Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
beküldve: 2009-11-13 20:32:58
(#947) Eleg hibbant egy szülő lehet az aki két ikertestvér esetében csak az azonos névig jut el.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-11-13 10:17:08
(#946) Igen Heinkel nemével kapcsolatban nekem voltak kétségeim még anno. Legyen a hellsingbeli példány férfi, a cross fire-beli meg a női ikertestvére.
És úgyse öli meg őket. Egy darabig semmi esetre sem.
És úgyse öli meg őket. Egy darabig semmi esetre sem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-13 08:26:02
(#945) Hellsingben férfi. Esetleg hermafrodita.
Ezek szerint tegnap óta van Hellsing 6. kötet? Azt lehet tudni, hogy boltokba mikor kerül?
Ezek szerint tegnap óta van Hellsing 6. kötet? Azt lehet tudni, hogy boltokba mikor kerül?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-11-13 08:27:54
beküldve: 2009-11-12 22:45:17
(#944) Látni láthassa, de Hirano elmondása szerint az a Heinkel, aki a Helsingben van, nem egyezik meg azzal a Heinkellel, aki a Cross Fire-ben van. És aki a Hellsingben van, Hirano elmondása szerint férfi (és ugye ki tudná jobban rajta kívül? XD). A Hellsing-ben meg annyira nem is látszik a "nőiessége" mint a Cross Fire-ben.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2009-11-12 22:46:38
beküldve: 2009-11-12 21:22:56
(#942) Wolfi alatt a Heinkelre gondolt (tekintve hogy Hainkel Wolfie-nek hívják )
Amúgy ezzel kapcsolatban már írtam korábban.
Pontosabban a 814. kommentben. Ha valakit érdekel, olvassa el.
Amúgy ezzel kapcsolatban már írtam korábban.
Pontosabban a 814. kommentben. Ha valakit érdekel, olvassa el.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Amúgy az egyik
Iscariotos /asszem Wolfienak hívják, d emár elfelejtettem/ valaki tudna nekem egy helytálló választ adni az ő biológiai nemére?
Nő. Nézd meg, mekkora és milyen mellei vannak. Ilyet sima hormonzavar nem csinál.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-12 10:24:56
(#940) Kiket értesz nehezen rajzolható karakter alatt?
Wolfie???? Hát nekem ilyen név még csak nem is rémlik. Aki viszont nemi kérdésben gondot szokott okozni az Heinkel, de ő nő.
Wolfie???? Hát nekem ilyen név még csak nem is rémlik. Aki viszont nemi kérdésben gondot szokott okozni az Heinkel, de ő nő.
beküldve: 2009-11-11 20:35:30
(#939) Örülök neki, hogy ennyire igényes a magyar kiadás. Szerintem 100%-szor esztétikusabb mint ama Dark Horse általál kiadott cucz.
Egyébként LOl, hogy
Amúgy a 4.-ik kötetnél miért van az írva, hogy státusz: csak a webboltban? vagy én maradtam le vmiről, vagy nemigazán frissítik az oldalt.
Amúgy az egyik
Egyébként LOl, hogy
Hirano megöli a nehezen rajzolható karaktereket,
bár érthető.Amúgy a 4.-ik kötetnél miért van az írva, hogy státusz: csak a webboltban? vagy én maradtam le vmiről, vagy nemigazán frissítik az oldalt.
Amúgy az egyik
Iscariotos /asszem Wolfienak hívják, d emár elfelejtettem/ valaki tudna nekem egy helytálló választ adni az ő biológiai nemére?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-11 16:54:08
(#938) Jeőő! Már csak egy nap a 6. kötetig!
Azt még egy jó pár míg boltban is lehet kapni
Azt még egy jó pár míg boltban is lehet kapni
beküldve: 2009-11-10 11:16:39
(#937) Hmm. igazén csábítóan hangzik. Mondjuk nekem nem sikerült Alucardot megunnom a borítón.
beküldve: 2009-11-09 14:32:55
(#936) Tényleg, egy Andersonos borító! Főleg, hogy az első 5-6 részen túl sok az Alucard.
A mostani Mondóban van egy náci okkultizmusos cikk, és van egy A/4-es hellsinges kép, Victoriával, kutyussal, Luke-kal és Jannal. Mondjuk pont a csúnyábban rajzolt animéből, de azért elég jó.
A mostani Mondóban van egy náci okkultizmusos cikk, és van egy A/4-es hellsinges kép, Victoriával, kutyussal, Luke-kal és Jannal. Mondjuk pont a csúnyábban rajzolt animéből, de azért elég jó.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-09 14:29:13
(#935) Szerintem a legjobb az let volna ha csinálnak olyat amin csak Anderson van, egy jó kemény beállásban.
én a 8-as borítót várom, mert az Iscariot van rajta ;D
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-11-07 16:31:57
(#933) Na igen ez a hír rám nézve káros...
Ez nálam nagyfokú Alucard hiányt fog előidézni.