyébként már harmadszorra nézem és mindig jó.
Kedvenceim Light, Mikami és Misa.
De bírom Mellot is, ő is eléggé zakkant. L semleges volt, neart nem kedvelem.
+ amiért nagyon tetszik a sorozat, az a részek alatti zenék, na meg a grafika, végre nem mesés.
Én akkor csalódtam volna a sorozatban, ha úgy van vége, hogy
L nyer( megszokott uncsi megoldás lett volna), vagy ha nem ísmertük volna meg mi történik L halála után.
Dark-san: azért érdemes végignézni, sok jó rész lesz még, meg Mikamit még nem is ísmered, bár valószínű neart te sem fogod kedvelni.
Én megis hatódtam pár jeleneten.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-05-11 12:53:51
beküldve: 2008-05-11 08:37:56
(#499) ÖÖÖ a mostani részeket nem láttam, de már ez a sorozat sem izgat igazán.
Lehet hogy én vártam túl sokat az első felétől is, de L halála meg végképp kiábrándító volt, főleg ebben a formában.
De lehet, hogy most csak nekem van pocsék kedvem.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-05-11 08:12:03
(#498) Nekem is ez a véleményem, hogy L haláláig jobb volt a sorozat. Nem kellett volna ilyen hamar meghalnia.

beküldve: 2008-05-11 07:56:39
(#497) Nem akarok károgni, de "én megmondtam"... nem véletlenül bojkottáltam már régebben a cuccot... ilyen kitolást!!! Jójó, tom, h Kira a főszereplő, meg minden, de L nélkül ül a sorozat...
...és elkeserítésként: nem lesz benne sem akkora csavar, sem akkora "durranás" ami feledtethetné L hiányát... :(

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3