Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Kiadványok >>
Hellsing
Kapcsolódó tartalom: Hellsing
Nincs.
A 9. köteten majdnem egy évet ültek, a 10. kötetet úgy 2010 elejére lehetne saccolni.
A 9. köteten majdnem egy évet ültek, a 10. kötetet úgy 2010 elejére lehetne saccolni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-10-05 13:28:00
(#885) Tudja valaki, hogy Hellsing 10 van-e már angolul? Én csak németül tlálkoztam vele, de szándékomban áll megszerezni. Remélem conon lesz.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-26 14:57:07
(#884) Bízzunk a legjobbakban, végül is a remény hal meg utoljára. Plusz a japánok még mindig jobban tartják az időpontjaikat mint mondjuk az amerikaiak.
Sötétség nélkül nincs fény.
Semmi, a 7. ova teaserében azt írják, hogy ezév végén jön, de ne bízzuk el magunkat. Bár a 6. is sikeresen első kiírt dátumra jelent meg, és elméletileg már a 6. készítése közben is dolgoztak rajta, de ezeknél sose lehet tudni.
beküldve: 2009-09-25 21:42:59
(#882) Végre, úgy néz ki, Mondo conon már lesz új Hellsing. Ideje volt, szégyenletes, hog a Death Note megelőzte, pedig az később indult. És tud valaki az új ováról valamit? Én rákerestem, de nem találtam semmit. Tudom, buta vagyok, de azért valaki...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-22 14:58:09
(#881) Alucard és a fal. Már kellett csinálnom róla egy új képet. Kissé elhanyagoltam szegényt.
Vagy maradnom kéne linknél? [Link]
De miért nem jeleníti meg nekem képként...?
Szerk: Eris 2009-09-22 15:01:26
beküldve: 2009-09-21 15:10:54
(#880) Végre új Hellsing!!! Már kezdhetek is spórolni rá. Alig várom. A borító érdekes... Ha a többiből indulok ki akkor azt tartom valószínűbbnek, hogy a piros az eredeti. Márcsak azért is mert az összes többi is piros. Na meg az a szín már teljesen hozzánőtt Alucardhoz.
Németországban amikor kint voltam ott is piros volt minden boltban ahol volt. Szerintem az az eredeti.
DE
Fehér ááááá <3 <3. Elsőként veszem meg. Azért jár ajándék? xD
DE
Fehér ááááá <3 <3. Elsőként veszem meg. Azért jár ajándék? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-20 15:57:15
(#878) Az a borító bazzeeeg. Akárhányszor ránézek majd elcsöppenek tőle.
Az én példányomnak piros a háttere (mármint Alucard mögött, DarkHorse kiadás), de találtam pár képet amin szintén fehér, viszont a japán (legalábbis amit én találtam) Shonengahoshás kiadáson pedig megint piros. Most akkor melyik volt előbb?
Az én példányomnak piros a háttere (mármint Alucard mögött, DarkHorse kiadás), de találtam pár képet amin szintén fehér, viszont a japán (legalábbis amit én találtam) Shonengahoshás kiadáson pedig megint piros. Most akkor melyik volt előbb?
beküldve: 2009-09-20 15:34:33
(#877) beküldve: 2009-08-30 18:36:42
(#876) Én csak azért nem tippeltem a könyvet, mert nem hallottam róla, hogy csak Andersonról kiadtak volna ilyet. A figura meg eszembe se jutott. Nagy Hellsing rajongó lehet az illető.
beküldve: 2009-08-30 12:06:17
(#875) És tényleg... most hogy így látom szerintem is az =D
Kösz a válaszodat
Kösz a válaszodat
a tetejére kivan rakva valami könyvszerűség rávan írva hogy Hellsing és marhanagy betűkkel hogy Anderson xD
Szerintetek azmi?
Szerintetek azmi?
Azt én az OVA III limited editionéhez tartozó Anderson figura dobozának nézem.
[Link]
beküldve: 2009-08-30 11:17:06
(#873) azt néztem én is hogy ott a 10 kötet de még van pár Hellsinges manga. A csuklószorítót én is láttam =D
De ha az egy póló lenne akkor nem lenne ennyire magas vagy vastag vagy mi (az én ruháim ha összevannak hajtogatva nem tesznek ki ekkora helyet), kivéve ha valamit tette bele hogy a felirat látszódjon...
De azért kösz a segítséget
De ha az egy póló lenne akkor nem lenne ennyire magas vagy vastag vagy mi (az én ruháim ha összevannak hajtogatva nem tesznek ki ekkora helyet), kivéve ha valamit tette bele hogy a felirat látszódjon...
De azért kösz a segítséget
Szerk: Shaun 2009-08-30 11:18:51
beküldve: 2009-08-30 11:09:34
(#872) Szerintem az nem okvetlenül könyv. Én egy behajtogatott pólónak nézem. A polcnak kb. a közepig vannak Hellsingek (a fene se tudja mit kezd ugyanazzal a történettel különböző kiadásokban ) és ott meg egy Hellsing mintás csukló szorító féle van.