Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-12-03 14:39:46
(#977) Alucard emlékeim szerint ebben meg a kövi részben nem nagyon szerepel, de Heinkel -a kérdőjeles nemű- igen.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hát, az én 5 kötetem 3 különbőző vörös árnyalatban pompázik a polcon, szóval az ilyen apró különbségeken már nem igazán akadok fenn.XD De szerintem nekem ez marad tavaszra, spórolás, meg ilyenek miatt.
Itt már befut Alucard, meg Heinkelék is, nem?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2009-12-03 14:21:24
beküldve: 2009-12-03 14:04:15
(#975) Képregényfesztiválon már volt Hellsing 6. Nagyban tényleg nem olyan jó a borítója, bár Alucard feje nagyon bejön nekem rajta, és a gerince is piros, tehát ha felteszed a polcra, nem rí ki a többi közül.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-01 11:12:26
(#974) Jah csak akkor az Őrnyagyot be kellene feketíteni. Mármint hajilag.
Sötétség nélkül nincs fény.
Csak az őrnagy nem hasonlít senkire sem.
Ő Hiranora hasonlít.
Szóval Easy, mi? Már csak az a kérdés, hogy mikor fog becsoszogi egy csávó akit Hardnak hívnak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-11-29 16:35:05
(#972) Mondjuk tényleg kihívás lenne egy élőszereplős Hellsing film, de ma már mi olyan van amit nem lehet megoldani?
Hát ja. Tényleg elég hasonló karakterekkel dolgozik. Integra is tisztára úgy nézne ki minz Rip ha feketére festenénk a haját és elvennénk a szemüvegét. Sőt igazából szinte az összes ugyanúgy néz ki csak másmilyen a haja. Csak az őrnagy nem hasonlít senkire sem.
Hát ja. Tényleg elég hasonló karakterekkel dolgozik. Integra is tisztára úgy nézne ki minz Rip ha feketére festenénk a haját és elvennénk a szemüvegét. Sőt igazából szinte az összes ugyanúgy néz ki csak másmilyen a haja. Csak az őrnagy nem hasonlít senkire sem.
beküldve: 2009-11-29 14:34:04
(#971) Na Drifters.
Ó, szeva Yumie-GirlyCard-szerű-csajszi. Meg ez a hegyes frufrus haj is ismerős valahonnan. Eddig ez az egész olyan mint egy Hellsing érettségi találkozó, mindenki hasonlít mindenkire, egy helyen vannak, de mégsem ugyanúgy néznek ki. Azért jó felfedezni a régi arcok vonásait, valahogy Hirano sosem erőlködött túlzottan, hogy különböző, teljesen új karaktereket alkosson a mangáiba. Valahogy beragadt neki ez a karakter dizájn, ebből következően meg sok az ismerős.
Nade Hirano. Mit szív, sensei? Én is akarok!!1 O_O'
Ó, szeva Yumie-GirlyCard-szerű-csajszi. Meg ez a hegyes frufrus haj is ismerős valahonnan. Eddig ez az egész olyan mint egy Hellsing érettségi találkozó, mindenki hasonlít mindenkire, egy helyen vannak, de mégsem ugyanúgy néznek ki. Azért jó felfedezni a régi arcok vonásait, valahogy Hirano sosem erőlködött túlzottan, hogy különböző, teljesen új karaktereket alkosson a mangáiba. Valahogy beragadt neki ez a karakter dizájn, ebből következően meg sok az ismerős.
Nade Hirano. Mit szív, sensei? Én is akarok!!1 O_O'
beküldve: 2009-11-29 11:15:42
(#970) Vicces lenne, ha lenne, de akkor igényesebben kéne megcsinálni a számítógépes részeket, mint a shinigamikat a Death Note live actionban. És több hektoliternyi művér kéne.
nem lesz élőszereplős film a Hellsingből?
Annyi számítógépes grafikával, amennyi egy ilyenhez kéne, kétséges, hogy lehetne-e még élőszereplősnek nevezni. ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-28 22:29:10
(#968) Hali, azt észrevettétek, hogy a 4. kötetben a 49. oldalon a horogkereszt fordítva van? Szerintetek véletlen vagy direkt?
beküldve: 2009-11-28 18:59:19
(#967) Áh, az valószínűleg csak egy lelkes cosplayer.
Viszont ebben a hónapban is lesz Drifters. Hirano nagyon nyomja, én csalásra gyanakszom, szerintem azért csúszogatott annyit a Hellsing vége, mert a kis húsgombóc már akkor rajzolászta Drifteréket. Kis huncut már megint.
Lesz csöcs vagy nem lesz csöcs? 8. fejezet, 7 fejezet eddig 130 oldal. Ez már akár egy egész tankoubont kitesz, pedig még, legyünk őszinték, nem történt az ég egy adta világon semmi a történet szempontjából. Van 3 japán harcoscsávónk, de kit érdekelnek, az az érdekes, hogy kik azok az arcok a dragonballokkal meg egyáltalán hogy és miért vannak ott ahol. És egyáltalán milyen párhuzamos univerzum ez.
Btw 4 szám óta nem volt Drifters a borító, következő már hátha megint az lesz, vagy lehet a 10. fejezetnek tartogatják.
Viszont ebben a hónapban is lesz Drifters. Hirano nagyon nyomja, én csalásra gyanakszom, szerintem azért csúszogatott annyit a Hellsing vége, mert a kis húsgombóc már akkor rajzolászta Drifteréket. Kis huncut már megint.
Lesz csöcs vagy nem lesz csöcs? 8. fejezet, 7 fejezet eddig 130 oldal. Ez már akár egy egész tankoubont kitesz, pedig még, legyünk őszinték, nem történt az ég egy adta világon semmi a történet szempontjából. Van 3 japán harcoscsávónk, de kit érdekelnek, az az érdekes, hogy kik azok az arcok a dragonballokkal meg egyáltalán hogy és miért vannak ott ahol. És egyáltalán milyen párhuzamos univerzum ez.
Btw 4 szám óta nem volt Drifters a borító, következő már hátha megint az lesz, vagy lehet a 10. fejezetnek tartogatják.
Szerk: Hanon 2009-11-28 19:00:48
beküldve: 2009-11-27 17:05:41
(#966) A hivatalos japán oldalon az újdonságok között találtam egy olyan képet ami erősen arra a gondolatra sarkalt, hogy az amit látok az egy Alucard kosztümben lévő fazon. Méghozzá a Vlad tepes kori ruhában és egy kamerás muki is látszik a képen. Ebből jött a tipp. Lehet tévedek, de nem lenne egy utolsó ötlet.
[Link]
[Link]
Szerk: Eris 2009-11-27 17:10:06
Amúgy a "zseniélisjapántudásomna k" köszönhetően lehet tévinfóim vagy képzeteim vannak,de nem lesz élőszereplős film a Hellsingből?
Ezt hol olvastad? Nem hallottam ilyesmiről.
beküldve: 2009-11-27 08:23:02
(#964) Csak ne is unja meg.
Amúgy a "zseniélisjapántudásomna k" köszönhetően lehet tévinfóim vagy képzeteim vannak,de nem lesz élőszereplős film a Hellsingből?
Igen, még nagyon az elején van, ezért mondhatjuk, hogy még biztos nem unja.
Szerk: Hanon 2009-11-26 17:48:03